ZENE SU ANDJELI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e hvala

3angel.jpg

Sve pogledom mozes reci ili ga pustiti da sam kaze...:heart:

Naprosto sam sokirana ljudskom netolerancijom...
Pitam se koji problem pojedici ovde imaju...

А у чему ти видиш ''нетолеранцију''?

У томе што нисмо колективно попадале на дупе јер је неко дошао и рекао:''Волим и ја вас!'', и што се нисмо отопиле од миља што ''свет без жена не би постојао''? :roll:

А у чему ти видиш ''нетолеранцију''?

У томе што нисмо колективно попадале на дупе јер је неко дошао и рекао:''Волим и ја вас!'', и што се нисмо отопиле од миља што ''свет без жена не би постојао''? :roll:
Naravno da ne zbog toga,vec zato sto svako ima prava na svoja misljenja,i prava da ih iskaze...Ne vidim razlog da zbog toga sto neko ne "pada na dupe" kada neko zeli da mu iskaze postovanje tog nekog treba proterati i ispljuvati kao najveceg neprijatelja.Cemu tolika ogorcenost u pojedinim zenama pa svaku pohvalu zenskom rodu docekuju na noz?

Ja sam muskarac,ali mislim da ovaj svet bez zena bi bio odvratan.Jer niko nema tako lepe i biste oci kao ZENA,niko ne poznaje musku dusu i musko srce kao ZENA,niko ne kuva bolje od ZENE,ne bi bilo ni muskaraca da nije ZENE.Zene su divna bica,koja se moraju negovati puput najfinije i najneznije cvece.Pozz za sve zene.I jedno:heart:

Eto..sada cemo da te volimo...:D..jos vise..

Naravno da ne zbog toga,vec zato sto svako ima prava na svoja misljenja,i prava da ih iskaze...Ne vidim razlog da zbog toga sto neko ne "pada na dupe" kada neko zeli da mu iskaze postovanje tog nekog treba proterati i ispljuvati kao najveceg neprijatelja.Cemu tolika ogorcenost u pojedinim zenama pa svaku pohvalu zenskom rodu docekuju na noz?

Ок. Ајд цитирај бар два поста у којима неко овде пљује постављача и ''протерује га као најцрњег непријатеља''...

:roll:

Stvarno na ovoj temi nema konkretnih "proterivanja" sa ovog pdf ali je celo vreme neki neprijateljski ton i podsmevanje, ali kao sto je imao postavljac pravo da iznese svoje neuobicajeno misljenje o zenama tako i zene imaju pravo da se tome podsmevaju. :) Shvatimo to kao forum, slobodu govora i ljudska prava i eto mira u kuci... ;)

A koliku cenu si spremna platiti da utolis radoznalost? ;)

pa... mislim da ce mental scarring koji cu dobiti od prizora biti sasvim dovoljan

andjeli su, jelte, bespolni.... sto znaci da je zena andjeo u stvari - zenskasti andjeo, koji moze da prima samo u dupe
to onda mora da bude analni seks
sve uz tretiranje tog... andjela ... kao - najneznijeg cvijeta.... :dontunderstand: ko se ne bi pitao kako to izgleda?
.....ali tu je jedan veliki plus u odnosu na analni seks sa smrtnom zenom - andjeli ne kake, tako da moze da preskoci klistiranje :mrgreen:

i gdje ce sa silnim krilima u krevetu?

pa... mislim da ce mental scarring koji cu dobiti od prizora biti sasvim dovoljan

andjeli su, jelte, bespolni.... sto znaci da je zena andjeo u stvari - zenskasti andjeo, koji moze da prima samo u dupe
to onda mora da bude analni seks
sve uz tretiranje tog... andjela ... kao - najneznijeg cvijeta.... :dontunderstand: ko se ne bi pitao kako to izgleda?
i gdje ce sa silnim krilima u krevetu?

Uh, ode ti daleko...
Mozda nije ozenjen, mozda jos nije imao ni lose iskustvo sa zenama, mozda jos veruje da postoji belo bez imalo crnog, mozda je samo zaljubljen pa voli celi svet... A ti mu tako bezobzirno serviras tudje istine jos ih zacinis analnim seksom i slicnim perverzijama. Ne mislis da vecina ucesnika ovakve teme jos mozda i klasicni seks ima samo u masti, planovima i ceznji?
Okrutna zeno bez razumevanja i srca!!!;):p

Uh, ode ti daleko...
Mozda nije ozenjen, mozda jos nije imao ni lose iskustvo sa zenama, mozda jos veruje da postoji belo bez imalo crnog, mozda je samo zaljubljen pa voli celi svet... A ti mu tako bezobzirno serviras tudje istine jos ih zacinis analnim seksom i slicnim perverzijama. Ne mislis da vecina ucesnika ovakve teme jos mozda i klasicni seks ima samo u masti, planovima i ceznji?
Okrutna zeno bez razumevanja i srca!!!;):p

zvuci najvjerovatnije.... pa lovi na davno prevazidjene seksisticke komplimente u stare dane
... a ja nisam zena, ja sam brkata forumasica! :brus:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back