doc.smash
Domaćin
- Poruka
- 4.206
Do ove teme smo ja i prijatelj došli tokom razgovora(ja sam postao punoletan,on tek postaje
).Iako možda ova tema banalno i smešno zvuči,ipak je ozbiljna
Zašto važi sledeća situacija- "mali je faca jer yebe stariju", "stari je ljubomoran pa ga je prijavio" itd. itd. Dok s druge strane da je taj mali zapravo žensko, koju je zaveo muškarac bi bilo: "pedofil", "treba ga obesiti", "treba mu odseći jaja", "jadna klinka/jadan klinac" itd. itd.
Koja je razlika između taj dva slučaja koja su zapravo ista?
Ovako gledano mnogi misle da je muška erekcija svesni proces-no istina je drugačija(bar moje iskustvo sa 13,14 godina,podivljali testisi
-msm da su mi tada žene jedino bile na pamet
.I ovako gledano,šta ako pedofilka zatrudni?
.Kako bi to uticalo na 12,13,14,15-to godišnjeg dečaka?

Zašto važi sledeća situacija- "mali je faca jer yebe stariju", "stari je ljubomoran pa ga je prijavio" itd. itd. Dok s druge strane da je taj mali zapravo žensko, koju je zaveo muškarac bi bilo: "pedofil", "treba ga obesiti", "treba mu odseći jaja", "jadna klinka/jadan klinac" itd. itd.
Koja je razlika između taj dva slučaja koja su zapravo ista?
Ovako gledano mnogi misle da je muška erekcija svesni proces-no istina je drugačija(bar moje iskustvo sa 13,14 godina,podivljali testisi

dobro,i ja gajim male predrasude,ali ne znam zašto...evo recimo,jako bi voleo da me je profesorka hemije od 25 godine spopala pretprošle godine(kada sam imao 16) ...naravno,da me je srpskinja od 60 god spopala,mislim da bi to bilo

Poslednja izmena: