комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko uopce ima tih spodoba, 4? 5?
Yebiga, tako je to kad srbijanci nemaju branitelje. Ima mesta gde ni Bajaga ne sme da zapeva “moji su drugovi” , a ove vam se pisaju po glavi iz godine u godinu.
Nema ovo u ZG ili BL, samo u Pasaluku beogradskom.![]()
што си ти бре досадан
Zato sto blamirate i rusite ugled Srbije. Pre neku godinu su sve svetske televizije prikazivale divljake kako se mlate sa policijom, krvave glave i sve zbog grupice pedera, a onda ste odjednom izabrali strap-on premijera.
Zapalili ste ambasade k'o divljaci, opet svet izvestava, a qurcem niste mrdnuli za Kosovo.
Mislim razumem ja da neko nije sposoban za neki pos'o, kao sto ste syebali sve i jednu drzavu kojoj ste bili presto'nica SHS, K.Jug, SFRJ, SRJ, SCG .... ali kad vidis da za nesto nisi sposoban, ostavi se corava posla.
Onda me pitas a vidis i sam da se necete smiriti dok se ne vratite na granice Pasaluka.
што бих волео да се главни град измести у Крушевац, Ниш......
да одахнемо мало и ми овде
да је свима овде твоја глава па да се човек поштено одмори
Sta fali Nisu ili Krusevcu? Otavi i Kanberi pored Toronta & Montreala tj. Sidneja i Melburna ?
Glavni grad treba da vodi nacionalnu, a ne svoju politiku.
Ja sam samo izneo cinjenice, a sada sto se to tebi ne svidja i sto te glava boli, stvarno ne mogu da ti pomognem.
Ма ниси схвати стварно ништа (као по обичају)
морам да ти увек пишм два пута.
Нишу, Крушевцу, Краљеву.......ништа не фали и треба да се пресели гравни град !!!
Верујем да ће сигурно бити боље, уморио се више Београд......и нико више не би атакао да направи пашалук
а и већина подгузних мува би се одселила у неки нови главни град