ZENE U SREDNJIM GODINAMA,OPASNOST ZA MLADICE !

Mislim,da nema gore stvari,nego "ostvarena" zena srednjih godina.Dakle,rec je
zapravo,o zenama,koje su dosle na ovaj,ili onaj nacin,do visoko skolskih diploma,i
isto tako,na ovaj,ili onaj nacin,dosle do finansijski zavidne situacije.

E te zene,koje u zivotu nisu prezale,ni od cega,sto moze da im bude od koristi,to su
te kako ih ja nazivam opasne zene.Po nekom nepisanom pravilu,te zene,kada su bile jako mlade,i jako lepe,udale su se za ocvale muskarce,punog dzepa.Kada su one
posle odredjenog broja godina,izgubile "svezinu",njihovi (kako oni sebe nazivaju)
biznismeni,napustaju ih,trazeci novu svezu,mladu "krv".

E tada te "ocvale" dame,postaju pohotljivi lovci,na snazne mladice,za koje misle,
da im mogu "uspricati", nove snazne zivotne sokove,za koje veruju,da podmladjuju
i bude neku novu,seksualnost.Naivni mladici,siromasnijeg stanja,dosta lako padaju
u razapetu "mrezu",iskusne zene.Oni u pocetku,uzivaju,u blagodetima,njihovih
raskosnih stanova,bazena,i obilne hrane.

Ali,vremenom,ti mladici,postaju robovi,tih nezsitih frustriranih dama,koje nikada
nisu dozivele vrhunac uzivanja.I tada pocinju muke,tih jadnih mladica.One im
daju jaku hranu,skupa vina,kako bi sto vise bili u mogucnosti,da zadovolje njihovu
nezasitu seksualnu glad.Vrlo cesto,neznajuci vise kako da se spasu,napasnih
besnih sredovecnih "vucica",mladici moraju bukvalno da pobegnu,bez zbogom,u
nepoznatom pravcu,sto dalje,od svoje seksualne muciteljke.:dash:

Nista nemozemo generalizovati tek tako posebno te musko zenske odnose. Zene plus godine puta muskarci minus godine i bla bla nikada kraja ...To ustvari vise i nisu musko zenski odnosi jer EMANCIPOVANA zena unistila muskost i muskarca. Muskarac vise nema gde da se ostvari kao muskarac pa tumara i luta po svetu pogubljen ! Muskarca muskarcem cini zena.
Danas vise gotovo da i nema pravih spojeva u osnovi kojih su duboka osecanja i strasti prosto danasnji covek vise nije u stanju da oseca drugog coveka pa ni suprotan pol.
Sve to sto ste naveli nema veze sa godinama ali ima veze sa promenom nacina zivota i ubedjenja. Zena je zena i to nema veze sa godinama osim ako nekome nije potreban iskljucivo INKUBATOR !
Nista manje nisu da nekazem i stariji muskarci ugrozeni oni svakako nisu izbor EMANCIPOVANIH zena !
Svi su ugrozeni na ovaj ili onaj nacin , danasnji muskarac je jadan , zatecen i obezglavljen !
Svemu je krivo uzasno otudjenje od onog nevidljivog dela prirode !
Inace sto se godina tice to je samo jedno pogresno ubedjenje danasnjeg coveka. Iskustvo menja ljude , iskustvo je zivot !

...zena srednjih godina je zena koja zna i trazi znanje
to nijesu amazonke Gled.
nikome se ne stavlja noz pod grlo...pokupi svoje krpice i pokisao ode nedolasku svome...
...sex nije ubio nikoga osim one koji ga ne upraznjavaju ...one koji su zenomrsci tj. nemoc je,- cudo...zene su lakmus jedini da jedan muskarac ispoljavati se tako moze...i to u svim pravcima...muskarac koji zadovolji zenu sexualno tim stice sva prava da krenu dalje jer javlja se feler makavosti oprastanja ili invaliditeta...zena nemoc ili nedovoljnost moze da procita...nijesam ti dovoljno lijepa...ne svidjam ti se...p......cino...ili bilo sta i da se nista ne zamjeri...prvo mora imati sjajno mjeste zene a onda se ide dalje...

Borac za prava zivotinja;bt279260:
Razmišljam o mogućoj definiciji "novih snažnih životnih sokova".:think:
A ni pojam mreža nije mi sasvim jasan ...
Ispada da se ti mladi muškarci nevoljno upecaju u mrežu pohotnih sredovečnih žena? Pa, majku mu, jesu li oni glupi kao ribe, ili šta?
nisi pažljivo pratila, oni su siromašni, a one su se nafatale love.
Onda oni njima prodaju svoje golo mlado telo.
I to je ok, dok ne skupe dovoljno love, e, kad skupe, onda ide ono - ******, šta ja ovo radim, pije mi životne sokove, blabla. :mrgreen:

No, jednu je stvar naš Lord Gledston zaboravio, a to je ona narodna o kauzalnom odnosu snošaja i kajanja.

Elem...

sanjalica 53 -Koleginice,veliko vam hvala,na postu,koji ste napisali,u vezi moje teze,koju sam postavio,na ovom forumu.Veoma sam prijatno
iznenadjen, iznosenjem vaseg misljenja. Vi ste JEDINA OSOBA,koja je precizno,kao hirurskim rezom,sagledala srz problema.Tacno ste dali
definiciju:Zenska emancipacija,UNISTILA JE MUSKARCE.Oni vise nemaju vodecu ulogu,ni u porodici,ni u drustvu,a ni u intimnim odnosima,sa
zenskom populacijom.Muskarci su potpuno obezglavljeni,nesposobni da zauzmu "stav",u novo naastaloj situaciji,velike emancipacije zena.
Odlicno ste dali psiholoski profil,savremenog muskarca.Bravo i svaka cast,vasoj pronicljivosti.

Dobro, nisi morao da se pravdaš zato što si pobegao.

Sad se pitam šta je sa muškarcima koji su došli do VS diplome i do finansijsko zavidne situacije?

"E tada te "ocvale" dame,postaju pohotljivi lovci,na snazne mladice"
Kako vidim, ovo je kritika, zar ne?

A muškarci?
Pa i to si napisao:
"Kada su one posle odredjenog broja godina,izgubile "svezinu",njihovi (kako oni sebe nazivaju)
biznismeni, napustaju ih, trazeci novu svezu, mladu "krv"."

A onda će neka razočarana "mlada krv" da napiše blog o frustriranoj gospodi.

Ali šta ste tražili, to ste i dobili.

Back