Zenska muka

Milica Rogic

Početnik
Poruka
3
Vec neko vreme kad depiliram se sa epilatorom, pojavljuje mi se urasle dlake.Uple mi se kako kad i pojave bubuljice i od toga svega imam flekice po nogama.Bila sam kod dva dermatologa nisu mi pomogli, ne znam sta da radim a i sa brijacem malo iritiram ne znam ni sama sta da radim.
Hvala unapred za pomoc:lol:

Viđala sam u Lili radnjama neke kreme protiv urastanja dlaka pa možeš probati. U svakom slučaju, pomaže i dok se kupaš (mislim na leškarenje u kadi, ne brzo tuširanje) da uzmeš neki grublji sunđer ili rukavicu pa dobro istrljaš noge, a posle toga neku hidratantnu kremu. Treća varijanta je da povremeno ipak koristiš i brijač, a četvrta laserska depilacija.
I ja imam istu muku i nisam našla idealno rešenje, ali pošto više ne nosim miniće - i ne smeta mi toliko kao dok sam bila mlađa.

Vec neko vreme kad depiliram se sa epilatorom, pojavljuje mi se urasle dlake.Uple mi se kako kad i pojave bubuljice i od toga svega imam flekice po nogama.Bila sam kod dva dermatologa nisu mi pomogli, ne znam sta da radim a i sa brijacem malo iritiram ne znam ni sama sta da radim.
Hvala unapred za pomoc:lol:

iz nekog razloga meni su urastale posle epilatora a posle voska mnogo manje, pa sam prosto batalila epilator i vratila se vosku

Back