Mužu moj volim te najviše na svetu i nikada te neću prevariti!![]()
Dobro...ali ne treba preterivati.

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mužu moj volim te najviše na svetu i nikada te neću prevariti!![]()
Znači ne mogu se upitati ovde zašto moja žena neće da igra fudbal sa mnom?![]()
i ti to dobro znas !
ako je dom i PORODICA onda moja zena mora da zna da je voljena i da je na prvom mestu meni i mom srcu, naravno i nase malo S. je tu u mom srcu
nisam video slicnu temu a i da ima ne skodi da nase drage zene i mame znaju da su voljene od nas muskih![]()
i ti to dobro znas !
ako je dom i PORODICA onda moja zena mora da zna da je voljena i da je na prvom mestu meni i mom srcu, naravno i nase malo S. je tu u mom srcu
nisam video slicnu temu a i da ima ne skodi da nase drage zene i mame znaju da su voljene od nas muskih![]()
Чујеш ли звуке у својој глави, паћениче?
Kako slatka tema..Osobama koje volim pre svega treba to i da pokazemoi ti to dobro znas !
i zene su dobrodosle da vasim dragim muskima makar ovako date do znanja da su vam posebni u zivotu
porodica je "osnovna celija drustva" a za mene jedino mesto koje me stiti i daje snagu i zato sto mojezna da mi je posebna i jedina i u svemu naj naj naj nije zgoreg da postoji i pisani trag
![]()
putem neta?
makar ovako??? wtf?!
nista se ti ne brini, sve ja nemu kazem u oci, ne treba mi forumaska publikama jok racuna se samo yelje cestitke i pozdravi na "radio moravski plicak"
au Djole od kad si tako sitnicav?
- - - - - - - - - -
metlo sta se hvatas odma za sitnice evo "i na ovaj nacin" jel sad bolje? jel imas sta lepo da napises o svom muzu?
pisi slobodno nemoj da te sramota![]()
Један супруг је, за новине, написао чланак о својој жени.
У породици је било троје мале деце, а он је у току једног дана посматрао и бележио шта све мајка уради за њих.
Ево тог извештаја:
„У току једног дана мајка је:
- 106 пута отворила деци врата,
- 16 пута зашнирала чизме,
- 32 пута преобукла децу,
- 94 пута рекла: „Остави!“,
- 16 пута прекинула свађу,
- 11 пута нахранила децу,
- 19 пута обрисала деци нос,
- 16 пута подгрејала јело,
- 175 пута им поставила питање, тражећи одговор
и, на крају, само за потребе деце прешла је 10 километара.
На то додати и све друге послове које жена обави у домаћинству, а ви ћете знати који су то."
Зато, мужеви, поштујте своје жене.