ŽENE NE ZNAJU ŠTA HOĆE! PROF.DR JOVO TOŠEVSKI.

Znaju.Hoće sve!
vicevi-o-zenama-ko-smo-mi-zene-sta-hocemo-ne-znamo.jpg

Koji je to prostitucionalizam kod zena...
Sve mora da se ovajdi...

Zato zene nisu svoje nikad, stalno pritisak da nesto svoje naplate od drugih...
Ali su zato uzivaoci velikog ogrebanog bogatstva...

sta imas od mrznje? nista
sts imas od ljubavi? poprilicno
sta imas od ignora? samo sebe... znaci, ignorisi ono sto mrzis ili ne razumes i cekaj kad nekad zavolis, pa mi onda daj reputaciju :p

- - - - - - - - - -

Bar znamo šta nećemo. :mrgreen:

ma ja ne znam ni to :p

Zašto bih pisao tekst,kada se radi o profesorovoj teoriji i zašto bih ga citirao kad je najbolje da on sam iznese svoje mišljenje.Okači i ti klip o tome kako žene znaju šta hoće,ne moraš pisati :lol:

profesor doktor neuroseksolog Jovo, blago rečeno..blati sopstvenu struku (:

- - - - - - - - - -

zaglibio u psihologiju, previše uopšten, svet bi bio veoma jednostavan kada bi imao podele na muško i žensko, što se tiče psihologije, to što je ispričao kao neka popularna psihologija iz šklj časopisa.

dobro, de..nije spiker na rts-u

Pravo da kažem,nisam ni pokrenuo strelicu na klipu,ali sam ranije na tv gledao opižđenog ćelavca i mogu reči samo da je vrlo opižđena ličnost.Ima tu i manijakalnosti
i prejakog libida kolerika i preterane fiksacije neurotika,a opet i savršene racionalne logike.Ono što nedostaje želavcu su emocije i empatija. O da i dikcija mu nije sjajna...
Profesor kog treba da slušaju studenti,treba da ima savršenu dikciju-prosto da peva!Mada ne vidim šta i gde bi ćelavac mogao da predaje i koji bi to predmet bio!
Neke njegove konkluzije su mi solidne,mada njegovo insistiranje na istima je preterivanje neurotika i sujetnog kučkinog sina-psihopate.
Lepo vidim strah od kastracije i osujećeni libido...:lol:
No to manje više,svi mi muški "posedujemo" -neki svesno,a neki nisu ni svesni...Ćelavac bi trebao da poseduje,a on meni deluje amaterski i kao šarlatan...Ili se folira
za rad neke kvazi popularnosti.
Sve u svemu,nisam impresioniran.
Inače,o ženama imam daleko lepše mišljenje,mada osnovna misao ove teme stoji "kao kuća" i ona moja ocena...Sad...To ipak treba shvatiti ne previše ozbiljno kao
problem,već pre kao romantičnu stranu velike većine žena...Meni su one baš takve drage i zavodljive...Kad bih bio načisto šta žele-ne bi bile toliko interesantne...
Mada sam već mator pa me sve to več zna da smori...:sad2::lol:
No još mi "bitaka" pred nama imamo...Još po neki klinč bez pobednika...:rumenko:

Ne mislim da on ima ružno mišljenje o ženama.
Da tako smatram ne bih ni otvarao temu jer cilj nije blaćenje već pokušaj sagledavanja muško ženskih odnosa sa strane kompetentnih ljudi koji su ovome posvetili godine rada.Kad smo kod kompetentnih da li je slučajno da neki od najpoznatijih seksologa u nas Marić,Toševski,Bojović imaju slično mišljenje?

Šta me briga za te "naše" seksologe muškog (s)pola...Oni mogu samo da lutaju kao magarci u magli bez direktnog upliva žene eksperta...
A ja sam imao priliku i to je fantastično!
Kaže mi teta (ja bio klipan) da je za svu njihovu golgotu kriva fiksacija majčinstva koje se pojavljuje kod devojke koja u ruke uzme malog klinju ili klincezu!
Pojebljivost tada dobija pravi pogon (biturbo!) i cura tada pameću neće,a pristaje ko jedan!
Šta tu nije jasno?
Naravno:to bi trebalo doživeti pa shvatiti kako je to zajebato!
Eto i kod silovanja,nekad silovatelj tvrdi da je silovana sama to tražila!
Na sreću sudije slušaju ženske eksperte kojima je jasno da je ta dvojnost ženska sasvim "prirodna"! I da je zloupotrebljena !
Ćelavci nemaju pojma i umesto što tandrču,trebali žene da vole,poštuju i da gledaju da im smanje muke...Nekim šopingom na njihov
račun ,recimo...:lol:

Back