Ženomrsci

Poruka
21.098
Zanima me kako žene na ovom pdfu određuju koji je muškarac od onih koji pišu na ovom pdfu ženomzac a koji nije?Ili, da li vam je takva kvalifikacija samo verbalno oružje kad zatreba?Ili šta već?:roll:

Da čujem, ako ima forumašica raspoloženih za priču na tu temu.
Da li treba stalno da se ulizujemo i ''puzimo'' da bi bili dovoljno ljigavi i podobni za običan razgovor?
Kad već ''uređujete'' pdf, smatram da je i ovo pitanje važno i da treba da dopunite pravila posebnim koja će da važe samo za muškarce.:ok:

Poslednja izmena:
Zanima me kako žene na ovom pdfu određuju koji je muškarac od onih koji pišu na ovom pdfu ženomzac a koji nije?Ili, da li vam je takva kvalifikacija samo verbalno oružje kad zatreba?Ili šta već?:roll:

Da li treba stalno da se ulizujemo i ''puzimo'' da bi bili dovoljno ljigavi i podobni za običan razgovor?
Kad već ''uređujete'' pdf, smatram da je i ovo pitanje važno i da treba da dopunite pravila posebnim koja će da važe samo za muškarce.:ok:

svo sto izjavis i protivurecis moze se iskoristiti protiv tebe

- - - - - - - - - -

Nema ih ovde, mozda ima do dva komada, ostali su normalni...:lol:
vidi i ako ih nismo mrzeli ovde hocemo:lol:

Ah, osetljive muške duše koje ženama daju previsoke ocene dok ih ne upoznaju
Sve su iste samo je ambalaža drugačija i geografsko poreklo.
Često su u čudu "kako je mogla onog kad je ovo bilo bolje" ne poznajući kako funkcioniše ženska priroda.
Nije izabrala tebe jer sa onom budalom može da manipuliše.

Ah, bio sam i ja u toj fazi kao mlad...
Ah, ko ih iebe...
Zaamtite: samo seks ništa brak, može i deca al brak nikako...
:heart:

Koliko sam dosad zumirao okolinu , ispostavilo se da su najveći svaleri potajni ženomrsci.

Njih uopšte ne treba voleti, samo iebati i izdavati zadatke
Ko ih iebe, ionako duže žive, šta ima da ih štedimo?
To sve izdrži...

Eno u Rusiju zidale prugu, u MAXI-ju vuku palete... a nema je 50 kila sa mobilnim...
Koga bre one foliraju?
E ako je došo neoliberalizam.. ako smo lupali u šerpe... koji komunizam?
Pa ovi muški sa gradjevine bi popadali u MAXI-ju a one rade paletu i još ogovaraju...
bato to se ne zamara.... nema šanse, ja se umorio dok sam gledao...

IDI U MAXI PA VIDI
BOŽE BOŽE ŠTA SVE ŽENSKO MOŽE :mrgreen:

Poslednja izmena:
Ah, osetljive muške duše koje ženama daju previsoke ocene dok ih ne upoznaju
Sve su iste samo je ambalaža drugačija i geografsko poreklo.
Često su u čudu "kako je mogla onog kad je ovo bilo bolje" ne poznajući kako funkcioniše ženska priroda.
Nije izabrala tebe jer sa onom budalom može da manipuliše.

Ah, bio sam i ja u toj fazi kao mlad...
Ah, ko ih iebe...
Zaamtite: samo seks ništa brak, može i deca al brak nikako...

I sve tako dok se ne zaljubite a ondaaaa.....onda sledi ono sto mi volimo...:malav:

Pa znam da bi vi voleli da nas mrzite ali avaj...:lol:

Naše žene održavaju TURSKI MODEL
Iako smo Sloveni, apsolutno ne praktikujemo taj model porodice.
Sa zapadne strane Zapad je mnogo lep do plaćanja računa u restoranu...

Svaka hanuma sultanija

- - - - - - - - - -

I sve tako dok se ne zaljubite a ondaaaa.....onda sledi ono sto mi volimo...:malav:

Pa šta? To svi rade! :smeker:

glupo pitanje - sajze tema, lock i ban za smaracha. :banovati:

Zene su po svojim psihofizickim svojstvima,daleko iznad muskaraca,ako govorimo o nekom proseku.Zene su profinjenije,logicnije razmisljaju.Muskarci su optereceni svojim
testisima brutalno ratoborni i skloni najgorim nasiljima.Sto je muskarac primitivniji,to svoju agresiju "pravda" svojim izrazenim nacionalizmom koji mu cesto sluzi kao izgovor
da cini najgora brutalna ubistva (za koja cesto dobija ordenje). Ko je i u ovom zadnjem,ovom nesrecnom bratoubilackom ratu devedesetih godina "pokazao svoju hrabrost",
pa muskarci naravno.Ja sam po prirodi stvari ateista,ne verujem ni u koju Religiju,ni u koju politicku partiju.Verujem,volim i obozavam samo...zene,ta stvorenja koje nam je
Majka Priroda podarila,da ulepsaju ovaj sumorni svet svojom lepotom !!!:heart:

Zene su po svojim psihofizickim svojstvima,daleko iznad muskaraca,ako govorimo o nekom proseku.Zene su profinjenije,logicnije razmisljaju.Muskarci su optereceni svojim
testisima brutalno ratoborni i skloni najgorim nasiljima.Sto je muskarac primitivniji,to svoju agresiju "pravda" svojim izrazenim nacionalizmom koji mu cesto sluzi kao izgovor
da cini najgora brutalna ubistva (za koja cesto dobija ordenje). Ko je i u ovom zadnjem,ovom nesrecnom bratoubilackom ratu devedesetih godina "pokazao svoju hrabrost",
pa muskarci naravno.Ja sam po prirodi stvari ateista,ne verujem ni u koju Religiju,ni u koju politicku partiju.Verujem,volim i obozavam samo...zene,ta stvorenja koje nam je

fino-plasirano-al-ne-jebat.jpg

:klap:

http://fs1.****************/images/180322/vlqqa23h.jpg

Back