Žene teško dišu od ovog prizora: poznati glumac se razgolitio, pa pokazao telo Apolona!

Glumac Ammar Mešić simpatije publike je zadobio u seriji „Igra sudbine“. Ulogom Strahinje posebno je privukao pažnju ženskog pola, a sada je fotografijom koju je objavio na Instagramu, pokazao i zbog čega ga obožavateljke toliko vole.

Pogledajte prilog 1139817
ajd da ne prenosim ceo tekst, koga interesuje nek čita ovde
https://www.kurir.rs/zabava/pop-kul...ona-ne-izlazi-iz-teretane-a-evo-sta-jede-foto

mene interesuje da li stvarno ženske misle da je on nešto posebno?
У добро ја реко ко зна шта је...

"american way of life" .......kriminal, droga, pederstvo, agresija, razdvajanje muskog od zenskog, oca od sina, majke od deteta...........TO SU ZAPADNE VREDNOSTI KOJE SVET NE ZELI, ALI POD AMERICKIM BOMBAMA MORA PRIHVATITI.

Заправо, то је живот који сви желе и добро је што то желе. Тако и треба. Дрога је океј. Такође, и криминал , људи се сналаЗе. Хомосексуалност је исто океј, они који то воле - нека воле. Та прича за раздвајање не пије воду. Бомбардују исто колико и Руси ... Бомбардовали су СРЈ, нема везе. И ми смо бомбардовали Сарајево са Игмана пуних четири године...

Ako smem da primetim ne trenira dobro. Znas ti sta je 45 dana u pocetnom treningu sa kvalitetnom ishranom. Ili nznm mozda ima vise estrogena pa su mu rezultati losiji nego sto treba. Uglavnom nije vredan paznje.
Salo na trbusnjacima,a grudne misice i nema.Grudni misici i plocice idu zajedno,a ako mu je faca stalno u telefonu,onda nikom nije potreban.

Salo na trbusnjacima,a grudne misice i nema.Grudni misici i plocice idu zajedno,a ako mu je faca stalno u telefonu,onda nikom nije potreban.
Prilicno tacan odgovor. Mogu i ja da ga analiziram ali nije vredan paznje. Da bar ima neki rezultat ili genetsku predispoziciju pa da zastanem da razmisljam o njegovoj transformaciji. Npr ja sam ziveo u maloj sredini, desetog dana treninga lik me pita da li uzimam steroide. E to je trening. Sada nakon decenije treninga prilicno sam relax, imam lude rezultate, lude cifre, nezvanicno sam obarao ginisove rekorde, dakle ne moram biti mnogo skroman. 😇

Prilicno tacan odgovor. Mogu i ja da ga analiziram ali nije vredan paznje. Da bar ima neki rezultat ili genetsku predispoziciju pa da zastanem da razmisljam o njegovoj transformaciji. Npr ja sam ziveo u maloj sredini, desetog dana treninga lik me pita da li uzimam steroide. E to je trening. Sada nakon decenije treninga prilicno sam relax, imam lude rezultate, lude cifre, nezvanicno sam obarao ginisove rekorde, dakle ne moram biti mnogo skroman. 😇
Svaka cast. za lepo musko telo je potrebna stalna vezba i kontrola.

Kapiram a ja sam na njih mislila da su nastrani, kao vecina danas, sto je uzasno...
Izopačio se svet. Sad je IN da muško izgleda kao devojčica (još uvek ne kod nas). Ne znam šta je u glavama tih devojaka, žena koje obožavaju to. Meni je to neshvatljivo. Jesu li postale lezbejke ili?

Back