zenice na sajtovima za upoznavanje

dog face

Poznat
Poruka
7.500
tamo dobijaju bracne ponude
fotografije kurrca u inbokse
laskave komplimente
i mladi i stari muskarci su zainteresovani za seks sa njima

pa makar sve bilo fejk i od svega im ostanu samo fotografije gorenabrojanog kurrca u inboxu

da li je to spas za zenice koje se osecaju ocajno u realnom zivotu jerbo gore nabrojano mogu samo da sanjaju u RL ?

Ma sve je to danas normalno, te slike, dopisavanja ali kada procitam ili cujem da neko pomene incest, e to mi je bas odvratno i jako bolesno. Onda tu je takodje i jako bolesno upraznjavanje sexa sa zivotinjama. Tako da ljudi kad bi znali sta sve ima a mozda neki i znaju, svesni su da ova dopisivanja izmedju zene i muskarca uopste nisu strasna koliko ovo sto sam naveo prvo.

pa pitanje se odnosi na to , da li ta paznja koju zenice dobijaju na drustvenim mrezama moze da zameni paznju koju bi dobile u RL ?

mislim da ti više šire područje delovanja jer ako nisi do završetka faksa navatao supružnika teže je... imaš na poslu da nađeš nekog
i da ideš na neku sekciju
prosto ti se širi krug poznanika
odvratno je što postavljaš kao žensko pitanje jer je otprilike obostrana ta potraga
da li zameni pažnju, pa može, ali ne rešava problem
ne razumem i dalje zašto je to žensko pitanje, i muškarci mogu imati problema u muvanjima i sl

tamo dobijaju bracne ponude
fotografije kurrca u inbokse
laskave komplimente
i mladi i stari muskarci su zainteresovani za seks sa njima

pa makar sve bilo fejk i od svega im ostanu samo fotografije gorenabrojanog kurrca u inboxu

da li je to spas za zenice koje se osecaju ocajno u realnom zivotu jerbo gore nabrojano mogu samo da sanjaju u RL ?

Hebale vas više žene
Pitam se dje ste vi muškarci dok su one u inboksu?

Realno rečeno odnekud taj penis mora biti poslat u njen inbox

Ustvari sam htela reći nebacajte kamenje dok sjedište u staklenom sobičku

vidim da mi je rade neki život
šta ti misliš i zašto
ima žena => ima ljudi tj i muškaraca

"Prosecna zena moze da ima seks kad god joj padne na pamet
Da li hoce ili nece, to je vec stvar drugih pitanja"

Ne pratis fabulu radnje i imas tog feminiziranog crva koji smeta razmisljanju...
Tema je zene na sajtovima za upoznavanje...tacnije, setnja gradom bez ikakvog cilja osim da neko naidje ili je primeti, sto muskarcima nije na isti nacin svojstveno.
Mozda hoces da te pitam zasto muskarci izlaze u devet sa drugarima, a zene izlaze u svako doba, pa kada prodjes gradom izmedju 10 uvece i 5 ujutro mozes da primetis samo zene koje "nekud" zure, kao na siteovima za upoznavanje...

"Prosecna zena moze da ima seks kad god joj padne na pamet
Da li hoce ili nece, to je vec stvar drugih pitanja"

Ne pratis fabulu radnje i imas tog feminiziranog crva koji smeta razmisljanju...
Tema je zene na sajtovima za upoznavanje...tacnije, setnja gradom bez ikakvog cilja osim da neko naidje ili je primeti, sto muskarcima nije na isti nacin svojstveno.
Mozda hoces da te pitam zasto muskarci izlaze u devet sa drugarima, a zene izlaze u svako doba, pa kada prodjes gradom izmedju 10 uvece i 5 ujutro mozes da primetis samo zene koje "nekud" zure, kao na siteovima za upoznavanje...

a šta ti radiš u to doba napolju :think:
ma pitala sam za radeta da li mi je on prava sudbina i zašto to misliš
a za žene, ne znam, o čemu pričamo, da se žene izdvoje da bi ih neko primetio? ne znam ima dosta društvenih žena, tu nema mnogo izdvajanja?

a šta ti radiš u to doba napolju :think:
ma pitala sam za radeta da li mi je on prava sudbina i zašto to misliš
a za žene, ne znam, o čemu pričamo, da se žene izdvoje da bi ih neko primetio? ne znam ima dosta društvenih žena, tu nema mnogo izdvajanja?
Ako si budala da budes sa nekim samo da ne budes sama onda ti rade nije sudbina do 45, posle ti je najdrazi od svih nekih tamo...znaci jeste...

Back