againstallodds
Aktivan član
- Poruka
- 1.167
веома је БИТНОPA to je moje misljenje i sta ti mislis da takvih muskaraca nema?

наравно да је могуће

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
веома је БИТНОPA to je moje misljenje i sta ti mislis da takvih muskaraca nema?
Ja imam pretpostavku da je on ozenjen i da ne radi a zena mu radi, e sad on mora da kuva da se ne bi osecao beskorisnim sto zivi od zenine plate pa zato ove opravdava zene lencuge koje nece da kuvaju.
Niti se toliko putuje, radi se negde manje negde vise, a sex u kuhinji nije retkost, ako te i to bas zanima, za vreme popodnevnog odmora i sl.
Naravno, "glavno" dolazi nocu.
Za to vreme, zena ima vremena itekako da se posveti i kuhinji, i deci i domacim zadacima kad zatreba.
I naravno, neki put ce isprziti nesto, ne moze i ne mora da bude uvek kuvana hrana, narocito za veceru.
sta ti znas,zivis kod mame i tate i sve ti je spremljeno![]()
патофнеpa zato sto to gledam, parovi valjda imaju neki sistem kako funkcionisu, ali sto bi zena MORALA da kuva kad radi isto van kuce kao i muz a nekad mozda i vise. to je imalo smisla kad je muz radio a zena samo bila domacica, a sad se valjda parovi dogovore nekako ili precutno ili vec da se organizuju. ako se muz pravi blesav pa sto ona mora da rmbaci za dvoje
i ostali ukucani mogu da pomognu
jeste kod mene nije tako : ))
ДОСЛОВЦЕ ИСТУzavisi cime se oni bave, valjda je svakome suludo da jedan clan ekipe (porodica, par...) bude opterecen ko mazga a drugi da lenstvuje?
osim ako bas taj optereceni ne voli takav sistem
o tome se radi, da se zene osecaju optereceno, i verovatno drugi problemi u braku
aamada koliko znam svuda zene uglavnom kuvaju, od muskih se ocekuje da nesto rade sta je do njih, da ne budu kreteni, a samo kuvanje redje
ali verovatno se i to pomera i izjednacava
Radiš 8 sati, u prevozu provedeš još 2 sata, u spavanju i higijeni još 9 ( sad smo na 19 ) i preostaje ti 5 sati...a ti ne odmaraš, nego s vrata staviš pasuljče da se lagano kr4ka i za to vreme, namirisana alevom paprikom i zaprškom udovoljavaš mužu ?
Posle toga, spemaš doručak za sutra, pereš sudove i kao prava žena - veš na ruke ?
pa treba da se podeli posao, kad radite oboje
Kada si vec pomenuo pasulj , mada i vecina jela su bas jednostavna,nabacas sve u lonac i ostavis da se kuva, znaci ne stojis kraj sporeta za to vreme je l tako? A dok se on kuva na tihoj vatri, ja uradim toliko toga.Ti ili ne znas kako se jela kuvaju ili ta tvoja to kuva na neki komplikovaniji nacin.
Evo ja stigla sve da obavim sto se spremanja tice i u medjuvremenu sam pomagala deci, a imam ih tojicu, oko domaceg zadatka.A sada svi kuliramo, ja i muz uz casu piva a decica gledaju crtace.I sta je tu komplikovano?
"демократија"је,љуби жене,не питај чија јеPijete pivo pred decom ?
Veoma lep primer, a to ti ne bih rekao da nisi glumila "savršenu majku i domaćicu". Čak i opis ispod tvog avatara kaže da nisi savim iskrena...
Ali baš me briga. Vaši životi ( i sitne laži ) su vaša stvar![]()
Pijete pivo pred decom ?
Veoma lep primer, a to ti ne bih rekao da nisi glumila "savršenu majku i domaćicu". Čak i opis ispod tvog avatara ("užasno džangrizava") kaže da nisi savim iskrena...
Ali baš me briga. Vaši životi ( i sitne laži ) su vaša stvar![]()