K kibic_fenster Aktivan član Banovan Poruka 1.981 22.09.2014. u 08:25 - Zenska imena #28 lepa imena su nosile moje babe i prababe: julijana, milena, irina, ana, ljubinka, zorka...kibicin zenski rodoslov
lepa imena su nosile moje babe i prababe: julijana, milena, irina, ana, ljubinka, zorka...kibicin zenski rodoslov
poetessa Legenda Poruka 56.288 22.09.2014. u 08:29 - Zenska imena #29 kibic_fenster: lepa imena su nosile moje babe i prababe: julijana, milena, irina, ana, ljubinka, zorka...kibicin zenski rodoslov Kliknite za proširenje... Baš lepa imena..nosiš neko od ovih .. julijana
kibic_fenster: lepa imena su nosile moje babe i prababe: julijana, milena, irina, ana, ljubinka, zorka...kibicin zenski rodoslov Kliknite za proširenje... Baš lepa imena..nosiš neko od ovih .. julijana
K kibic_fenster Aktivan član Banovan Poruka 1.981 22.09.2014. u 08:35 - Zenska imena #30 poetessa: Baš lepa imena..nosiš neko od ovih .. julijana Kliknite za proširenje... ne, meni je moj tata dao ime inspirisan ruskim knjizevnim klasicima...ako kazem pushkin, nije tesko pogoditi
poetessa: Baš lepa imena..nosiš neko od ovih .. julijana Kliknite za proširenje... ne, meni je moj tata dao ime inspirisan ruskim knjizevnim klasicima...ako kazem pushkin, nije tesko pogoditi
Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 63.404 22.09.2014. u 09:09 - Zenska imena #31 kibic_fenster: ako kazem pushkin, nije tesko pogoditi Kliknite za proširenje... Evgenija?!? ....aiii, ja bih to menj'o brže bolje...
kibic_fenster: ako kazem pushkin, nije tesko pogoditi Kliknite za proširenje... Evgenija?!? ....aiii, ja bih to menj'o brže bolje...
K kibic_fenster Aktivan član Banovan Poruka 1.981 22.09.2014. u 09:18 - Zenska imena #32 Sizif: Evgenija?!? ....aiii, ja bih to menj'o brže bolje... Kliknite za proširenje... neka me sa imenom mojim..svako svoj krst nosi , bla bla...
Sizif: Evgenija?!? ....aiii, ja bih to menj'o brže bolje... Kliknite za proširenje... neka me sa imenom mojim..svako svoj krst nosi , bla bla...
G gost 361364 Aktivan član Poruka 1.151 22.09.2014. u 09:38 - Zenska imena #33 kibic_fenster: neka me sa imenom mojim..svako svoj krst nosi , bla bla... Kliknite za proširenje... El te ondak drushtvo zove Evdža???
kibic_fenster: neka me sa imenom mojim..svako svoj krst nosi , bla bla... Kliknite za proširenje... El te ondak drushtvo zove Evdža???
86bogomoljka Legenda Poruka 55.343 22.09.2014. u 11:24 - Zenska imena #34 Una, Tara, Korana... Nadja, Nastasja, Natalija,... Ines. To ime mi je nekako brend Kao neki divni kolacic koji se topi po slojevima...
Una, Tara, Korana... Nadja, Nastasja, Natalija,... Ines. To ime mi je nekako brend Kao neki divni kolacic koji se topi po slojevima...
ScipioAfricanus Stara legenda Poruka 93.720 23.09.2014. u 01:14 - Zenska imena #36 Maja, Sara, Stela, Andrea