Zenska kosarka

da me ne shvatite pogresno - nemam nista protiv zenskog basketa . ali nekako nema te elegancije ,ako to moze tako da se nazove , kao u muskom basketu . previse je to cisto i tako . ima dobrih igracica , nije da nema . najbolji deo je pre utakmicu kad kaze sudija . ajde sad lepo skinite te mindjuse i sve ostalo :)

Gde si Bocko,nema te ko para :D :D :D :D

Eeeeeeee,ljudi moji...Bokili,objasni ljudima zasto nikog nema na nasoj dragoj zenskoj kosarci...Zato max 50 do 100 ljudi prati meceve....

Ko sve vodi te klubove,i ovo sto imamo sada je odlicno...Verute mi ljudi...

da me ne shvatite pogresno - nemam nista protiv zenskog basketa . ali nekako nema te elegancije ,ako to moze tako da se nazove , kao u muskom basketu . previse je to cisto i tako . ima dobrih igracica , nije da nema . najbolji deo je pre utakmicu kad kaze sudija . ajde sad lepo skinite te mindjuse i sve ostalo :)

prvo,gde cesh majke ti u mushkoj kosharci da nadjesh eleganciju???svi osim naj najboljih igraju na snagu,grubo,tu nema elegancije,a to shto mislihs da je chisto,pa to shto ne lomimo jedne drugima ruke i noge ne znachi da je nezno...dal se kosharka prati zbog zakucavanja,pa da,to je to sad postalo...

prvo,gde cesh majke ti u mushkoj kosharci da nadjesh eleganciju???svi osim naj najboljih igraju na snagu,grubo,tu nema elegancije,a to shto mislihs da je chisto,pa to shto ne lomimo jedne drugima ruke i noge ne znachi da je nezno...dal se kosharka prati zbog zakucavanja,pa da,to je to sad postalo...

Americku kosarkasku reprezentaciju su svi pratili...iako su zene igrale su sjajno...;)
Jednostavno je bolja muska kosarka nego zenska...to je razlog zasto se zene manje gledaju...

ja evo treniram kosarku 3. godina i to onako iz za.jebancije.ponekad volim da pogledam ali musku kosarku zato sto zenska smara.nikada nisam planirala da se prof.bavim nekim sportom ali kad bih se bavila to sigurno ne bi bila kosarka jer je za zene to jako nerazvijen sport!!!imam drugaricu koja igra za reprezentaciju do 16,17 god.kako vec.kosarku sam krenula da treniram samo zato sto sam visoka i obozavala sam onu nasu reprezentaciju iz 2002.kad smo osvojili zlato:D

ne rekla je da zenska kosharka smara,da je nerazvijen sport kojim se nikad ne bi bavila,i da trenira iz zajebancije...i ne voli,nego je volela reprezenataciju iz 2002...:):):)xaxa...gubljenje vremena...

Back