Zene sa Dedinja - Prva TV

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Serija je takva da će se nekome dopasti i taj neko će je rado gledati, ali će naići i na one kojima se neće svideti.
Tako je sa mnogo stvari u životu.Sa filmovima, knjigama, muzikom, sa raznim drugim elementima življenja.
Ovde smo da pričamo o seriji. O tome šta nam se sviđa, koje su nam zamerke.
Svako je dobrodošao da da svoj komentar, ali naravno u skladu sa primernim ponašanjem.
Ovde smo da uživamo. :)

draga opusti se malo, nije ovo knjizevnost, a i na forumu smo da se opustimo, a ne da pazimo na bon ton, nisu pozeljne ni neke odvratne psovke ali ono, kao da smo u visokom drustvu, mislim, okolokucnovodopisalo i ostalo, nije forum za to draga:zag: suvisno je to cenzurisati, toga je bilo i bice, ebiga

jedino stavrno problematično u seriji je gluma
po meni su oav što glumi klaru i ova vajarka dosta loše
ova anđelka i valerija bože pomozi
ni mićanović nije nešto dočarao ulogu
istina ima rupa i u scenariju, i ne znam jel prva sezona zaokružena sa 8 epizoda ili prosto nisu snimali jer nema para
mada ideja je za pohvalu

Snima se nastavak „Žena sa Dedinja“

Poslednja epizoda domaće serije “Žene sa Dedinja” biće emitovana večeras, ali su nam u produkcijskoj kući “Emoušn” rekli kako su počele pripreme za snimanje nastavka ove serije.

U poslednjoj, osmoj epizodi prvog serijala, Čarna saznaje da je trudna, a istovremeno Martin saznaje da je gotovo nemoguće da ima decu.

Pre nego što joj to saopšti, ona ga preduhitri sa radosnom vešću.

Organizuju zabavu povodom budućeg naslednika na koju je pozvan ceo komšiluk.

Tolja saznaje za vest i sumnja da je on otac.

Alisa se na kraju odlučuje da ga zaprosi, što i čini javno pred svima, ali Tolja bez reči odlazi.

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/300375/Snima-se-nastavak-Zena-sa-Dedinja

Back