Zenska prijateljstva

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Guede

Buraz
Poruka
11.277
Zasto su tako klimava kao mlijecni zubi ?

Stvar prirode covjekove ili nesto drugo ... sve mi se cini dok su muski isli iz pecina loviti, da su morali imati tu neku posebnu povezanost, to povjerenje koje se generacijama usadilo u gene, a zene da su nekako ostajuci u pecini nekako tu vezu slabije razvili :D

Kako god, nisam siguran da poznam neke velike prijatelje u zena :confused:

Stvar prirode covjekove ili nesto drugo ... sve mi se cini dok su muski isli iz pecina loviti, da su morali imati tu neku posebnu povezanost, to povjerenje koje se generacijama usadilo u gene, a zene da su nekako ostajuci u pecini nekako tu vezu slabije razvili :D

nema te žene koja tako može da ocrni ženu kao što može muškarac muškarca
i generalno muškarci su veće tračare od žena

Izuzetak je tu da bi ga šovinistički nastrojeni muškarci koji žene doživljavaju kao posebnu svemirsku vrstu za koju važe posebna svemirska pravila podvukli pod navodno pravilo :roll:

Mozda, mada izuzetak se obicno ne da, i dobro mu ide, a paranoidni nusefekat svega opet se nazalost tesko da izbjeci ... borba jbg

- - - - - - - - - -

nema te žene koja tako može da ocrni ženu kao što može muškarac muškarca
i generalno muškarci su veće tračare od žena

To zato sto zene vise pricaju, a muske tracare ... uglavnom brbljanje o sexu :D

To nema veze sa polom, vec sa samom osobom, bilo da je rec o muskarcu ili zeni.
Kako postoje losi muskarci, tako postoje i lose zene. Vise su tu u ptanju karakteri, preferencije, nas samih i kompatibilnosti istih kod drugih ljudi.
Bitno je upoznati pravu osobu, u pravo vreme na pravom mestu.
Prijateljstva za ceo zivot se radjaju u najtezim trenucima. Obicno navodni prijatelji budu uz nas kad nam je lepo, a pravi ostaju i kad je najteze :D

I ja isto. Odrasle smo zajedno, u blatu se igrale... više su mi kao sestre nego drugarice. :D Poslednji put smo se posvađale 1998-me, kada smo bile na suprotstavljenim stranama u ratu blatom vođenom između dve suparničke ulice (tada smo imale po desetak godina). :lol:

Ja sam malo starija..msm "malo" :mrgreen:
Moja prijateljstva datiraju iz srednje škole :deda:

Back