Zene! Sta vas vise pali, izgled ili kes?

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.019
Svuda cujem da samo o kesu pricaju..
Neki kazu da je danas nemoguce imati partnerku za seks ako imate malo novca.
Zanima me da li je to tacno ,,i sta bi ste ako neko nema ni mnogo love,a nije ni nesto lep..
ali zato imam Debe(lu) kit(u) !
Ima li prodju ili ipak kes i izgled je presudan, bez obzira sta ima u gatjama?

Poslednja izmena:
Moguce je, sve je moguce.
Zanima me da li je to tacno ,,i sta bi ste ako neko nema ni mnogo love,a nije ni nesto lep..
Reci ce ti da si mnogo fin decko ali da nisu trenutno za vezu, nikakvu vezu, ponajmanje seksualnu.
Mozes da imas kitu kao T-rex taj adut ti nista ne vredi ali ako imas kesa mozes imati kitu kao vrabac.

Ne znam sta ocekujes mi smo drustvo u tranziciji odnosno ovde je svima muka od loseg zivota, a onaj ko lose zivi njemu nije bas mnogo do seksa.

Smatram da treba malo da se o'ladi sa tim "žene, šta mislite, šta bi rekle, kako vam izgleda"... Živi svoje, ne moraš za sve tražiti dozvolu, potvrdu, amin.

A to da li je moguće kresati nešto bez love, pa jeste, ali pitanje je šta... Zna se kom staležu ili sistemu nećeš doakati... A Leposavu iz kioska ćeš kresati verovatno...

Doduše, i ta debela "kita" nije u prvom planu, jedino ako ne hodaš sa njom izvađenom...

ozbjno hero prestacu da odgovaram na ovakve teme..pa imas previse godina da biih postavljao...ko dete maloXD

prvo opet deluje tema kao samolromoocija...i to vise nije ni elegantna..XD
dr za kres semu ti treba pare za prostor ako ne mozes kuci..a ako mozes onda ti trebaju oare samo za zastitu i eventualno neko picence...
kolicina para zavisi od vise razlicitih oarmetra....
prvo kolio zavodjenje traje..
onda kakav je odnos sa tom lsobom jer imas opciju :
1.da radis sa njom ai imas gajbu praznu i ona bi samo seks..onda moz da preskocis izlaske ovo ono i tu ti ne treba $
2.a imas i neku ksobu koju si tek upoznao i gde bi opet da izadje par puta sa tobom ore keksa(msm iako je orna samo za seks kombo ipak oce malo da se osigura da nisi manijak) plus vole zene umiljavanje...
al u sv sl ne kapiram koje su to sad pare potrebne..
po meni je jedini veliki izdatak ako nemas praznu gajbu..al inace tu nema nekih velikih troskova...
tj to zavisi od ocekivanja zene imasone koje bi samo seks bez zamajavanja a imas i one koje bi ono malo udvaranja i pre nego sto se spandjate...
jedino sad da furas neku elitnu ribicu al to vec nije seks kombo to je placanje za seks..
sto ce reci veze cisto torbarske prirode nisu skupe osim ako nemas gajbu...ai tu se da snaci covek..

Poslednja izmena:
Smatram da treba malo da se o'ladi sa tim "žene, šta mislite, šta bi rekle, kako vam izgleda"... Živi svoje, ne moraš za sve tražiti dozvolu, potvrdu, amin.

A to da li je moguće kresati nešto bez love, pa jeste, ali pitanje je šta... Zna se kom staležu ili sistemu nećeš doakati... A Leposavu iz kioska ćeš kresati verovatno...

Doduše, i ta debela "kita" nije u prvom planu, jedino ako ne hodaš sa njom izvađenom...

a realno a sta ti mislis sto on otvara ove teme:lol:
pa ne trazi sigurno odgovore vec da zene primete njegovo suptilno ubacivanje sirine i duzine...msm da se opaziti to kroz sve mu teme,nije drug hero naivan:lol:al mu fali na finesama..XD

- - - - - - - - - -

sirine duzine perfomanse istorije tj koliko je radosti uneo u zenski svet:aha:msm sta bi mi bez njega:lol:dusa nasaXD

prvo opet deluje tema kao samolromoocija...i to vise nije ni elegantna..XD
dr za kres semu ti treba pare za prostor ako ne mozes kuci..a ako mozes onda ti trebaju oare samo za zastitu i eventualno neko picence...
kolicina para zavisi od vise razlicitih oarmetra....
prvo kolio zavodjenje traje..
onda kakav je odnos sa tom lsobom jer imas opciju :
1.da radis sa njom ai imas gajbu praznu i ona bi samo seks..onda moz da preskocis izlaske ovo ono i tu ti ne treba $
2.a imas i neku ksobu koju si tek upoznao i gde bi opet da izadje par puta sa tobom ore keksa(msm iako je orna samo za seks kombo ipak oce malo da se osigura da nisi manijak) plus vole zene umiljavanje...
al u sv sl ne kapiram koje su to sad pare potrebne..
po meni je jedini veliki izdatak ako nemas praznu gajbu..al inace tu nema nekih velikih troskova...
tj to zavisi od ocekivanja zene imasone koje bi samo seks bez zamajavanja a imas i one koje bi ono malo udvaranja i pre nego sto se spandjate...
jedino sad da furas neku elitnu ribicu al to vec nije seks kombo to je placanje za seks..
sto ce reci veze cisto torbarske prirode nisu skupe osim ako nemas gajbu...ai tu se da snaci covek..
Ti si jednom dusica,malo me strah da ne nastradas tom tvojom dobrotom.:heart:
Sagledala si svaki problem i nasla najbolje resenje,cak i sam problem ne izisukuje novac..al jbg za hoteel valjda se uvek ima para,nekada i u autu,na cebe..u brvnari nekoj od drugara..:ok:

Ti si jednom dusica,malo me strah da ne nastradas tom tvojom dobrotom.:heart:
Sagledala si svaki problem i nasla najbolje resenje,cak i sam problem ne izisukuje novac..al jbg za hoteel valjda se uvek ima para,nekada i u autu,na cebe..u brvnari nekoj od drugara..:ok:

jos kad je leto sumica samo cebence se ponese i da te vidi bog:aha:etooo hero ti vidis sve znas i ti si nas premudri sex guru :lol:te ne znam cemu ova pitanja,mi treba tebi da se obracamo za savet:zper: u sv sl zakljucil smo da si pametan veeeeelii i sirok i buci buci meden i sa time predlazem lock teme jer mudrost je u tebi:lol:

jos kad je leto sumica samo cebence se ponese i da te vidi bog:aha:etooo hero ti vidis sve znas i ti si nas premudri sex guru :lol:te ne znam cemu ova pitanja,mi treba tebi da se obracamo za savet:zper: u sv sl zakljucil smo da si pametan veeeeelii i sirok i buci buci meden i sa time predlazem lock teme jer mudrost je u tebi:lol:
aj sto si takva..:roll:Ima iskusnih ovde,neznam ni ja sve..a vecito zudim za novim spoznanjem..:rotf:
Ne dajem savete na bazi teorije,samo prakticna nastava ..da se ogradim na vreme.:malav:

mnogo si ti mator za ovakva pitanja

Ti si sav debeo, možda je to problem.

- - - - - - - - - -

Ti si sav debeo, možda je to problem.

I ti nešto pametno da napišeš.

Bitna je dusa, mozak, razum,,,, ok i lepo da izgleda,,, pare nisu bitne ako je prava ljubav u pitanju,,, e sad ako je neko s anekim zbog para onda to nije ljubav! kao prvo sta timas da trazis sa takvim "devojkama " ako u opste primetis da im je lova na prvom mestu??? Pedaliraj odmah :D a dr, je stvar ako ti bas takve volis ...mislim takve sto vole lovu :D to je tvoj problem onda...

Bitna je dusa, mozak, razum,,,, ok i lepo da izgleda,,, pare nisu bitne ako je prava ljubav u pitanju,,, e sad ako je neko s anekim zbog para onda to nije ljubav! kao prvo sta timas da trazis sa takvim "devojkama " ako u opste primetis da im je lova na prvom mestu??? Pedaliraj odmah :D a dr, je stvar ako ti bas takve volis ...mislim takve sto vole lovu :D to je tvoj problem onda...
Samo sex..:lol:

Mene lično ništa od ovoga :lol:
A zapažam i čujem šta žene između međusobno trućaju da se naravno, nikada ne bi udale zbog te tvoje veličine, već za tipa koji ima keša.

Sad pitanje ti je bilo, šta ih više pali?
Prestiž, keš ... dobri izlasci .. to pali sada ... ovo novopečeno žensko
A "intimno" (ono u glavi , ipak ih više ..), pa uvek se znalo šta :)

Ne bih rekao da je kes presudan, tipa da vozis BMW i da imas svoj stan od 100 kvadrata, radis za 100 000 mesecno, ali sigurno ne moze da smeta.
Mislim da je novac = perspektiva, ambicija.

Slozicemo se, nije isto ako neko nema auto, zivi u 20 kvarata ili sa roditeljima i radi za 20-30 hiljade (ili ajde 10-20, ili nema posao). Takav muskarac mozda deluje neambiciozan nekim zenama, i ne kao materijal za nesto ozbiljnije, jer ako zivi sa roditeljima i mizernom platom, tesko da ce se osamostaliti i obezbediti neki zivot.

E sad da neko ima neki polovni Audi radi za 40-50+ hiljada, iznamljuje neki stan, ne zavisi od roditelja, mozda deluje kao ambiciozniji sa kime je zivot sutradan bolji.

I ovde mislim uopste ne M-Z odnose, na normalne ljude, ne na one sponzoruse koje te ne bi pogledale osim ako ne izadjes iz BMW-a ili kog vec auta.
Izgled je bitan, ali to je samo jedan faktor, ima nesto i u smeku, inteligenciji.

Mozes ti da budes kao Leonardo Dikaprio, IQ od 143, ali da radis za minimalac ili da nemas posla, i opet za zajednicki zivot, nesto ozbiljnije tesko.
Za samo seks, sigurno nesto moze da se sredi.

keš ti ne treba za porodične žene a.k.a. domaćice :per:
:mrgreen:

- - - - - - - - - -

dalje nisam čito :neutral:

Back