Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to verujem, samo ja se ne bi ozenio nikad. Meni zene idu na zivce. Ja volim samo istorbat i malo se podruziti s njom i svako na svoju stranu. Bolje menjati zene u zivotu nego s jednom izgubiti ceo zivot.Kapiraš li da se nijedna neće ozbiljno udati za tebe?
Onda mora da si i ti isprana krpa, da ne kažem torba.I to verujem, samo ja se ne bi ozenio nikad. Meni zene idu na zivce. Ja volim samo istorbat i malo se podruziti s njom i svako na svoju stranu. Bolje menjati zene u zivotu nego s jednom izgubiti ceo zivot.
Jesam oldtimer koji jos torba kao konjOnda mora da si i ti isprana krpa, da ne kažem torba.
Pa kad si nizi tip. Zato ti i odgovaraju takvi povrsni odnosi.I to verujem, samo ja se ne bi ozenio nikad. Meni zene idu na zivce. Ja volim samo istorbat i malo se podruziti s njom i svako na svoju stranu. Bolje menjati zene u zivotu nego s jednom izgubiti ceo zivot.
184 sam visok, sa golemom kitom, ne prevelikomPa kad si nizi tip. Zato ti i odgovaraju takvi povrsni odnosi.
mislila je na nizi tip licnosti184 sam visok, sa golemom kitom, ne prevelikom
Manimislila je na nizi tip licnosti))
Ljudi ako mislite da se ozenite, ozenite onu koja nesto ima, jer i jedna i druga ce vas jednako zayebavati.
E sad koliko vas ima devojku koju bi ozenili a da ona stvarno nije bas siromasna?
mislila je na nizi tip licnosti))
Ma boji se da se ne zaje.beJa se sve bojim da se sinke ozbiljno zaljubio a neće da prizna![]()
jes ti neki optimista chova, de i meni reci nesto lijepoSinke preispituje svoju odluku da bude nezenja. Na kraju ce se ozeniti i cuvace zenu i brak. Samo da se jos malo izduva okolo
Klinac ti je isti ti, sta ces lepse od togajes ti neki optimista chova, de i meni reci nesto lijepo)))
mislila je na nizi tip licnosti))
I meni tako deluje, a'l nije još "ufitiljio"!Ja se sve bojim da se sinke ozbiljno zaljubio a neće da prizna![]()
Pre neko vece sam sanjao da se zenim, devojka vrh vrhova u svakom smislu, ali takav pritisak, nemir i ko zna šta jos nisam osetio nikad, kao da su me lavovi jeli. Kakva zenidba u pičh, bezi dok te noge nose
Jel demoni batoTebe nesto kida...