gost 390446 Iskusan Poruka 5.726 13.07.2018. u 10:08 - Ženidba - udaja , za i protiv . #226 tamna noc: Eh, pa ti bi i da si srecno udata, to je vec , druga dimenzija Da ne listam po temi, sta ti ono rece zeniba za ili ? Kliknite za proširenje... Pa naravno da sam ZA! Evo, vec mi je drugi put
tamna noc: Eh, pa ti bi i da si srecno udata, to je vec , druga dimenzija Da ne listam po temi, sta ti ono rece zeniba za ili ? Kliknite za proširenje... Pa naravno da sam ZA! Evo, vec mi je drugi put
G gost 413453 Buduća legenda Poruka 25.500 13.07.2018. u 12:12 - Ženidba - udaja , za i protiv . #227 frederikrr: Fred je srecno ozenjen, uz gore pomenuti recept Kliknite za proširenje... nista onda, jel na papiru brak? da se vratimo na temu - - - - - - - - - - tamna noc: Eh, pa ti bi i da si srecno udata, to je vec , druga dimenzija Da ne listam po temi, sta ti ono rece zeniba za ili ? Kliknite za proširenje... pa bih ja al nista od toga, nemre bez emocija. - - - - - - - - - - drugi brak eto nam materijalnog dokaza da neki podrazvaju mozda cak voledu brak
frederikrr: Fred je srecno ozenjen, uz gore pomenuti recept Kliknite za proširenje... nista onda, jel na papiru brak? da se vratimo na temu - - - - - - - - - - tamna noc: Eh, pa ti bi i da si srecno udata, to je vec , druga dimenzija Da ne listam po temi, sta ti ono rece zeniba za ili ? Kliknite za proširenje... pa bih ja al nista od toga, nemre bez emocija. - - - - - - - - - - drugi brak eto nam materijalnog dokaza da neki podrazvaju mozda cak voledu brak
G gost 411056 Aktivan član Poruka 1.765 13.07.2018. u 12:15 - Ženidba - udaja , za i protiv . #228 frederikrr: Pa naravno da sam ZA! Evo, vec mi je drugi put Kliknite za proširenje... Bravo ! Neporavljivi optimista
frederikrr: Pa naravno da sam ZA! Evo, vec mi je drugi put Kliknite za proširenje... Bravo ! Neporavljivi optimista
gost 390446 Iskusan Poruka 5.726 13.07.2018. u 12:21 - Ženidba - udaja , za i protiv . #229 Diazepam47: nista onda, jel na papiru brak? da se vratimo na temu - - - - - - - - - - pa bih ja al nista od toga, nemre bez emocija. - - - - - - - - - - drugi brak eto nam materijalnog dokaza da neki podrazvaju mozda cak voledu brak Kliknite za proširenje... Pa mora covek da ima neki kamicak u cipeli, ne valja kad bas sve ide kako treba, sluti na nesrecu....zato sam morao da se ozenim
Diazepam47: nista onda, jel na papiru brak? da se vratimo na temu - - - - - - - - - - pa bih ja al nista od toga, nemre bez emocija. - - - - - - - - - - drugi brak eto nam materijalnog dokaza da neki podrazvaju mozda cak voledu brak Kliknite za proširenje... Pa mora covek da ima neki kamicak u cipeli, ne valja kad bas sve ide kako treba, sluti na nesrecu....zato sam morao da se ozenim
G gost 413453 Buduća legenda Poruka 25.500 13.07.2018. u 19:00 - Ženidba - udaja , za i protiv . #230 pa, kako sam odsutna po pola dana u poslednja 3 dana na forumu, nemojte se cuditi da se proglasim vencanom uskoro
pa, kako sam odsutna po pola dana u poslednja 3 dana na forumu, nemojte se cuditi da se proglasim vencanom uskoro
gost 390446 Iskusan Poruka 5.726 13.07.2018. u 19:17 - Ženidba - udaja , za i protiv . #231 Diazepam47: pa, kako sam odsutna po pola dana u poslednja 3 dana na forumu, nemojte se cuditi da se proglasim vencanom uskoro Kliknite za proširenje... Samo napred - brak je mnogo dobra igra...ako umes da je igras. Ako ne umes....pa, polako, udas se vise puta dok ne naucis
Diazepam47: pa, kako sam odsutna po pola dana u poslednja 3 dana na forumu, nemojte se cuditi da se proglasim vencanom uskoro Kliknite za proširenje... Samo napred - brak je mnogo dobra igra...ako umes da je igras. Ako ne umes....pa, polako, udas se vise puta dok ne naucis
G gost 413453 Buduća legenda Poruka 25.500 13.07.2018. u 23:04 - Ženidba - udaja , za i protiv . #233 frederikrr: Samo napred - brak je mnogo dobra igra...ako umes da je igras. Ako ne umes....pa, polako, udas se vise puta dok ne naucis Kliknite za proširenje... valjda, samo da ja prvo izvucem ove nabijene emocije iz najdubljeg dna dna. - - - - - - - - - - KiZo: Pogledajte prilog 499947 Kliknite za proširenje... pripadam opisu delom, dve macke al 85 godina zato
frederikrr: Samo napred - brak je mnogo dobra igra...ako umes da je igras. Ako ne umes....pa, polako, udas se vise puta dok ne naucis Kliknite za proširenje... valjda, samo da ja prvo izvucem ove nabijene emocije iz najdubljeg dna dna. - - - - - - - - - - KiZo: Pogledajte prilog 499947 Kliknite za proširenje... pripadam opisu delom, dve macke al 85 godina zato