Žene su uvek nezadovoljne

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
Ž. P. | 13. oktobar 2011. 11:32 | Komentara: 16

Muškarci najčešće ističu da je sa ženama teško izaći na kraj jer su uvek nezadovoljne

Muškarci najčešće ističu da je sa ženama teško izaći na kraj jer su uvek nezadovoljne. Najčešće je „krivac“ za to fizički izgled ili prekomerna težina, ali dame se često žale i na posao, prijateljice, loše vreme...

Predstavnici jačeg pola i posle ogromnog truda često ne uspeju da oraspolože svoje partnerke, pa s vremenom gube interesovanje za njih, a bračni terapeuti ističu da je ovo glavni problem u vezi. Muškarac oseća nemoć, pa i krivicu, ako žena pored njega stalno gunđa, žali se, mršti se i uvek joj nešto smeta. Stručnjaci savetuju damama da okrenu novi list u životu ukoliko žele da zadrže ljubav i poštovanje partnera.

Umesto da tražite mane na sebi i u drugima, tražite vrline. Možda vam se ne dopada vaša zadnjica, ali sigurno postoji nešto na čemu vam druge zavide. Čak i najlepše žene sveta imaju fizičke

mane, niko nije savršen, pa niste ni vi. Ako vas nervira neka osobina vašeg partnera, prijateljice, koleginice... setite se njihovih vrlina, fokusirajte se na njihove dobre osobine zbog kojih je vredno voleti ih i družiti se sa njima. Dame često imaju probleme sa glavoboljom, oscilacijama u raspoloženju, a uzrok tome su pre svega hormonske promene. Prihvatite to kao neminovnost, posebno ako se tegobe ponavljaju svakog meseca kao PMS sindrom.

Većina ljudi oko vas ne može vam pomoći, a ako se konstantno žalite, neće vas ozbiljno shvatati.

http://www.novosti.rs/vesti/zivot_+.75.html:349044-Zene-su-uvek-nezadovoljne
..........................
Ovo je blago opisano kakve su one po prirodi. Gundjave, zvocave............

Sta radite sa ovakvim zenama, narocito ako ste u vezi ili braku? Ja sutnem.

Poslednja izmena od moderatora:
Ž. P. | 13. oktobar 2011. 11:32 | Komentara: 16

Muškarci najčešće ističu da je sa ženama teško izaći na kraj jer su uvek nezadovoljne

Muškarci najčešće ističu da je sa ženama teško izaći na kraj jer su uvek nezadovoljne. Najčešće je „krivac“ za to fizički izgled ili prekomerna težina, ali dame se često žale i na posao, prijateljice, loše vreme...

Predstavnici jačeg pola i posle ogromnog truda često ne uspeju da oraspolože svoje partnerke, pa s vremenom gube interesovanje za njih, a bračni terapeuti ističu da je ovo glavni problem u vezi. Muškarac oseća nemoć, pa i krivicu, ako žena pored njega stalno gunđa, žali se, mršti se i uvek joj nešto smeta. Stručnjaci savetuju damama da okrenu novi list u životu ukoliko žele da zadrže ljubav i poštovanje partnera.

Umesto da tražite mane na sebi i u drugima, tražite vrline. Možda vam se ne dopada vaša zadnjica, ali sigurno postoji nešto na čemu vam druge zavide. Čak i najlepše žene sveta imaju fizičke

mane, niko nije savršen, pa niste ni vi. Ako vas nervira neka osobina vašeg partnera, prijateljice, koleginice... setite se njihovih vrlina, fokusirajte se na njihove dobre osobine zbog kojih je vredno voleti ih i družiti se sa njima. Dame često imaju probleme sa glavoboljom, oscilacijama u raspoloženju, a uzrok tome su pre svega hormonske promene. Prihvatite to kao neminovnost, posebno ako se tegobe ponavljaju svakog meseca kao PMS sindrom.

Većina ljudi oko vas ne može vam pomoći, a ako se konstantno žalite, neće vas ozbiljno shvatati.

http://www.novosti.rs/vesti/zivot_+.75.html:349044-Zene-su-uvek-nezadovoljne
..........................

NIsam stigao da nadjem odgovarajuci citat, ali vidimo da se knjige uveliko spaljuju od strane zena, ali nema veze uoparn sam ja. NACIZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.................................................................

Ovo je blago opisano kakve su one po prirodi. Gundjave, zvocave............

Sta radite sa ovakvim zenama, narocito ako ste u vezi ili braku? Ja sutnem.

"..zaista, žena je u svojoj suštini stvorenje zlo i pakosno, ali kad voli ona je veća od muškarca" - Jovan Dučić

Nema šta da se palamudi, Joca je to odavno rekao.
Može samo da se uprosti - zaljubljena žena je velika divota i sreća čovekova, nezaljubljena samo smor i teret ( nakon seksa ), pogotovo danas.

Никада нисам упознао те које се зезају на рачун лика који нема кинту. У ствари ове старије и воле таквима да купе кошуљицу, па сатић. Импонује им да имају мушко у кући понекад, све је у менталитету.

Имаш ли неки пример када то девојке зезају лика који нема кинту. Ипак смо у РС, немаштина је обострана.

Па ако то толико добро крију да и ја не знам о томе онда им свака част.

Обичо знам за другу варијанту ''Мој драги зарађује толико и толико''.

У ствари не познајем нити једну озбиљну девојку која баш толико гања џеп или је опседнута тиме ко колико зарађује до те мере да прича другим ликушама. :)

Зато гледам да видим неки пример из реалног живота код људи, стварно први пут чујем.

Au brate,evo juce na adi lik kao da glumi za oskara nesto ugadja nekim sponzorusava,sa jednom je a flertuje s drugom,pa one kao odose krug rolerima,on ko bez gaca ostao van svog elementa,sta mislis da njih dve pricaju usput,a tek to da naculjis usi kad dve kafenisu da povratis

Pa vidjao sam to na ovom forumu vise puta, a ovaj forum je jedna ogoljena verzija realnosti gde neka kompleks zena proziva muskarce kako su siromasi, a ona je jos veci, a i sve sto zaradi ako zaradi potrosi na skupu garderobu, dok muz skapava od posla, a druga se zali kako se udala za dekintosa i nista nema sad i razveli se valjda, a ona imala i manje od njega...
Treca sve svoje bivse smatra panjevima koji nikad nista nece zaraditi kao na primer ovde.
Ima takvih slucajeva poprilicno... Ipak je ovaj forum jedno ogledalo i ono sto ne kazu u RL nama reci ce ovde.:)

Au brate,evo juce na adi lik kao da glumi za oskara nesto ugadja nekim sponzorusava,sa jednom je a flertuje s drugom,pa one kao odose krug rolerima,on ko bez gaca ostao van svog elementa,sta mislis da njih dve pricaju usput,a tek to da naculjis usi kad dve kafenisu da povratis

Жена је жени вук. Не знам за те приче, реално, знам да воле да упоређују сисе. :mrgreen:

@Urosiuss Могуће је да си у праву, ал шта знам, форум ми није нешто меродаван. Рећи ћу да сте ти и Ђорђи у праву, ал' ја ипак морам да видим па да доживим то лично :)

Jos 2 zanimljiva posta sa ove teme
http://forum.krstarica.com/showthread.php/729727-Greška-u-koracima/page2?p=30535496#post30535496
danas bas raspredam sa koleginicama , na ovu temu i dosle smo do zakljucka : da je muskosti sve manje , da se muskarci ponasaju ko djilkosi , da uopste ne postuju zene i da su postali ljigavi i pickasti... u razgovoru ucestvovale dve udate i dve single . Sve cetiri konstatovale da smo rasle u nekom svetu gde su muskarci bili muskarci koji su se lepo odnosili prema zenama , voleli i postovali svoje majke i sestre, drugarice i devojke , a kasnije i zene. Kako i kad se ovo desilo (preko noci nije sigurno) , e to ne znamo i naravno sigurno smo i mi generalno zene doprinele ovom stanju ...

Ta prica nema puno veze sa mozgom. Mislim to se prica..ali prica je prica a dela su dela. Ljudi danas pate od niskog samopostovanja mahom koje lece tim pricama o sopstvenoj superionosti. A u pozadini,nikad nisi morao manje da se trudis i ispostujes bilo koga da bi dobio sve ko na tanjiru. Danas ljudi za mrvicu paznje pristaju na sve. Zene sa ozenjenim, zene u dugogodisnjim kres semama u kojima trce na poziv i ne dobijaju nista itd..Paradoksalno je stanje na terenu u poredjenju sa pricama koje slusas. Ne bas je suprotno, ljudima fali samopostovanja a privid je da je drugacije.

Па ако то толико добро крију да и ја не знам о томе онда им свака част.

Обичо знам за другу варијанту ''Мој драги зарађује толико и толико''.

У ствари не познајем нити једну озбиљну девојку која баш толико гања џеп или је опседнута тиме ко колико зарађује до те мере да прича другим ликушама. :)

Зато гледам да видим неки пример из реалног живота код људи, стварно први пут чујем.

Moja iskustva su obrnuta, npr na poslu mladje zene cesto o tome pricaju medjusobno, tipa izlazi sa x likom ali ne vidi nesto ozbiljno u njemu jer zaradjuje x platu koja nije sigurna, zene bas cesto kada pricaju o muskarcima procenjuju koliko su sposobni da zarade, gde radi, kakva mu je perspektiva .
Dok sam bio u delu kolektiva gde su 90% zene naslusao sam se takvih prica.
Na drugoj strani ni te zene nisu bile nista specijalno da bi mogle mnogo ocekivati ali uvideo sam koliko umeju detaljno da skeniraju muskarca u tom pogledu i teme su im cesto takve.

Poslednja izmena:
Капирам. Такве зовем ''Избирачица''. Принцип ''Добро да се удаааам''. Не жели да заглиби саликом који ће да јој сведе живот на 2икс2 метара кубна

Па откуд знам, има смисла донекле ако жели да гради будућност са њим. И ја не бих био са неком да она не зна шта хоће од себе и мене.
Додуше ружно је што то спомиње, али ако није у озбиљној шеми са ликом не видим неки велики проблем. То само прича о њеној некултури. Заиста је ружно да неко некоме прича ко колико зарађује, али опет покушава да се покаже пред пословним колегиницама тако да ту има и мало стратегије.

Жена је жени вук. Не знам за те приче, реално, знам да воле да упоређују сисе. :mrgreen:

@Urosiuss Могуће је да си у праву, ал шта знам, форум ми није нешто меродаван. Рећи ћу да сте ти и Ђорђи у праву, ал' ја ипак морам да видим па да доживим то лично :)

Predugo i previse sam na forumu.:lol:

Капирам. Такве зовем ''Избирачица''. Принцип ''Добро да се удаааам''.

Па откуд знам, има смисла донекле ако жели да гради будућност са њим. И ја не бих био са неком да она не зна шта хоће од себе и мене.
Додуше ружно је што то спомиње, али ако није у озбиљној шеми са ликом не видим неки велики проблем. То само прича о њеној некултури. Заиста је ружно да неко некоме прича ко колико зарађује, али опет покушава да се покаже пред пословним колегиницама тако да ту има и мало стратегије.

Evo bas juce sam prisustvovao razgovoru, jedna devojka prica drugoj tacno koliko zaradjuje momak koji izlazi sa njom i ima neku privatnu firmu malu i ubira nesigurne prihode. Nekada kapne vise a nekada manje medjutim ona prica tacne iznose, na kraju na bazi toga iznosi konstataciju da ne zna koliko ce to biti ozbiljna veza, ocigledno nezadovoljna sumom koji doticni zaradjuje dok ona zaradjuje i manje.
Potom ga uporedjuje sa drugima koji imaju stabilnija primanja. Eksplicitno navodi osobu x koju znam i kako on eto zaradjuje 2 000 evra znacajno vise nego ovaj .
Naravno doticnog koga nekima predstavlja kao druga cima za svaku sitnicu da je negde vozi, izvodi na ruckove, vecere a i ponekad plati neki kraci put negde, deluje mi da ga posteno voza iako ovaj nije bas imucan prostire se preko gubera zbog nje.

Poslednja izmena:
Evo bas juce sam prisustvovao razgovoru, jedna devojka prica drugoj tacno koliko zaradjuje momak koji izlazi sa njom i ima neku privatnu firmu malu i ubira nesigurne prihode. Nekada kapne vise a nekada manje medjutim ona prica tacne iznose, na kraju na bazi toga iznosi konstataciju da ne zna koliko ce to biti ozbiljna veza, ocigledno nezadovoljna sumom koji doticni zaradjuje dok ona zaradjuje i manje.
Potom ga uporedjuje sa drugima koji imaju stabilnija primanja.

Današnji odnos žena prema muškarcima se vidi u natalitetu ovde države. Svaka koja u brak i vezu ulazi zbog novca i primanja muškarca treba da bude tretirana kao sluškinja.

Back