Zene nece da kuvaju svojoj porodici

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Niti se toliko putuje, radi se negde manje negde vise, a sex u kuhinji nije retkost, ako te i to bas zanima, za vreme popodnevnog odmora i sl.

Naravno, "glavno" dolazi nocu.

Za to vreme, zena ima vremena itekako da se posveti i kuhinji, i deci i domacim zadacima kad zatreba.

I naravno, neki put ce isprziti nesto, ne moze i ne mora da bude uvek kuvana hrana, narocito za veceru.

Naravno, hoće to tako, pogotovo ako imaš neispravan digitron.:D
Teorije nema da možeš da stigneš da radiš, da ti u kući sve bude u full-u, da te deca viđaju koliko treba a muž i dalje da te vidi i gleda kao ženu. Dan ima 24 sata, svako spava i radi bar 16 i tu nešto mora da istrpi..a moj predlog bi bili kuhinja i pranje sudova ali ako tebe svakodnevno kuvanje odmara a pranje sudova na ruke shvataš kao spa tretman, niko ne sme da ti to brani .
Uživaj na svoj način :mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:
sta ti znas,zivis kod mame i tate i sve ti je spremljeno:p

pa zato sto to gledam, parovi valjda imaju neki sistem kako funkcionisu, ali sto bi zena MORALA da kuva kad radi isto van kuce kao i muz a nekad mozda i vise. to je imalo smisla kad je muz radio a zena samo bila domacica, a sad se valjda parovi dogovore nekako ili precutno ili vec da se organizuju. ako se muz pravi blesav pa sto ona mora da rmbaci za dvoje
i ostali ukucani mogu da pomognu
jeste kod mene nije tako : ))

pa zato sto to gledam, parovi valjda imaju neki sistem kako funkcionisu, ali sto bi zena MORALA da kuva kad radi isto van kuce kao i muz a nekad mozda i vise. to je imalo smisla kad je muz radio a zena samo bila domacica, a sad se valjda parovi dogovore nekako ili precutno ili vec da se organizuju. ako se muz pravi blesav pa sto ona mora da rmbaci za dvoje
i ostali ukucani mogu da pomognu
jeste kod mene nije tako : ))
патофне:rtfm::bye:

zavisi cime se oni bave, valjda je svakome suludo da jedan clan ekipe (porodica, par...) bude opterecen ko mazga a drugi da lenstvuje?
osim ako bas taj optereceni ne voli takav sistem
o tome se radi, da se zene osecaju optereceno, i verovatno drugi problemi u braku

aamada koliko znam svuda zene uglavnom kuvaju, od muskih se ocekuje da nesto rade sta je do njih, da ne budu kreteni, a samo kuvanje redje
ali verovatno se i to pomera i izjednacava

Poslednja izmena:
Parovi se u braku svadjaju oko kuvanja.

1. Dan pasteta
2. Dan jaje na oko
3. Dan mesni narezak

A imamo i x sllucajeva gde je svekrva zivi u blizini a muz onda ode kod nje da vecera a zena poludi jer ne voli svekrvu.

Problemi obicno nastaju u brakovi gde su muskarci iz normalnih porodica gde im je majka kuvala pa ne mogu da se naviku da kuci jedu stalno mesne narezke

zavisi cime se oni bave, valjda je svakome suludo da jedan clan ekipe (porodica, par...) bude opterecen ko mazga a drugi da lenstvuje?
osim ako bas taj optereceni ne voli takav sistem
o tome se radi, da se zene osecaju optereceno, i verovatno drugi problemi u braku

aamada koliko znam svuda zene uglavnom kuvaju, od muskih se ocekuje da nesto rade sta je do njih, da ne budu kreteni, a samo kuvanje redje
ali verovatno se i to pomera i izjednacava
ДОСЛОВЦЕ ИСТУ:rtfm:причу сам чуо троцифрен број пута:whistling::hahaha:
ако жене могу да тегле и"маЈсторишу",онда би и мужијаци требало да кувају,перу:rtfm:

Radiš 8 sati, u prevozu provedeš još 2 sata, u spavanju i higijeni još 9 ( sad smo na 19 ) i preostaje ti 5 sati...a ti ne odmaraš, nego s vrata staviš pasuljče da se lagano kr4ka i za to vreme, namirisana alevom paprikom i zaprškom udovoljavaš mužu ?

Posle toga, spemaš doručak za sutra, pereš sudove i kao prava žena - veš na ruke ?

Kada si vec pomenuo pasulj , mada i vecina jela su bas jednostavna,nabacas sve u lonac i ostavis da se kuva, znaci ne stojis kraj sporeta za to vreme je l tako? A dok se on kuva na tihoj vatri, ja uradim toliko toga.Ti ili ne znas kako se jela kuvaju ili ta tvoja to kuva na neki komplikovaniji nacin.:think:
Evo ja stigla sve da obavim sto se spremanja tice i u medjuvremenu sam pomagala deci, a imam ih tojicu, oko domaceg zadatka.A sada svi kuliramo, ja i muz uz casu piva a decica gledaju crtace.I sta je tu komplikovano?

Kada si vec pomenuo pasulj , mada i vecina jela su bas jednostavna,nabacas sve u lonac i ostavis da se kuva, znaci ne stojis kraj sporeta za to vreme je l tako? A dok se on kuva na tihoj vatri, ja uradim toliko toga.Ti ili ne znas kako se jela kuvaju ili ta tvoja to kuva na neki komplikovaniji nacin.:think:
Evo ja stigla sve da obavim sto se spremanja tice i u medjuvremenu sam pomagala deci, a imam ih tojicu, oko domaceg zadatka.A sada svi kuliramo, ja i muz uz casu piva a decica gledaju crtace.I sta je tu komplikovano?

Pijete pivo pred decom ?
Veoma lep primer, a to ti ne bih rekao da nisi glumila "savršenu majku i domaćicu". Čak i opis ispod tvog avatara ("užasno džangrizava") kaže da nisi savim iskrena...

Ali baš me briga. Vaši životi ( i sitne laži ) su vaša stvar ;)

Pijete pivo pred decom ?
Veoma lep primer, a to ti ne bih rekao da nisi glumila "savršenu majku i domaćicu". Čak i opis ispod tvog avatara kaže da nisi savim iskrena...

"демократија"је,љуби жене,не питај чија је:whistling:

Pijete pivo pred decom ?
Veoma lep primer, a to ti ne bih rekao da nisi glumila "savršenu majku i domaćicu". Čak i opis ispod tvog avatara ("užasno džangrizava") kaže da nisi savim iskrena...

Da mene si napao, inace decica su u sobi, a nista nisi odgovorio .Sto znaci da i ne znas odgovor, ali znam lakse je napasti kad shvatis da nisi u pravu.Uostalom jos uvek si mlad ali za koju godinu ce ti se samo kasti,pa ce ti ove nebuloze pisane ovde zvucati smesno.Inace pise da sam dzangrizava zato sto jesam i umemem kad hocu ali se trenutno opustam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back