ZENE-NJIHOVA NOVA ULOGA U SAVREMENOM DRUSTVU_I NJIHOVE STARE OBAVEZE !!!

Vekovima unazad,vazilo je pravilo:Muskarci su jaci a zene,slabiji pol.Pogledajmo
da li je to bas tako.Zene su se u danasnje vreme,pokazale kao odlicni strucnjaci,u
svim vidovima ljudske delatnosti.Zene se bave naukom,tehnikom,kulturom,politikom.
Bave se znaci,svim onim delatnostima,kojima se bave i muskarci.I sto je vrlo vazno
napomenuti,bave se veoma uspesno,cesto mnogo uspesnije od muskaraca.

Ali ono,sto zasluzuje nasu paznju i divljenje,zene su i pored svega toga,zadrzale
i svoje osnovne zenske odlike.One su i dalje supruge.Dobre majke svojoj deci.Vode
racuna o porodici o kuci o kuvanju,i o svemu onom,sto je jednoj porodici potrebno.
Zene i pored svih osvojenih poslova,koji su bili do nedavno,rezervisani samo za muskarce,nisu izgubile svoju zenstvenost.One i dalje znaju da vole,da budu ljubavnice
da inspirisu poete,da.......Dakle sve one to mogu i dalje.A mi muskarci,mi nismo
u savremenom drustvu,nista napredovali.Sto smo radili nekada,radimo i sada.
Gledamo glupe utakmice,pijemo neumereno mnogo piva.Pricamo bezvezne
razgovore o fudbalu,kosarci......a zene su nas pretekle u svemu,za tri koplja.
Mislim,da bi muskarci,trebalo malo da razmotre,sta da promene kod sebe,u
buducnosti.Da se ne bi,njihova uloga,svela na ulogu Trutova u kosnici sa pcelama.:dash:

Ja se ne slazem sasvim sa ovim, jer smatram da si kao uzorak uzeo najlosiju sortu muskaraca, jer kada bi pricali o kvalitetima, nisu ni sve zene, bas tako "blazene" kao sto si naveo. Veliki broj njih su samo lazne svetice koje prikrivaju svoj identitet i to upravo ispod vela "uspesne zene", a malo ko se pita dali su zbog istinskih kvaliteta tamo, na stepenike uspesnosti, ili postojo neki drugi razlog?

Back