A
Aleksej_BASO
Gost
Ej to je sada sam isprobao!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dr.boblica&dr.hoblica:moram da vas pripremim,moja prica se neshvata iz razmisljanja vec iz otvorenosti(a to ne ide tek tako:ja sam otvoren-a sada mi ispricaj).polako,ima vremena,radi na sebi i moja prica ce ti postati jasna i jednostavna kao pero.
pesma za miran san:
Otvori svoje oci
Videces prekrasan svet oko sebe.
Sve je Jedno.
Priroda je sve kreirala savrseno.
Nema razloga da i Ti ne budes sretan-a.
p.s.smajliji su u opciji "napredno".
. laku noc...
Dodole muftijo mala oooooDodole sjed popi pivo,udari glavom od panj.kortex moxga tvoga u neimastini se zasniva jel pijes pentraxil.stani malo, sto se ne ugledas na malu milicu,uzmes lepo viljusku I izvadis sebi oko, stanes pred ogledalo I kazes MAMA sta mi je?onda mama odgovara:sine,toksicno ti sunce tvoje,sto nisi nogu osekla,idi kod bake sada da ti baka nastrika futrolu za ubijeno oko.vidi ga jos skace,daj brzo casu vode da ga udavimo!cero jel te boli,ako te boli idi kod tate da te udari sekirom po glavi,ali nemoj da places sekira je bas dobro naostrena.voli tebe tvoj tata,svi mi tebe volimo, tako da das posle bubrege malome bati da ne ide svaki dan na dializu, nemam para za cigare,znas ti kolko je dijaliza(zamisli)?jel oces cero?e sad mi kazemoOneMoment:....koga ti zajebavas?![]()
Ako kazes kako mislis popijes napljuvavanje,ako se slozis sa nekim budes dupeuvlakac (nedaj Boze sa moderatorima).OneMoment:......sad sam se stvarno zapitala koji ***** ja pokusavam da uspostavim neki normalan odnos sa bilo kim ovde....pomislila sam da je ovo mesto na kome moze da se raspravlja o raznim temama,sa normalnim ljudima a jedino nasta nailazim su iskompleksirani idijoti koji nemaju nista pametnije da kazu pa lupaju gluposti.....i jedva cekaju da dodje neko na kome mogu da istresu svoje frustracije.......imala sam lepse misljenje o ovom mestu......
pa da,sustina neshvatanja stvari je izrazena kod tebe kao i kod nase drage "onemoment".teska su vrata koja dele tminu i svJetlost(ko sto kaze nasa draga blondi) ali se uzdamo u vas da ce te ih malo po malo otvoriti ka svetlosti.sam`polako.AngelsEyes:Blondi ako si ti zakatancila onu temu ja ti se zahvaljujem.
...a za koga ti sebe smatras kada se stavljas u poziciju nekoga ko ovde treba da postavlja uslove....i da sudi o necijoj ogranicenosti....sreci i sl.....uostalom tvoja prica moze da se upotrebi za losu punk pesmu nekog ofucanog benda,,,,a da si nesto pametno rekao njom- nisi...i nemoj da se zavaravas!dr.boblica&dr.hoblica:pa da,sustina neshvatanja stvari je izrazena kod tebe kao i kod nase drage "onemoment".teska su vrata koja dele tminu i svJetlost(ko sto kaze nasa draga blondi) ali se uzdamo u vas da ce te ih malo po malo otvoriti ka svetlosti.sam`polako.
topli pozdrav od dr.boblice&dr.hoblice
benzinom smo zapalili malo palidrvce.ono gori vec duze vreme.zasto gori?o shemu prishamo.da li je to palidrvce charobno ili ne i on je krenuo da trchi kroz poljanu krezave zabe su ga ujedale za tabane opanaka u tom trenutku on se ispovracao od bolova pocheo da se chese po ledjima.tada ga je mali bogo sa durbinom posmatrao i kaze spomeniku oca svog:tata,reci mi jednu stvar,gde si kupio ovaj durbin,i tako su se igrali na livadi deca kukuruza svi vole jedni druge.etotako:
Slazem se!Aleksej_BASO:JOJ!
Ko je za to da banujemo ovog dosadnjekovica??? Iznad mog posta!
Mee 2 for banovanje.Smor je i nick i tema.bejbica:Slazem se!