- Poruka
- 1.160
Jel demoni bato![]()
Dobar si ti slucaj,eh da znas kakvi ima...
Ti si malo skenos puta,ali si odmah shvatio da si pogresio i vratio si se na put...A imas ljude koji stalno voze po trazi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel demoni bato![]()
Pre neko vece sam sanjao da se zenim, devojka vrh vrhova u svakom smislu, ali takav pritisak, nemir i ko zna šta jos nisam osetio nikad, kao da su me lavovi jeli. Kakva zenidba u pičh, bezi dok te noge nose
Preplaše ih dimenzije. Mo'ž je to problem?184 sam visok, sa golemom kitom, ne prevelikom
Zenidba ti je kao da gurnes prst u oko lavu i onda cekas sta ce biti.. A zna se sta onda biva. Al ne treba unapred brinuti, ja bih se zenio jos 10 puta da treba, ko ga ebePre neko vece sam sanjao da se zenim, devojka vrh vrhova u svakom smislu, ali takav pritisak, nemir i ko zna šta jos nisam osetio nikad, kao da su me lavovi jeli. Kakva zenidba u pičh, bezi dok te noge nose
Kad dodjes u situaciju da krisom pojedes smoki pobedio si brak
Samo da ona sve placa ni dinar svoj da dam tad mozeLjudi ako mislite da se ozenite, ozenite onu koja nesto ima, jer i jedna i druga ce vas jednako zayebavati.
E sad koliko vas ima devojku koju bi ozenili a da ona stvarno nije bas siromasna?
Ovakvu definiciju braka jos nisam cuo,svaka cast...
Kapiraš li da se nijedna neće ozbiljno udati za tebe?
Kako znaš, možda imam veliku kitu i veliku platu?za njega i dalje vise nego za tebe
jbg...
Kako znaš, možda imam veliku kitu i veliku platu?
Verujem da nikada nećemo saznati.Kako znaš, možda imam veliku kitu i veliku platu?
Sreća moja što nisam lez, onda...hetero mejlovi nisu bas nesto u modi ali su ipak jos uvek daleko trazeniji od lezbijanki
ako jelte pitamo generalnu fimejl populaciju
botom lajn - simke bi te oduvo po broju zainteresovanih
eh sudbo kleta...
Pa naravno da se ne bi zenio kad te nijedna nije ni htela za muza, mislim nisi ti jedini koji se pita nestoLjudi ako mislite da se ozenite, ozenite onu koja nesto ima, jer i jedna i druga ce vas jednako zayebavati.
E sad koliko vas ima devojku koju bi ozenili a da ona stvarno nije bas siromasna?
Sreća moja što nisam lez, onda...
Izlaženje iz ormara je non-issue za meneaj apolodzajz
nisam znao da jos nisi izasla iz ormara