zene u vojsci

purpurna magla

Iskusan
Poruka
5.737
kakav je vas stav po ovom pitanju ?
treba li zene da sluze vojsku ili vojska da sluzi njih :P

iskreno mislim da zeni nije mesto u vojsci . ok moze nesto u administraciji . ali na bojnom polju ne .
zasto ?
prvo zensko je po prirodi slabije od muskaraca ( feministkinje - ne tripujte :ok: )
drugo npr situacija kada je zena vojnik zarobljena od strane muskaraca .
trece kako bi izgledala ta jedinica gde su zene . rat je ... momci nisu videli svoje cure odavno i za cas nastane ludost .
onda ko bi mogao da puca na zenu ?? jos ako je lepa :)

ovo su samo par koji su mi pali na pamet ... sta vi mislite ?

Bila je vec ova tema, u pravu je m-i-m-i.
I ja se slazem sa Tvojim misljenjem, inace.
A ovo "jos ako je lepa" - ne znam sta bih rekla na to.
Znaci samo bi ruzne nadrljavale.

Nazalost, ne mogu bas da se slozim sa generalizovanjem.

Imamo gomilu muskaraca od kojih je i malo dete muzevnije, snaznije i izdrzljivije. A sa druge strane imamo veliki broj zena koje su od istih tih (koji su obavezni da budu u vojsci) mnogo spozobnije, istrajnije, izdrzljivije i dr.

Cinjenice pokazuju da muskarci koji nisu dugo videli svoje devojke naskacu i na one gore spomenute muskarce-tetkice. Ali, tu se provlaci i ona sovinisticka nota. Maco muskarcu je mnogo tesko da zadrzi onu stvar u gacama, pa, eto, zbog muske slabosti zena ne treba da sluzi narodu i vojsci.

Nazalost, ne mogu bas da se slozim sa generalizovanjem.

Cinjenice pokazuju da muskarci koji nisu dugo videli svoje devojke naskacu i na one gore spomenute muskarce-tetkice. Ali, tu se provlaci i ona sovinisticka nota. Maco muskarcu je mnogo tesko da zadrzi onu stvar u gacama, pa, eto, zbog muske slabosti zena ne treba da sluzi narodu i vojsci.

:think:pa svuda mu je lepse nego u gacama,
a osim toga ima dosta zena u vojsci,
a ako mislis na "zena" kao karakternu osobinu onda ih ima jos vise:hahaha:

:think:pa svuda mu je lepse nego u gacama,
a osim toga ima dosta zena u vojsci,
a ako mislis na "zena" kao karakternu osobinu onda ih ima jos vise:hahaha:

Klaso,da mi to koljemo???Mislim te "zenskace".....
Ako bog da neka vas bre zaposle na jednog muskarca po tri zene!!!Vojska je ionako dosla do dna,dublje nemoze tako da povecanje procenta zena u njoj moze samo nama mucenicima da iole podigne moral,vojsci skoditi nece....:worth:

Klaso,da mi to koljemo???Mislim te "zenskace".....
Ako bog da neka vas bre zaposle na jednog muskarca po tri zene!!!Vojska je ionako dosla do dna,dublje nemoze tako da povecanje procenta zena u njoj moze samo nama mucenicima da iole podigne moral,vojsci skoditi nece....:worth:
Stani sa to klanje:dash:
Posle cemo ispasti muske soviniste itd..
Nego lepo svakoj po kitu cveca i blagi smesak.-Nije tesko biti fin

Nije im mesto na bojnom polju, ali ne bi imale ništa protiv da komanduju!!!
Kad bi bile zarobljene-zna se kako se postupa sa zarobljenicima!
Kad bi bili duže na terenu-niko ih ne obavezuje da ulepšaju trenutke svojim nestrpljivim kolegama!

Neke su za estradu, neke za kuhinju, neke za vojsku.
Nije ni svaki muskarac za vojsku- zato je i izmisljen 'prigovor savesti'.
U modernim ratovima sve su manje znacajne fizioloske razlike medju polovima.
Zena-vojnik koja pritisne 'gumb' i ispali Tomahawk- vece gubitke moze naneti neprijatelju nego bilo koji nas 'muski' bataljon VS.

kakav je vas stav po ovom pitanju ?
treba li zene da sluze vojsku ili vojska da sluzi njih :P

iskreno mislim da zeni nije mesto u vojsci . ok moze nesto u administraciji . ali na bojnom polju ne .
zasto ?
prvo zensko je po prirodi slabije od muskaraca ( feministkinje - ne tripujte :ok: )
drugo npr situacija kada je zena vojnik zarobljena od strane muskaraca .
trece kako bi izgledala ta jedinica gde su zene . rat je ... momci nisu videli svoje cure odavno i za cas nastane ludost .
onda ko bi mogao da puca na zenu ?? jos ako je lepa :)

ovo su samo par koji su mi pali na pamet ... sta vi mislite ?

NIJE TAČNO

imaš kolko voliš primera iz drugog svetskog rata gde su u sovjetskoj armiji bile žene.
bile su čitave posade vojnih aviona sastavljene samo od žena i imale su bolje rezultate nego većina muških posada...

staljin im je po završetku rata oduzeo sve počasti i pokušao da ih izbriše iz istorije.
skoro je to nadoknađeno i dobile su puno priznanje za svoj doprinos u ratu....

u izraelu žene i dan danas služe vojsku i ni po čemu ne zaostaju od svojim muških kolega...

toliko ...

Danas me 'pozdravila' profesionalna vojnikinja :-) (al' gadno zvuči), i to zamislite situVaciju: -Levom rukom mobilni drži i razgovara, a desnom pozdravlja bojažljivo opružajući prste da joj ne ispadne iz šake svežanj ključeva okačenih na privezak u obliku roza-medvedića!
lol lol lol
Lično, meni ne smeta, čak je i simpatično... ali... izgleda da je to tendencija i pravac 'razvoja' događaja i naše firme.

Danas me 'pozdravila' profesionalna vojnikinja :-) (al' gadno zvuči), i to zamislite situVaciju: -Levom rukom mobilni drži i razgovara, a desnom pozdravlja bojažljivo opružajući prste da joj ne ispadne iz šake svežanj ključeva okačenih na privezak u obliku roza-medvedića!
lol lol lol
Lično, meni ne smeta, čak je i simpatično... ali... izgleda da je to tendencija i pravac 'razvoja' događaja i naše firme.[/QUOTE/]

ценим да се нема више шта додавати на горњи опис жене као "професионалног војника" у ВС...

Back