Zoroastar
Domaćin
- Poruka
- 3.783
Je l' tako? Tako je.
Ili možda nije?
Ili možda nije?

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoce reci da mu se svidja kita !Kako to misliš - "muškarci polno" ?
Ne završena misao ili nešto drugo ?
Ovaj na slici nema kitu. Sta je bre ovo?![]()
![]()
Je l ta cica na slici nudi jabuku ili...hm..."jabuke"?
A on se mučenik snebiva
Hteo si reći da su žene lepše u celosti gledano a da je muški polni organ lepši od ženskog? Pa sad, ne znam šta da ti kažem. Da je istina to što govoriš, Trojanski rat bi se vodio zbog Parisove piše a ne lepe Helene.
E, eto kad čovek sve zna.Hoce reci da mu se svidja kita !![]()
Bar na osnovu ove slike: Eva je za Adama bila premija. Realno.![]()
Sad ce da ti dodje neko sa komentarom "Eva na slici je debela", kakva premija, pogledaj taj stomak i butine![]()
Je l ta cica na slici nudi jabuku ili...hm..."jabuke"?
A on se mučenik snebiva
Hteo si reći da su žene lepše u celosti gledano a da je muški polni organ lepši od ženskog? Pa sad, ne znam šta da ti kažem. Da je istina to što govoriš, Trojanski rat bi se vodio zbog Parisove piše a ne lepe Helene.
muškarci su svakako lepši fizionomski tj telesno
Manjka vam nežnosti u pokretima ne bi li to bila senzualna lepota![]()
Ako volis takve eno ti David Beckham, Cristiano Ronaldo i ta bratija...kod nas muskaraca poznatiji kao ******.![]()
Nije to, već kao što postavljač teme kažeAko volis takve eno ti David Beckham, Cristiano Ronaldo i ta bratija...kod nas muskaraca poznatiji kao ******.![]()
Ne bih ja rekao da Violetna voli takve, samo je ukazala zašto je ženska telesna lepota, osim jednog detalja (), bolja od muške.]
a što miš da bi ti one dale tačniji...pa njima je vjerojatno ****** bogougodniji od ulaska u vaginu...tako da nemožemo biti objektivni kad na kraju sumiraš...:/
Nije samo od, tj. zbog ulaska u "vaginu" (baš nepristojan izraz, za razliku od pi.čke, ali šta da se radi).
Ja imam i "damska svedočanstva" na temu koju sam pokrenuo.
Umeju one da budu i iskrene.
Daću ti jednu referencu na razmatranje:
Uporedi lepotu neizražajnih (ravnih) muških i izražajnih ženskih grudi.
Pa "siđi" dole i napravi istu usporedbu.
Eva je prva napravila i da je Adam nije "poznao", tj. jebbo, mislila bi da je sam Bog bio nepravedan kreirajući je![]()