zene su bolje?-muskarci su bolji?(predrasude)Ocekujem Vas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dr.boblica&dr.hoblica:
moram da vas pripremim,moja prica se neshvata iz razmisljanja vec iz otvorenosti(a to ne ide tek tako:ja sam otvoren-a sada mi ispricaj).polako,ima vremena,radi na sebi i moja prica ce ti postati jasna i jednostavna kao pero.
pesma za miran san:
Otvori svoje oci
Videces prekrasan svet oko sebe.
Sve je Jedno.
Priroda je sve kreirala savrseno.
Nema razloga da i Ti ne budes sretan-a.
p.s.smajliji su u opciji "napredno".
. laku noc...

....koga ti zajebavas?:cool:

OneMoment:
....koga ti zajebavas?:cool:
Dodole muftijo mala oooooDodole sjed popi pivo,udari glavom od panj.kortex moxga tvoga u neimastini se zasniva jel pijes pentraxil.stani malo, sto se ne ugledas na malu milicu,uzmes lepo viljusku I izvadis sebi oko, stanes pred ogledalo I kazes MAMA sta mi je?onda mama odgovara:sine,toksicno ti sunce tvoje,sto nisi nogu osekla,idi kod bake sada da ti baka nastrika futrolu za ubijeno oko.vidi ga jos skace,daj brzo casu vode da ga udavimo!cero jel te boli,ako te boli idi kod tate da te udari sekirom po glavi,ali nemoj da places sekira je bas dobro naostrena.voli tebe tvoj tata,svi mi tebe volimo, tako da das posle bubrege malome bati da ne ide svaki dan na dializu, nemam para za cigare,znas ti kolko je dijaliza(zamisli)?jel oces cero?e sad mi kazemo:prema nasoj dijagnozi >mama ti je izuzetno velika zena I tacno se vidi da zena zna sta hoce.jedno je sigurno,covek treba da upraznjava svoje navike,sve ostalo je nebitno,zrtvuj se radi maminog gusta a kod nas mozes za 100eura(dacemo ti popust) da kupis dva polovna bubrega od pokojnog Srbe,malo su osteceni njegov ker ga je napao dok se naduo posle sedmog dana smrti bio je na suncu zato sto su poslali nekog malog kosaca koji nije mogao da ga ponese.srecom mi ga znamo,to je kratkoruki milisav iz velike mostanice,al trenutno ne mozes da ga nadjes popravlja zube(ambiciozan decko ,pun elana energije mladosti,ugradio je kod nas betonsku nogu>made in beton< the metal age, fi 10mm armiran beton.mislim pazi,vidi ovako,nije sve tako crno:odes na jednu livadu poneses kashiche(drveno) the wood age>internacional,al da majka nezna.legnes na livadu naguras lisca u usi I ponesi jednu suknju,popnes se na plast sena I naskocis na centralni kolac.u tom trenutku nastace pritisak,osetices blago pucketanj u usima.e onda,moras da budes prisebna da bi mogla lepo da odreagujes u tom trenutku.ispruzis ruke dignes jednu nogu I pocnes da vozis biciklo(oseti vetar u kosi) samo nemoj mnogo da se cimas!angazovali smo kolegijum vrsnih lekara kako bi smo ti dali najbolji savet.zelimo ti mnogo uspeha.sa tom terapijom procistices telo I duh.mali isus se tako probio na scenu(samo sto je on mahao kandilom) I vidi dokle je dogurao,ima ga u svakoj crkvi I jos mu se ljudi klanjaju I daju mu pare(pun je ko oko,sto on sto devica marija koja je sela na kamen I zatrudnela>magic stone full pack tamjan studenica I reponjin zar<. Smiluj mu se tri azdaje.

Dal nas razumes???(mislimo zbilja)

Tu se ne moze reci ko je bolji, ne mogu se porediti muskarci i zene. Ne bih navodila neke predrasude, jednostavno tako je kako je. Ne volim da globalizujem, i kazem svi su oni isti, jer znam hvala bogu da nisu svi muskarci isti, a polazim i od sebe , uvredila bih se da me neko poredi s nekom lujkom, kurvom, idiotkinjom, kad bi rekao sve su zene iste. Prema tome, svako mora da se bori za svoje mesto pod suncem i da ostavi svoj trag na ovoj planeti.

...:mrgreen:...sad sam se stvarno zapitala koji ***** ja pokusavam da uspostavim neki normalan odnos sa bilo kim ovde....pomislila sam da je ovo mesto na kome moze da se raspravlja o raznim temama,sa normalnim ljudima a jedino nasta nailazim su iskompleksirani idijoti koji nemaju nista pametnije da kazu pa lupaju gluposti.....i jedva cekaju da dodje neko na kome mogu da istresu svoje frustracije.......imala sam lepse misljenje o ovom mestu......

OneMoment:
...:mrgreen:...sad sam se stvarno zapitala koji ***** ja pokusavam da uspostavim neki normalan odnos sa bilo kim ovde....pomislila sam da je ovo mesto na kome moze da se raspravlja o raznim temama,sa normalnim ljudima a jedino nasta nailazim su iskompleksirani idijoti koji nemaju nista pametnije da kazu pa lupaju gluposti.....i jedva cekaju da dodje neko na kome mogu da istresu svoje frustracije.......imala sam lepse misljenje o ovom mestu......
Ako kazes kako mislis popijes napljuvavanje,ako se slozis sa nekim budes dupeuvlakac (nedaj Boze sa moderatorima).
I ja sam imala lepo misljenje o ovome mestu,ali se ne trudim vise da sa nekim uspostavim normalan odnos.Kako si i sama lepo rekla mnogo je frustriranih.Nazalost.
Pozdrav

nije sve tako crno... ima tu i pametnih tema, i pametnih odgovora i pametnih forumasa, ima i zezanja a bogami i lupanja i frustracija - za svakog nesto ;)

jedini savet koju vam mogu dati je da diskutirate na temama i sa forumasima koji vam odgovaraju dal' je to ozbiljno ili zezanje ili sta trece i ignorirate ono sto vam se ne dopada - tako mozete imati i neku korist od foruma dal je to savet ili osmeh koji vam se iscrta kad procitate neku glupost 8)

...suvise sam kratko ovde da bih znala od koga da se klonim...uostalom na kraju krajeva imam pametnija posla u zivotu nego da ustajem ujutru i da mi neki infantilni moron dize pritisak.....jednostavno ne zelim da boravim na mestu na kom cu morati da obracam paznju na koji post trebam a na koji ne trebam da odgovaram.....ili sta bi trebalo da kazem a sta ne bi......ovaj forum je nazalost bio mnogo normalniji ranije kad sam jos uvek bila u fazi citanja i neucestvovanja.....jako sam razocarana...a ne pada mi na pamet da se foliram i drzim stranu nekim ljudima za koji se predstavljaju kao bitni ovde a ustvari su gomila preplasenih likova za koje mislim da se kriju iza ekrana....volela bih da vidim kako bi mi doticni dr.boblica&dr.hoblica mogao tako mastovito reci u facu sve ono sto je napisao.....

Puno nam je krivo sto smo stekli takav utisak kod tebe.chinila si nam se super I ipak mislimo da si nas unapred prosudila na svoj nacin koji mozda I nije bas nepristrasan.
Nasa ideja je da pokrenemo ljude da razmisljaju na jedan pozitivan I drugachiji nachin.
Nase priche su samo test(da li mozes da prihvatis negativna desavanja)
I mozda nije u redu da ti kazemo da si pala na toj probi ali u sustini jeste tako.
Zao nam je sto nisi drugacija,otvorena da I ti menjas ljude I stvarnost na bolje.
Mi smo recimo promenili raspolozenje kod tebe na gore(sto nam nije bio cilj) I to znaci da smo ipak uticali na tebe kao sto smo uticali I na druge.
Voleli bismo da I ti probas isto to zajedno sa nama .mi smo usli na temu ljubav I sex I svesni smo toga da vi hocete da pricate o prvom odnosu,ko je najsexi,u sustini o nekim stalnim temama.
hajde da se drzimo svega toga ali na jedan neobichniji nachin.
Tajna texta nashega je poruka pre svega upucena energiji osecanja samo sto malo vas moze to da shvati zato sto svaki text gledate kao glupost,primer:u svakom nasem textu imas osecaj bola,patnje,odricanja,nagovestavanja,samopovredjivanja I niza ostalih stvari koje su direktno povezane sa sexom I ljubavlju.
Ako nas I sada ne shvatis onda si ti ta koja nema sta da trazi na forumu.
Prvo skochi pa reci hop!

AngelsEyes:
Blondi ako si ti zakatancila onu temu ja ti se zahvaljujem.
pa da,sustina neshvatanja stvari je izrazena kod tebe kao i kod nase drage "onemoment".teska su vrata koja dele tminu i svJetlost(ko sto kaze nasa draga blondi) ali se uzdamo u vas da ce te ih malo po malo otvoriti ka svetlosti.sam`polako.
topli pozdrav od dr.boblice&dr.hoblice

dr.boblica&dr.hoblica:
pa da,sustina neshvatanja stvari je izrazena kod tebe kao i kod nase drage "onemoment".teska su vrata koja dele tminu i svJetlost(ko sto kaze nasa draga blondi) ali se uzdamo u vas da ce te ih malo po malo otvoriti ka svetlosti.sam`polako.
topli pozdrav od dr.boblice&dr.hoblice
...a za koga ti sebe smatras kada se stavljas u poziciju nekoga ko ovde treba da postavlja uslove....i da sudi o necijoj ogranicenosti....sreci i sl.....uostalom tvoja prica moze da se upotrebi za losu punk pesmu nekog ofucanog benda,,,,a da si nesto pametno rekao njom- nisi...i nemoj da se zavaravas!
....koristis klasicne jeftine fore nastavljanja...i predstavljas se kao naivni lik koji je u stvari hteo da nas prosvetli....covece....te fore pokusaj da prodas nekom drugom jadniku.....meni sigurno neces.....

simpsonsex.gif

etotako:
benzinom smo zapalili malo palidrvce.ono gori vec duze vreme.zasto gori?o shemu prishamo.da li je to palidrvce charobno ili ne i on je krenuo da trchi kroz poljanu krezave zabe su ga ujedale za tabane opanaka u tom trenutku on se ispovracao od bolova pocheo da se chese po ledjima.tada ga je mali bogo sa durbinom posmatrao i kaze spomeniku oca svog:tata,reci mi jednu stvar,gde si kupio ovaj durbin,i tako su se igrali na livadi deca kukuruza svi vole jedni druge.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back