- Poruka
- 6.315
To je moja licna modifikacija........iza tacke kao simbola se nazire drugi deo.Betty:a ne možeš ni da ih ubiješ?Jel to?
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je moja licna modifikacija........iza tacke kao simbola se nazire drugi deo.Betty:a ne možeš ni da ih ubiješ?Jel to?
![]()
divlja:Evo romantike!
O zenama
"Da sam musko, bila bih *****!"
u potpisu Divlja 8-)
inspirion:E bandži, nek ti bude dovoljno da izgledaš simpatično. Mnogo bi ti bilo da si i pametna.
Ajde skloni se sa teme i idi uči
kojote:Ispijali smo pića i odlazili po njen prtljag. Mnogi muškarci pokušavali su da ulove njen pogled, ali je Bet išla sasvim uz mene, držeći me za... ruku. Retkost je da su lepe žene voljne da u javnosti pokažu da pripadaju nekom. Upoznao sam dovoljno žena da to shvatim.
Prihvatio sam Bet, takvu kakva jeste, stoga je ljubav nadolazila teško i veoma retko. Kad bi i došla, obično bi to bilo iz pogrešnih razloga. Neko bi se, od nas dvoje, jednostavno umorio od suzdržavanja ljubavi i oslobađao je. Jer ljubav ima potrebu za tim. Tada bismo se često uvaljivali u nevolju.
dzordzV76:Žene su naš fenomen. Želimo ih, bežimo, volimo, teramo isl. Moram da prinam da inicijator teme je u pravu da većina nas stvarno ima malih ili većih briga kako se što bolje predstaviti ženama, brinemo da im ugodimo, plašimo se da li će mo to sve moći, da li smo prošli zbog fizčkog izgleda, kite, načina ljubljenja, vođenja ljubavi, materijalnih dobara, zaštite, i sl. Mene je lično kao maldog pastuva brinulo više fizički momenat nego unutrašnji. Imao sam sreću pa nisam ta čudna stvorenja menjao kao čarape, već za mene samo odabrane žene sam voleo i za njih hteo maksimum od sebe. Hvala Bogu, te nije to bilo sve na nivou kompleksa, već neka početnička ne sigurnost. Na moju sreću, uvek sam bio ne interesantan sponzorušama, a one meni još manje. Ne volim ništa jeftino ni sračunato, pa tako ni TO-mislim na takve žene. Uvek dajem sebe maksimalno, i nikad nema promašaja, to što smo raskinuli kasnije, pa šta, bar sam voleo slobodno i bio voljen, i to nemože da mi nadomesti niko i ništa. I patnja ima svojih draži! Nije teško sa ženama koje su ženstvene i znaju šta hoće.