Ženska duhovitost

Evo ja kao duhovito zensko da reknem nesto...kad sam prestala da budem super duhovita? Rece mi neko da ja sve teram na salu upravo zbog svoje nesigurnosti a moze biti i da sam depresivna....uozbiljih ti se ja nacisto bilo mi stalo do tog tipa pa ko velim da ne pomisli da sam neka opic....a sad kad je proslo to vreme sve te svoje dogadjaje na duhovit nacin opisujem....i svi se smeju kad pricam....kazu vole me jer sa duhovita...salu na stranu savetujem svim muskarcima da imaju uz sebe duhovitu zensku..naravno ne neku koja ce da melje gluposti koje nisu nikom smesne i da se smeje ko luda na brasno vec zenu koja je zanimljiva jer tesko da ce takva da se ubaksuzi u zivotu pa da napravi pakao od braka...sta lepse nego videti da se dvoje ljudi slatko smeju i uzivaju....

uh, pa sad duhovitost ima milion aspekata
pre svega po meni treba da izražava opušten stav prema svim sranjnjima u životu i sprdanje na taj račun i pod dav intelekt i rafinisanost osobe jer panj nije duhovit
znači ima mnogo varijaciaj ali volim kad povezuje nonšalantnost i mozak
znači duhovitost definitivno
ali ne konformistička i dosadna

U top listi poželjnih osobina koje muškarac treba da poseduje, većina žena nabraja duhovitost. Zažmureće one, tako kažu, na neke vaše nedostatke, ako ste duhoviti, jer je to penal-situacija koja ih, navodno, razoružava.

Duhovitost je sposobnost brzog, apstraktnog povezivanja različitih pojmova u jednu duhovuitu celinu. Poseduju je i muškarci i žene. Nešto ne mogu da se setim ženskog autora neke komedije ili satire, ali dobro, to sad nije ni mnogo važno, nego naš svakodnevni život.

Koliko obraćate pažnju na žensku duhovitost?? Da li vas pleni i svrstavate je u neku vašu internu "listu prioriteta"...I, uopšte, koliko često vas partnerke iskreno i spontano nasmeju, gde ih nalazite i...gde stanuju..dajte br. telefona i to.... ( :

Ako kazem da duhovitost smatram univerzalnom ljudskom vrednoscu, nevezano od polne pripadnosti, rizikujem da me u ovom kontekstu poistovete sa biseksualcem.

zensko materijalisticko samozivo stvorenje i duhovnost??? :eek:
bahahahah koju su to religiju osnovale i koju veliku knjigu napisale? :dash:
sem nekih lakih srackavih ljubica na koje se opet samo zene loze? :lol:
ah da postoji -feminizam - i tu su sebe same syebale.... :hahaha:

Kizo, bre, duhovitost, ne duhovnost, nisam otvorio temu na Religiji.

Mada tada nije ni bilo Bed Religiona, moglo bi se reći, bilo je više uravnoteženih jedinki :rotf:

A bogami i žena :sad2:

Koliko je tu dobrih mičaka svraćalo, al duhovitost je bila upitna i tada.

...zene posjeduju inteligenciju koja moze biti suva
i opora
a moze biti u sluzbi dosjetki
i 'spravljanja' tako slatkih gestova
da zaboravimo sve njene druge osobine...
...duhovitost zena je uvijek tako nenametljiva i pretezno na svoj racun
i,-uvijek mi je to najdraza osobina kod zena...
...zene imaju , mnogo visi dijapazon na usluzi svojoj duhovitosti
i plus kad jos zna da je voljena...
...mislim da zenama jos nije doslo pravo vrijeme...
...ova virtuala,
koliko im je omogucila
jos uvijek im je
premalo dala...
...

Back