Žene protiv muškaraca - muškarci protiv žena

Pa nema veze sto je suplje z:lol:, kod trudnoce se stvara ekstra organ Koji omogucava hranjenje bebe do porodjaja. Eto sad mozete da nam zavidite :lol:

Crci ce od zavisti zbog strija, otegnutih sisa, porodjajnih bolova, sjebanih vena, naduvenih nogu, ogromnog stomaka, dojenja, kontrole svega tokom trudnoce i dojenja.... prosto da covek to ne moze da preskoci... koja rados'...

- - - - - - - - - -

ali zašto onda većina žena pada u fras kada posumnja da joj možda nastupa menopauza?
tad bi joj svi ti problemi bili rešeni

Zato sto je to zvanicni prelaz da postajes baba... nijedan muskarac ne voli da bude deda, ali oni nemaju takav prelaz u kom sasvim jasno i glasno prestaju biti seksualna bica...

Pa nema veze sto je suplje z:lol:, kod trudnoce se stvara ekstra organ Koji omogucava hranjenje bebe do porodjaja. Eto sad mozete da nam zavidite :lol:

koji organ se to stvori a da već nije postojao ? :eek:

- - - - - - - - - -

Volela bi da sam muško da ne moram da se porađam,a ni da dojim. A i da nemam mesečne cikluse.

Za ostale stvari svejedno biti muško il žensko.

zar porođaj nije veličanstveni čin u koji se sve žene kunu ? :think:

Crci ce od zavisti zbog strija, otegnutih sisa, porodjajnih bolova, sjebanih vena, naduvenih nogu, ogromnog stomaka, dojenja, kontrole svega tokom trudnoce i dojenja.... prosto da covek to ne moze da preskoci... koja rados'...

- - - - - - - - - -

Zato sto je to zvanicni prelaz da postajes baba... nijedan muskarac ne voli da bude deda, ali oni nemaju takav prelaz u kom sasvim jasno i glasno prestaju biti seksualna bica...

Nista to nije i nemaju sve zene navedene probleme u trudnoci i nakon trudnoce, uporedjujuci sa rodjenjem deteta, sve su to sitnice.

koji organ se to stvori a da već nije postojao ? :eek:

- - - - - - - - - -

zar porođaj nije veličanstveni čin u koji se sve žene kunu ? :think:

Posteljica.

Vidi vako. Tvoja mama voli tvoje postojanje i srećna je što te rodila živog i zdravog, i još srećnija ako si takav i ostao do sad. Elem donošenje deteta na svet je divno, sam porođaj kao porođaj je daleko od divnog.

ali ako žena i dalje izgleda vitalno, zategnuto, mladalački, zašto bi klimaks to pokvario ?

Ko sto je ljubicica znak da zima zavrsava i krece prolece, tako je i menopauza zvanicno oglasavanje tvog organizma da vise nisi seksualno bice. Posle doduse krenu brkovi i slicna sranja.
Uzmi dedu koji je vitalan, a vise mu se ne dize... isti djavo. Ljudi su takvi, ne primaju to tako lepo...

Verovatno, ali sve zene sa kojima sam ja pricala imale su stav slican mom sad. Trudnoca i porodjaj su sranje... dete jeste radost, a sve ovo je muka koju prosto moras da istrpis. Dobro, one to lepse kazu..
Ne bih to nazvala mukom. Naravno da je svakoj novoj mami potreban period navikavanja na novu sitiuaiju sa bebom. Meni nije bila muka iako sam potpuno sama bila sa mojom bebom, kad kazem sama i mislim sama. Pre njenog rodjenja preselila sam se u grad gde bas nikog nisam poznavala, moji roditelji ziveli su vise stotina kilometara dalje , znaci bila sam sama sa njom bez icije pomoci i bila mi je pravo zadovoljstvo i uzivanje, nikako muka .

Back