- Poruka
- 4.865
najbolje mi je kada zena za svoje opravdanje napada na muza koristi recenicu " ja to osjecam . pa ako imas tu intuiciju ide igraj loto !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prva!
- - - - - - - - - -
A da...imam intuiciju, naravno![]()
najbolje mi je kada zena za svoje opravdanje napada na muza koristi recenicu " ja to osjecam . pa ako imas tu intuiciju ide igraj loto !![]()
Intuicija mi u životu baš i nije jača strana.
Medjutim,kad su te stvari sa muškima u pitanju, to se oseti....Žene to nazivaju intuicijom,ali u stvari reč je o povezivanju primećenih promena ponašanja i raznoraznih situacija koje su indikativne,a i dobar deo čini poznavanje osobe sa kojom ste, pa lako uočite kad nešto petlja...Nema tu neke velike misterije...Ali činjenica je da žene u velikom broju slučajeva prosto znaju.
zene vise obracaju paznju na sitnice koje odaju ljude
bar kad su osobe koje ih interesuju u pitanju
i primete kad on pocne da se tusira svakog dana![]()
najbolje mi je kada zena za svoje opravdanje napada na muza koristi recenicu " ja to osjecam . pa ako imas tu intuiciju ide igraj loto !![]()
Upravo to.
Jedino što se ovaj moj tušira 2x dnevo...oduvek..Pa mi tuširanje nije neki reper...
pa kad primetis da pocne da se tusira samo jednom kod kuce,znaj da se drugo tusiranje obavlja negde drugde![]()
To sam se i ja sada zapitala...čekaj...jel vi to ovde pričate o intuiciji vezano za prevaru, ili uopšte...?
misim stičem utisak neki...
pa nista ili se tusiras u prirodi ili ti aljkava svalerkaa šta ako se dogovorim sa švalerkom da idemo na seks u prirodi...?![]()
pa nista ili se tusiras u prirodi ili ti aljkava svalerka![]()