Ženska pedofilija

doc.smash

Domaćin
Poruka
4.206
Do ove teme smo ja i prijatelj došli tokom razgovora(ja sam postao punoletan,on tek postaje :lol: ).Iako možda ova tema banalno i smešno zvuči,ipak je ozbiljna :rumenko:
Zašto važi sledeća situacija- "mali je faca jer yebe stariju", "stari je ljubomoran pa ga je prijavio" itd. itd. Dok s druge strane da je taj mali zapravo žensko, koju je zaveo muškarac bi bilo: "pedofil", "treba ga obesiti", "treba mu odseći jaja", "jadna klinka/jadan klinac" itd. itd.
Koja je razlika između taj dva slučaja koja su zapravo ista?
Ovako gledano mnogi misle da je muška erekcija svesni proces-no istina je drugačija(bar moje iskustvo sa 13,14 godina,podivljali testisi :rumenko: :lol: -msm da su mi tada žene jedino bile na pamet :rumenko: .I ovako gledano,šta ako pedofilka zatrudni? :confused: .Kako bi to uticalo na 12,13,14,15-to godišnjeg dečaka? :confused:
:tajna:
dobro,i ja gajim male predrasude,ali ne znam zašto...evo recimo,jako bi voleo da me je profesorka hemije od 25 godine spopala pretprošle godine(kada sam imao 16) ...naravno,da me je srpskinja od 60 god spopala,mislim da bi to bilo :eek: :bljak:
:tajna:

Poslednja izmena:
Da stvarno,kad stariji cova razvali klinku on je ovakav ili onakav,a ona trazila,a kad napaljena matora buzdovanka smota mladog frajera niko ni reci.Cak je glavna kod svojih frigidnih drugarica kad tracaju o muskima.

Зависи од појединца да ли ће осудити једно или друго или обоје, али што се тиче закона, исте су казне и за мушкарце као и за жене (уколико се ради о односу са малолетницима).

Е сад, истина је да ће већина пре да осуди мушкарца који има однос са много много млађом девојком него жену која има однос са исто толико млађим младићем јер ипак постоји разлика између та два случаја, "мушкарац добије а жена прими" - реплика из неког филма :). Исто тако ће се пре осудити превара кад је почини жена него мушкарац. Али понављам, то је субјективна осуда која се разликује од појединца до поједница, суд не прави разлику.

"Parafilija ljubavi prema deci" naziv je seksualne devijacije koja se sreće kako kod muškaraca, tako i kod žena.
Termin pedofil se koristi da opiše počinioca seksualne zloupotrebe deteta.
Zakoni se razilaze, zavisno od države do države, u definisanju toga kada neko prestaje da bude dete, ali je zloupotreba/seksualno zlostavljanje osobe koja ne može da se odbrani, koja nije stupila u seksualni kontakt svojom voljom, koja trpi teške traume, itd.itd. .. dovoljno gnusna da bismo raspravljali o granicama.
No, nije isto ako mladić od 16 ... 17 ili 18 godina mašta o seksualnom iskustvu sa starijom ženom, i kada odrastao muškarac ili žena seksualno zloupotrebi dete.
U prvom slučaju - ukoliko pubertetlija/adolescent nađe "objekat"/stariju partnerku za ispunjavanje svojih seksualnih fantazija, on je u taj odnos ušao sopstvenom voljom, pri čemu je tome najverovatnije prethodila želja za "iskustvom" (vrlo česta muška fantazija u periodu odrastanja i seksualnog sazrevanja). S druge strane, kod mladih devojaka nije toliko uobičajena želja za mnogo starijim muškarcima.
(U slučaju oba pola želju za bitno starijim partnerima/partnerkama, ako je "hronična", psihologija tumači sa stanovišta raznih kompleksa, trauma, kompenzovanja nedostatka ljubavi u najranijem detinjstvu, itd.itd)
Mlade devojke u tom periodu imaju drugu fiksaciju: tzv. "nedodirljive" ljubavi iz sveta filma ili muzike, idole sa postera, i objekti takve "zaljubljenosti" tek su uvod u nadolazeće buđenje libida. Za šesnaestogodišnjakinje su, vrlo često, čak i desetak godina stariji mladići - "matorci". U prve seksualne odnose - govorile su neke statistike - devojke stupaju sa vršnjacima ili godinu-dve starijim mladićima.
E sad ... postoji i nešto što se zove "zavođenje", i što zakoni različito tumače, shodno kontekstu, tj. situaciji. Zakon neće videti ništa loše u "zavođenju" dvadesetogodipšnjaka (pod uslovom da je mentalno zdrav) jer pretpostavlja da je on već odrasla osoba, te da je seks. čin između njega i starije ženske osobe rezultat odnosa između dve, po zrelosti, ravnopravne osobe. Uspaljenog šesnaestogodišnjaka, međutim, nije teško zavesti, pa se postavlja pitanje postoji li i u tom, obostrano dobrovoljnom činu, momenat zloupotrebe (manipulacije nečijom nezrelošću). Naravno da se ne može pričati o zloupotrebi ukoliko je partnerka starija samo par godina.

Poslednja izmena:
Razvoj društva ,na granicama novih usvajanja stvara nove turbulencije...Bila je i tema o kanibalizmu...Nekad je bilo normalno
da se ponjupa pripadnik suparničkog plemena koji zaluta pa ga navataju...Danas je to neprihvatljivo.
Tako je pedofilija nekad bila (u staroj Grčkoj.u Rimu...)normalna,naročito u aristokratskim krugovima...Robovi su služili i u seksualne "svrhe"...
Deklaracija o ljudskim pravima samo artikuliše na kom stadijumu razvoja su međuljudski odnosi i očekuje se njihovo dalje unapređenje u
kosmološkom pravcu,jer se očekuje da uskorop dođe do susreta s drugim civilizacijama...A mesta napredovanju ima i u pravcu unapređenja
u odnosima čoveka i ostalog živog sveta planete i svemira...
Do "juče " je bilo normalno da prva seksualna iskustva mlad muškarac prvo stekne sa damom starijom od sebe-s "iskusnijom"-a sad je to sankcionisano...
Pa,ništa...biće još malo više gejeva,a osim toga fabrike pomagala će izići iz faze nelikvidnosti...I po koja teta na društveno korisnom radu...:mrgreen:

Чекајте бре људи да утврдимо нешто. Да би се одређени сексуални чин сматрао педофилијом, објекат тог чина мора да има максимум тринаест година, а да је разлика између педофила и објекта педофилије минимум 5 година. Чак и да млађа особа има 12 година, ако старија има 15 или 16 то се не сматра педофилијом.

Дакле то што би тебе 16-огодишњака спопала професорка (и моја омиљена фантазија) не спада у педофилију.

На то може да се гледа као на подвођење и искоришћавање малолетника, ако то на тебе остави дубоке психолошке или физичке* последице.

*Ово ако јој пи4ка има зуба, а ти то ниси знао.

Jedan primer iz americkog zakonodavstva: oni su u svoj krivicni zakon uveli nesto sto se zove statutory rape. U prevodu silovanje po zakonu. Kod njih se silovanjem automatski podrazimeva seksualni odnos izmedju dve osobe od kojih je jedna maloletna, druga punoletna i nema veze sa polom cak nema veze ni sa pristankom maloletne osobe. Cak i da dospe do suda (a ovako nesto se kod njih najcesce zavrsava poravnjanjem van suda) punoletna osoba bude osudjena bez obzira na motivaciju, odnosno da li je maloletna osoba pristala ili ne jer je izvrsila "silovanje po zakonu".
Kao sto Borac rece pedofilija je krivicno delo a ne poremecaj sam po sebi, ali u osnovi najcesce jeste poremecaj libida.

Jedan primer iz americkog zakonodavstva: oni su u svoj krivicni zakon uveli nesto sto se zove statutory rape. U prevodu silovanje po zakonu. Kod njih se silovanjem automatski podrazimeva seksualni odnos izmedju dve osobe od kojih je jedna maloletna, druga punoletna i nema veze sa polom cak nema veze ni sa pristankom maloletne osobe. Cak i da dospe do suda (a ovako nesto se kod njih najcesce zavrsava poravnjanjem van suda) punoletna osoba bude osudjena bez obzira na motivaciju, odnosno da li je maloletna osoba pristala ili ne jer je izvrsila "silovanje po zakonu".
Kao sto Borac rece pedofilija je krivicno delo a ne poremecaj sam po sebi, ali u osnovi najcesce jeste poremecaj libida.

U prirodi ovo i nije tako retka pojava...Životinje,a naročito ptice su "amoralne"i nisu probirljive previše...Poznat je slučaj Đokejevog petla,ali i sam sam na obali
Dunava svašta video...Još kako i omladina "stradava"...Posebno u aprilu i maju-ko koga stigne-promiskuitetna šuma...
Čovek se malo "sredio" ALI...:hahaha:

Dobro,ali nema bas nesto vesti kod nas da je neka zena-pedofil osudjivana :mrgreen:
Retko koji tinedzer ce prijaviti stariju gospodju ako mu je pruzila seksualno zadovoljstvo. Ako je zaista bilo zadovoljstvo...
S'druge strane kod muskaraca pojava pedofilije je "cesca" i ako mogu tako da kazem "brutalnija" u praksi. Zena pedofil ce zavesti. Muskarac pedofil svoju zrtvu "obradjuje" fizickom snagom. Sto su u muskom slucaju automatski dva krivicna dela, a u zenskom krivicnog dela nema prosto zato sto nema prijave.

Poslednja izmena:

Back