gnjec
Aktivan član
- Poruka
- 1.817
ne tebe nego bru zlija 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja mislim da borilackim vestinama moze svako da se bavi, e sad ko je koliko dobar u tome i ko je koliko motivisan i uporan u treningu, to je vec druga prica![]()
Ti zuti pokazujes ogromno neznanje.....I uopste nisam izfrustriran,ali ljudi sa foruma mnooogo vole da se igraju cika Frojda i slicnih psihoanaliticara iako o tome nemaju pojma i iako im to nije struka......
Preporucujem ti ITF taekwondo super ako oces nekog da premlatis jako je dobar i atraktivan
Veruj mi
...tesko onome , ko uci od tebe. Tvoje savjete treba staviti u red onih koji savjetuju da se ne idi ni na kakav skup bez noza ili pistolja...nijedna borilacka disciplina nema kao moto,- premlatiti, onesposobiti ili biti jak . Postoji vjezbanje i osamljivanje u tome da se postigne giri, da se postigne usebljenje a nikako exponiranje...
Odmah da razjasnimo, ne bih ovde dovosio u pitanje potrebu da li zene uopste treba da se bave BV, posto mislim da treba. Ono sto mene konkretno kao trenera zanima je sledece: sta vezbacima zensko pola najvise smeta pri zajednickom treningu sa muskarcima, tj. u kojim se vrstama vezbi osecaju najneprijatnije i zasto.
Cini mi se da je glavni razlog relativno malog procenta zena u klubovima borilackih vestina (barem onih kontaktnih) ta neka distancas koja postoji prema vezbanju sa muskarcima, pa me zanima kako to da se prevazidje.
Mislim da niste u pravu,ja licno znam nekoliko devojaka koje se bave borilackim vestinama i mislim da im je to dosta pomoglo.Mozda ne da se potuku s momkom od 2 metra i 100 kila ali sa nekim normalnih proporcija sto da ne..Inace one su po mojoj gruboj proceni 170 cm i 60 kg..
...pozdrav i zelja da si dobro...!ok nista nisam lose mislio
a i slazem se sa tobom oko toga
Priznajem nisam bio u pravu