Ženska inicijativa kod MŽ odnosa...

Ne znam...
Meni to nikako nije zenstveno. Mogla bih se raspadati za nekim, ali ne bih inicirala prva.
Mislim da prodorne i nametljive zene dodju do muskarca kog zele, ali je veliko pitanje da li je sa njom zato sto mu se zaista dopada ili samo zato sto je dostupna.

Nekako je lepse biti lovina, i medju lovcima usporiti ispred jednog :)

Ne znam...
Meni to nikako nije zenstveno. Mogla bih se raspadati za nekim, ali ne bih inicirala prva.
Mislim da prodorne i nametljive zene dodju do muskarca kog zele, ali je veliko pitanje da li je sa njom zato sto mu se zaista dopada ili samo zato sto je dostupna.

To je manje vise isto, jer to "usporavanje" je zapravo lov :D, i onda krecu signali, i znamo kako se to zavrsava...:D
Jedino ako su tvoji signali bas tesko citljivi...

Muskarci su cesto pasivni pa nece menjati partnerku za duzu vezu ako trenutna odgovara, tako da zene lovci cesto bolje prodju. Moje misljenje.

Ловац, ловина...Речи недостојне одраслих људи, без обзира на пол.

Ako pod tim smatras jurnjavu za svakim onda se slazem. Zbog toga i nisam te reci koristio u uvodnom postu, ali same zene ih koriste...
Ali ovde je rec o tome da li zenska inicijativa pokazuje dobre rezultate u smislu nalazenja boljih momaka.

To je manje vise isto, jer to "usporavanje" je zapravo lov :D, i onda krecu signali, i znamo kako se to zavrsava...:D
Jedino ako su tvoji signali bas tesko citljivi...

Muskarci su cesto pasivni pa nece menjati partnerku za duzu vezu ako trenutna odgovara, tako da zene lovci cesto bolje prodju. Moje misljenje.
:) Da, tako nekako. Zapravo, medju onima kojima se svidjas izaberes onoga koji se i tebi svidja. Ali je njihov prvi korak.

Mislim da je to individualno...Zene su uopsteno divne, zena 21 veka, zrela i nezavisna, koja zna sta hoce i nema vremena za gubljenje, moze da preduzme inicijativu a da ne izgubi nista od zenstvenosti.
Mozda je muskarac malo stidljiv, umoran, pod stresom itd...ali bi zensku inicijativu mogao posle da nagradi tj da uzvrati paznju. Ne treba robovati predrasudama, ljudi, vremena se menjaju, Zena ne mora obavezno da bude laka ako izadje muskarcu iz cistih pobuda.
Vi mislite na sex dok pricate o ljubavi...
Ja sam od onih muskaraca koji se NE boje snaznih i uspesnih zena, jer ako zadobijem njihovu ljubav ( a umem to ) to je stvar jako vredna paznje i truda.

Da li mislite da bolje prolaze žene/devojke koje imaju veću inicijativu kada su muškarci u pitanju i da li one nalaze bolje momke?
Koja je granica ženske agresivnosti po ovom pitanju? Kojim taktikama se sve valja služiti?

nema granice..cilj opravdava sredstvo....z:mrgreen:
i da..sve je individualno i vezano za senzibilitet i zaintreovanost i vaspitanje

Da li mislite da bolje prolaze žene/devojke koje imaju veću inicijativu kada su muškarci u pitanju i da li one nalaze bolje momke?
Koja je granica ženske agresivnosti po ovom pitanju? Kojim taktikama se sve valja služiti?

Zavisi sta je za koga bolje.
Uverena sam da imaju lepsu prodju kod vise momaka...ali...ima neceg laskavog i sigurnog u tihom znanju da sam bila njegov izbor...pored toga sto je i on bio moj:)

Ne bih inicijativu nazvala agresivnoscu ali ta inicijativa se kod mene zavrsava na niskom nivou. Ko shvati zasto crvenim i gledam svuda osim u njegove oci, njemu ce biti dovoljno. Ne bih se usudila da idem dalje cak i kada bih znala da mu se dopadam, mozda sam previse stidljiva...ko bi znao...

Zavisi sta je za koga bolje.
Uverena sam da imaju lepsu prodju kod vise momaka...ali...ima neceg laskavog i sigurnog u tihom znanju da sam bila njegov izbor...pored toga sto je i on bio moj:)

Ne bih inicijativu nazvala agresivnoscu ali ta inicijativa se kod mene zavrsava na niskom nivou. Ko shvati zasto crvenim i gledam svuda osim u njegove oci, njemu ce biti dovoljno. Ne bih se usudila da idem dalje cak i kada bih znala da mu se dopadam, mozda sam previse stidljiva...ko bi znao...

И девојке из романа Џејн Остин су показивале већу одважност, забога....

Тема - Наравно да жене које знају шта хоће имају више успеха, неће ваљда да седе к'о муле на каучу и да се надају да ће их неки папан изабрати.

Moje iskustvo je da muskarci to ne vole.

i stvara losu osnovu za kasnije....
tj. postave se stvari u vezu , da zena uvek ima inicijativu,
a to nije dobro... tj. vecini zena bi smetalo. Meni u svakom slucaju :)

pa naravno da prolaze bolje jer te što imaju muda da preuzmu inicijativu obično ta muda imaju jer dobro jelte izgledaju. a ženske koje dobro izgledaju uvek će bolje da prolaze kod muškaraca tako da

Moje iskustvo je da muskarci to ne vole.

i stvara losu osnovu za kasnije....
tj. postave se stvari u vezu , da zena uvek ima inicijativu,
a to nije dobro... tj. vecini zena bi smetalo. Meni u svakom slucaju :)

А то је јако важно шта мушкарци воле или не воле? Много ме брига, понашам се како желим.

Коме се свиђа - свиђа, коме не - нека тражи неку другу и другачију.

Oskudna, smelo kratka suknjica koja seže do iznad kolena, tako da se nazire krajičak roze gaćica, predstavlja moćno oružje, a i prozirne čarape, s halterima smaragdne boje, s dugim ravnim šavom do ispod kolena, sve to godi negovanim instinktima blaziranog krstarovskog bonvivana. Nauči da se, kao Bogi, meko vrckaš na potpeticama Luj XV, visine četiri i po inča, da se izazovno grčki nakloniš, da sevnu butine a kolena se smerno dodirnu. Upotrebi sve svoje Ž draži da očaraš M. Ugađaj njihovim patrijarhalnim porocima.

Ne znam...

dostupna je isto toliko koliko i ona koja je lovina, samo je pitanje vremena kad ce da legne tj koliko sebi dize cenu
uvek se svodi na isto

Back