Zene prijatelji

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vjerovatno prezvakana tema milion puta, ali ono sta bih ja naglasio u ovom slucaju je sta zene mogu ponuditi kao prijatelj...
Prijatelj je prijatelj, i ako ti je neko zaista prijatelj, onda nema razloga da ochekujes vishe ili manje u zavisnosti da li je prijatelj mushkarac ili zhena..

- - - - - - - - - -

Psihicki i emotivno mogu jako puno da pomognu buduci da muskarci o nekim stvarima ne razgovaraju sa drugim muskarcima ili to cine jako retko.
Lakse je o nekim stvarima razgovarati sa zenom, skinuti oklop i pokazati nezniju stranu sebe.
Ne mozhe se to generalizovati tek tako... ima mushkaraca sa kojima mozhesh otvoreno pricati o svemu, a ima i onih sa kojima bash i ne mozhes, a smatrash ih za prijatelje.. Tu nekako mislim da lezhi ona tanka linija koja razdvaja "prijatelje" i "najbolje prijatelje":

Jeste moguće drugarstvo i prijateljstvo ali da bi se to razvilo i održalo potrebno je: da postoji određena dovoljna da se privuku ali i dovoljno slaba sexualna hemija koja neće preovladati,da je kod oboje istog inteziteta,da su oboje koliko toliko ispunjeni i emotivno i podmireni sexualno tj. da nema prevelikog praznog hoda između veza i/ili kombinacija ,da im partneri nisu preterano ljubomorni(jako bitno)....

Kada se ostvari takvo prijateljstvo to ima jako dobrih aspekata jer se stiče bolji uvid u to kako "funkcioniše" suprotan pol što se itekako može upotrebiti u praksi,dobija se idealna logistička podrška u"lovu" (ili pomoć da budeš "ulovljen" kako god),dobija se izvesna opuštenost i prirodnost u komunikaciji sa suprotnim polom, dobija se sigurnost i samopouzdanje iz svega toga,....
Dobija se i neko ko ima daleko više strpljenja da sasluša nego ortaci i da savet iz tog nekog "drugog ugla" što je ponekad itekako od pomoći a nekada mač sa dve oštrice...ali šta sad :D

Dakle jeste moguće ali ona prava, i najvažnije trajna m-ž prijateljstva nisu toliko česta zbog svega gore navedenog. Teško je balansirati sa takvom bliskošću i ne dopustiti da ode predaleko,jer jednom kad se jave dublje emocije prema njoj (ili obrnuto) nazad nema....ili preraste u vezu i to jako dobru uglavnom ili usledi raspad "apokaliptičnih" razmera.

lepo vam covek objasnio:ok:

- - - - - - - - - -

ako ti se dize na nju a ona to zna i neda, onda ti nije prijatelj

***** takve prijatelje:lol:

lepo vam covek objasnio:ok:

- - - - - - - - - -
***** takve prijatelje:lol:
da sam pametan i elokventan i ja bi isto reko, poenta je da ti moze dosta pomici i podrzi te ako je dobra dusa, al ako ima seksualne kohezije, ona se bori sa time, a to znaci da je i donekle lazno prijateljstvo a ak se nesto desi, a alkohol je zajeban, onda dodje i do raspada
sto potvrdjuje da je bilo lazno prijateljstvo

voleo bih da imam yebozovnu drugaricu, koja ne gleda na mene kao na muškarca, već kao brata.
potajno bih mastrubirao na nju. onda bih se jednom napravio pijan i pokazao joj kitu i pitao je za mišljenje, to bi je šokiralo! rekla bi, jao ludaku, vraćaj ga u gaće! nadam se da ne zvuči mnogo paćenički

čoveče,pa ja tebe obožavam:)

Moguće je, ali ako se žena odrekne
svojih ženskih bubica.
Imam ženske prijatelje.
Još dok smo bili mladi
jedina privilegija im je bila
da ne moraju da uleću u tuču
zbog drugara.
PS; Ja sam stara škola,
za drugara radiš sve.

- - - - - - - - - -

voleo bih da imam yebozovnu drugaricu, koja ne gleda na mene kao na muškarca, već kao brata.
potajno bih mastrubirao na nju. onda bih se jednom napravio pijan i pokazao joj kitu i pitao je za mišljenje, to bi je šokiralo! rekla bi, jao ludaku, vraćaj ga u gaće! nadam se da ne zvuči mnogo paćenički

Ako ga pokažeš, verovatno ćeš popiti šamarčinu.
A da joj izjaviš ljubav ?
U najgoren slučaju, bar će Te kulturno odbiti.

da sam pametan i elokventan i ja bi isto reko, poenta je da ti moze dosta pomici i podrzi te ako je dobra dusa, al ako ima seksualne kohezije, ona se bori sa time, a to znaci da je i donekle lazno prijateljstvo a ak se nesto desi, a alkohol je zajeban, onda dodje i do raspada
sto potvrdjuje da je bilo lazno prijateljstvo

ne znam iz tvojih visevodisnjih komentara ja zakljucila da ti apsolutno ne verujes u ta prijateljstva...cak se secam da si pisao kako ne zelis da ti devojka ima ikakve muske prijatelje ili da sedne na rucak sa kolegom i sl jer ne verujes u prij...
a njegov komentar je bio vise naklonjen mž prijateljstvu...pa mi cudno da se slazes sa napisanim..

Back