Ženomrsci

Zanima me kako žene na ovom pdfu određuju koji je muškarac od onih koji pišu na ovom pdfu ženomzac a koji nije?Ili, da li vam je takva kvalifikacija samo verbalno oružje kad zatreba?Ili šta već?:roll:

Da čujem, ako ima forumašica raspoloženih za priču na tu temu.
Da li treba stalno da se ulizujemo i ''puzimo'' da bi bili dovoljno ljigavi i podobni za običan razgovor?
Kad već ''uređujete'' pdf, smatram da je i ovo pitanje važno i da treba da dopunite pravila posebnim koja će da važe samo za muškarce.:ok:

Nema ovde zenomrzaca
Ovde su sve picckice i pederri :heart:

Zanima me kako žene na ovom pdfu određuju koji je muškarac od onih koji pišu na ovom pdfu ženomzac a koji nije?Ili, da li vam je takva kvalifikacija samo verbalno oružje kad zatreba?Ili šta već?:roll:

Da li treba stalno da se ulizujemo i ''puzimo'' da bi bili dovoljno ljigavi i podobni za običan razgovor?
Kad već ''uređujete'' pdf, smatram da je i ovo pitanje važno i da treba da dopunite pravila posebnim koja će da važe samo za muškarce.:ok:

vidi se lako

procitaju sta pise? missim, kako ti inace sortiras ovo sve
na temelju fotki?

Poslednja izmena:
Možda nisu ženomrsci, ali da ima ogorčenih na ženski rod, to ima. :mrgreen::hahaha:

:aha:
iza svakog zenomrsca krije se ili mala pisa, ili neko koga mama nije dovoljno volela ili neko sa minimumom samospostovanja
normalni muskarci imaju problem sa zenam koliko i zene s njima..povremeno.
ako neko uvek i svakim povodom ima samo nesto lose da kaze za zene, ne znam kako bi drugacije nazvali?

Pročitaju jednu poruku na forumu a ne pročitaju 5 pre nje i ne vide kontekst?I onda zato što im se ne dopada ta jedna napišu komentar o njoj?Ali dobro, to ovde nije ništa novo.:lol:

o brate, pa to svi rade
vade iz konteksta
al imas ovdje likova koji recimo van zenomrzackog konteksta nisu ni mrdnuli
i ne postoji tema koju ne mogu, u svojoj glavi, na to reducirati
nema ih puno, al su vrlo predani
e, sad ono cega ima puno je pisanje krajnje neprihvatljvih stvari iz "najbolje namjere"
tako sam maloprije procitala kako postoje privilegije zaposlene zene...kapiram da covjek nije mislio nista lose
on jednostavno nije mislio...niti vjerojatno moze misliti van konteksta koji nikad nije analizirao van svoje rodne uloge tj onog sto mu je usadjeno odgojem da bi trebao biti
i naravno da je sukob tu neizbjezan
sukob sa stvarnoscu u kojoj zene vise ne vide za shodno da titraju tudjim zabludama, prvenstveno
a zarad...mira u kuci, mira na ulici itd
dal su ti zbunjeni muskarci zenomrsci...ma, jok
sve su to zrtve duge i bolne tranzicije

o brate, pa to svi rade
vade iz konteksta
al imas ovdje likova koji recimo van zenomrzackog konteksta nisu ni mrdnuli
i ne postoji tema koju ne mogu, u svojoj glavi, na to reducirati
nema ih puno, al su vrlo predani
e, sad ono cega ima puno je pisanje krajnje neprihvatljvih stvari iz "najbolje namjere"
tako sam maloprije procitala kako postoje privilegije zaposlene zene...kapiram da covjek nije mislio nista lose
on jednostavno nije mislio...niti vjerojatno moze misliti van konteksta koji nikad nije analizirao van svoje rodne uloge tj onog sto mu je usadjeno odgojem da bi trebao biti
i naravno da je sukob tu neizbjezan
sukob sa stvarnoscu u kojoj zene vise ne vide za shodno da titraju tudjim zabludama, prvenstveno
a zarad...mira u kuci, mira na ulici itd
dal su ti zbunjeni muskarci zenomrsci...ma, jok
sve su to zrtve duge i bolne tranzicije
Primer je ''zanimljiv''.Moraću da pročitam, ako nađem to o privilegijama.:dash:

Jedan deo muskaraca ima zensku potrebu za paznjom zena i ako je ne dobije u meri koju sam proceni postaje naporan,

slicno je i sa zenam, mozda i gore, jer je to ipak osobina zena.:)

- - - - - - - - - -

U ovome je najgora administracija i jednog i drugog pola.

Zene je nemoguce mrzeti jer Bog kad je stvarao zivot na zemlji nije stedeo na zenskoj lepoti i prirodi ono sto zeni mozes zameriti je prevara i njihova zloba.Znaju da ti naprave pakao od zivota.

Back