zenska intuicija ?

Те приче о женској интуицији су ми смешне да не може бити смешније.. Као "она увек зна када он вара", па то је из пар разлога, први је тај што мушкарце и боли уво то да крију како треба, оно остави поруку у телефону итд итд, врати се са длакама њеним итд итд, да сад не ширим, а они који су били опрезни, не да није знала него оно.. И нема то везе са интуицијом него са кефалом, ако брзо капираш и повезујеш ствари провалићеш доста тога, а што ти кажеш нек иду па играју лото ако осећају, нека им се јаве бројеви.

Intuicija mi u životu baš i nije jača strana.
Medjutim,kad su te stvari sa muškima u pitanju, to se oseti....Žene to nazivaju intuicijom,ali u stvari reč je o povezivanju primećenih promena ponašanja i raznoraznih situacija koje su indikativne,a i dobar deo čini poznavanje osobe sa kojom ste, pa lako uočite kad nešto petlja...Nema tu neke velike misterije...Ali činjenica je da žene u velikom broju slučajeva prosto znaju.

Intuicija mi u životu baš i nije jača strana.
Medjutim,kad su te stvari sa muškima u pitanju, to se oseti....Žene to nazivaju intuicijom,ali u stvari reč je o povezivanju primećenih promena ponašanja i raznoraznih situacija koje su indikativne,a i dobar deo čini poznavanje osobe sa kojom ste, pa lako uočite kad nešto petlja...Nema tu neke velike misterije...Ali činjenica je da žene u velikom broju slučajeva prosto znaju.

zene vise obracaju paznju na sitnice koje odaju ljude
bar kad su osobe koje ih interesuju u pitanju
i primete kad on pocne da se tusira svakog dana :mrgreen:

ako je o intuiciji u vezi prevare, nema tu intuicije...čisto obratiš pažnju na neke sitničice koje mu se ranije nisu događale, detalje u njegovom životu koji su ranije bili odsutni i odjednom su se nekog momenta pojavili...kaka crna intuicija...nema to veze s intuicijom...

najbolje mi je kada zena za svoje opravdanje napada na muza koristi recenicu " ja to osjecam . pa ako imas tu intuiciju ide igraj loto !:lol:

Glupo je tom tj.takvom recenicom napadati, ali veoma, veoma pametno intuiciju slusati, bar u mom slucaju, za druge ne znam.
Intuicija nije isto sto i vidovitost, ali svejedno mislim da je vrlo korisna osobina, pojava...
Takodje, biti intuitivna osoba, nema nesto mnogo bas veze sa pamecu.

Poslednja izmena:
najbolje mi je kada zena za svoje opravdanje napada na muza koristi recenicu " ja to osjecam . pa ako imas tu intuiciju ide igraj loto !:lol:

Mislim da svako ko kaze da ime intuiciju u stvari samo primecuje a ne oseca.
Ne mogu osetiti da mu npr. neko nesto znaci, ali mogu primetiti da izbegava moje prisustvo, da je do kasno u noc na skajpu, da mu je svejedno da li sam dobro, sta radim ili sl. Stvar zapazanja nikako sestog cula.

jok nemam ja nikakvu intuiciju i nemam pojma sta je to :lol: ali, ljude koje dobro poznajem mogu solidno da procitam jer sam po prirodi dobar posmatrac ljudi i detalja i uvek obracam paznju na reakcije, emocije i govor tela i bliske prijatelje i ljude koje volim bez vecih problema mogu da provalim kad imaju neki problem, muku itd....e sad ako je neko profesionalni manipulator, to je onda druga prica, al ybg za mene su manipulatori sociopate te me ko takvi ni ne zanimaju za druzenje, brzo se vidi kad je neko tolika dileja da ide svima niz dlaku. pored bliskih ljudi ostali me zapravo i ne zanimaju. a ne igram ni loto :mrgreen:

Back