zenska intuicija ?

ne volim je, nekad mi daje zadatke koji mi se ne obavljaju, i tako sve zabrljam, mrzim binarnost u smislu da imas jedan ispravan odgovor
nije da to uvek radi
al kad je skroz zanemarim ne valjam mislim... a lakse je
se.rem valjda smem
volim kad me to ne opterecuje pa onako slucajno pomogne... ovako me uglavnom iritira... osim kad ne naletim na nekog ko ume s tim
to verovatno i nije intuicija... oh opet sam nesto uradila

najbolje mi je kada zena za svoje opravdanje napada na muza koristi recenicu " ja to osjecam . pa ako imas tu intuiciju ide igraj loto !:lol:

но....јел била у праву жена кад те нападала по осећају? :lol:

- - - - - - - - - -

"тих бре што не игра лото ко што мене напада"

Intuicija mi je jača strana. Čak i da nešto...nekoga... ne vidim, znam kako je. I uvek ću to znati. Znam da je obostrano. Šta god pričali. :mrgreen:

A za ostale...uglavnom pratim osećaj. Ako mi neko i nešto ne prija; "smrdi" na prvu loptu, znam da nešto ili nečega ima, i da čovek je loš. I uvek se do sada pokazalo tačnim. Jednom u životu nisam poslušala taj unutrašnji glasić, i nastradala sam žešće. Ali, dobro. A, ko mi se dopadne i svidi na prvu loptu, sa tim nekim znam da ću biti u ok odnosima doveka. Kod mene je jedostavno tako. Malo je crno - belo. :lol: I dobro je - kada bolje porazmislim, i da mogu...ne bih ni htela da je išta drugačije.

:hvala:

najbolje mi je kada zena za svoje opravdanje napada na muza koristi recenicu " ja to osjecam . pa ako imas tu intuiciju ide igraj loto !:lol:
Neka moja prijateljica je dugo radila u kladzi, stalno je sastavljala tikete po intuiciji... i nikad nije uzela lovu... Al svaki put joj je malo falilo da pogodi. Kad bi je pitali na koju foru bira tekme odgovor je bio isti: "Stavim one timove cija imena mi lepo zvuce." :lol:

Moj deda bi tokom popravke poljoprivrednih masina cesto zastao nasred dvorista i pitao babu: "Gde sam ostavio klesta?" Ona bi doletela iz kuce ostavljajuci svoje poslove i u svakom momentu bi nepogresivo mogla da pokaze njegova zaturena klesta, cekic, srafciger...

Back