gost 341997
Poznat
- Poruka
- 7.321
Zašto je bolje biti žena ?
Zašto je bolje biti muškarac ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pica moz se unovci
Bolje je biti zena, jer zena ima jedan organ vise![]()
hoćeš reći da je to 'mrtav kapital', samo treba da se pusti u promet ?
- - - - - - - - - -
kako bre više kad je tu rupa...šuplje ?![]()
Posto sam trenutno u krvarecem stanju samo mi pada na pamet zasto je bolje bitti muskarac... ubijaju me i stomak i ledja i kljukam se tabletama... odvratno..
Pa nema veze sto je suplje, kod trudnoce se stvara ekstra organ Koji omogucava hranjenje bebe do porodjaja. Eto sad mozete da nam zavidite
![]()
ali zašto onda većina žena pada u fras kada posumnja da joj možda nastupa menopauza?
tad bi joj svi ti problemi bili rešeni
Pa nema veze sto je suplje, kod trudnoce se stvara ekstra organ Koji omogucava hranjenje bebe do porodjaja. Eto sad mozete da nam zavidite
![]()
Volela bi da sam muško da ne moram da se porađam,a ni da dojim. A i da nemam mesečne cikluse.
Za ostale stvari svejedno biti muško il žensko.
ali zašto onda većina žena pada u fras kada posumnja da joj možda nastupa menopauza?
tad bi joj svi ti problemi bili rešeni
koji organ se to stvori a da već nije postojao ?
- - - - - - - - - -
zar porođaj nije veličanstveni čin u koji se sve žene kunu ?![]()
Crci ce od zavisti zbog strija, otegnutih sisa, porodjajnih bolova, sjebanih vena, naduvenih nogu, ogromnog stomaka, dojenja, kontrole svega tokom trudnoce i dojenja.... prosto da covek to ne moze da preskoci... koja rados'...
- - - - - - - - - -
Zato sto je to zvanicni prelaz da postajes baba... nijedan muskarac ne voli da bude deda, ali oni nemaju takav prelaz u kom sasvim jasno i glasno prestaju biti seksualna bica...
Zato sto je to zvanicni prelaz da postajes baba... nijedan muskarac ne voli da bude deda, ali oni nemaju takav prelaz u kom sasvim jasno i glasno prestaju biti seksualna bica...
koji organ se to stvori a da već nije postojao ?
- - - - - - - - - -
zar porođaj nije veličanstveni čin u koji se sve žene kunu ?![]()
Nije... velicanstven cin je samo ono devet meseci pre porodjaja... sranja koja idu pre njega, za vreme njega i posle njega su cisto bioloski cin...
ali ako žena i dalje izgleda vitalno, zategnuto, mladalački, zašto bi klimaks to pokvario ?
Manji problemi se uspešno rešavaju većim.![]()
Verovatno da tvoj dozivljaj nije isti kao kod mnogih drugih zena .
Nista to nije i nemaju sve zene navedene probleme u trudnoci i nakon trudnoce, uporedjujuci sa rodjenjem deteta, sve su to sitnice.
znači, ipak klimaks nije poželjan pa neka i dalje boli stomak ?![]()
Ne bih to nazvala mukom. Naravno da je svakoj novoj mami potreban period navikavanja na novu sitiuaiju sa bebom. Meni nije bila muka iako sam potpuno sama bila sa mojom bebom, kad kazem sama i mislim sama. Pre njenog rodjenja preselila sam se u grad gde bas nikog nisam poznavala, moji roditelji ziveli su vise stotina kilometara dalje , znaci bila sam sama sa njom bez icije pomoci i bila mi je pravo zadovoljstvo i uzivanje, nikako muka .Verovatno, ali sve zene sa kojima sam ja pricala imale su stav slican mom sad. Trudnoca i porodjaj su sranje... dete jeste radost, a sve ovo je muka koju prosto moras da istrpis. Dobro, one to lepse kazu..
znači, ipak klimaks nije poželjan pa neka i dalje boli stomak ?![]()
E to.
Šta su to strije?
Bdw možda je to donekle i fer ako je to cena za izvesnost da je dete tvoje.![]()