ZENE NA OVOM FORUMU...UGLAVNOM CUTE...?

Ono sto je na ovom smatram ipak,uglednom Forumu,vrlo upadljivo,to je permanentni izostanak komentara od strane zenske
populacije.Sta je uzrok ovom fenomenu ,ne znam.Da li to ima veze,sa stanjem u nasem celokupnom drustvenom klimom.
Zene,i ako ih po popisu stanovnistva u Srbiji,ima vise nego muskaraca,ne ucestvuju shodno svojoj brojnosti,u javnom zivotu zemlje. Ali,ako zanemarimo ovaj politicki angazman,sta je sa zenskim ucescem na ovom Forumu.??? Osim dve tri vec
zaista starije forumasice,nema zenskog glasa,nema misljenja zena,ni po jednom pitanju,koja se pojavljuju na Forumu,a
zrela su za diskusiju.

Ne mogu da verujem,da su nase zene (u Srbiji uopste), zauzete samo onim trivijalnim pitanjima i obavezama:Kuca,Muz,Deca,
kuvanje,pranje...Ako je zaaista u tome citav problem,onda je to zaista porazno,za sposobnosti na intelektualnom planu,
nasih zenskih sunarodnika.

Cini mi se,da je i u susednoj Hrvatskoj Drzavi,stanje mnogo bolje.Kod nasih suseda,zena je na polozaju Sefa Drzave.
Kod nas,bar za sada,nemamo ni jednu zenu na tako visokoj funkciji.Da li zene srbije,imaju kompleks nize vrednosti
(inferiornosti),pa nemaju hrabrosti,da izadju iz okvira zaostalih patrijarhalnih okvira.??/

Bilo bi lepo,kaada bi nam neka Koleginica sa ovoga Foruma,koja je za to sposobna,da neko validno objasnjenje.

SibirskiTigar;bt308293:
Žene vole da se šale,opuštenije su od muškarcaca, naravno sve u granicama.
Na žalost ovde preovlađuju ozbiljne teme, najčešće vezane za politiku ili socijalu
ili se zakuka zbog nekih davno prošlih godina i propuštenih ljubavi.Daj malo života :D
Jeste ,tako je,i današnji naslov iz novina to potvrdjuje,evo ga pa ko ne veruje nek pročita,a ja znam,msm slažem se sve:lol:

РАДНИЦИ СЕКС-ШОПА У СРБИЈИ ОТКРИВАЈУ: Жене су опуштеније у куповини! Највише се траже вибратори, креме, маске и ...

Sibirski Tigar -- Ti si u sustini,potpuno u pravu.Veoma inteligentno si kroz uvijenu diskretnu formu (svaka cast prijatelju) otkrio da zenska populacija,ustvari
nije u stanju da sagleda realno stanje u nasem drustvu (stanje u svetu uopste),jer nema taj intelekt kojim mi muskarci raspolazemo (neki vise,neki manje).
Sto se tice recenih "teskih" tema,o kojima , ja mislim da treba svi mi da se bavimo (ne samo politicari) da bi ovo nase drustvo bilo mnogo zdravije.Sto se tice
tzv."lakih" tema,pa zar nemamo dovoljno onih idiotskih,moronskih rijaliti programa,koji ce nas (one koji to djubre gledaju) totalno zaglupeti i od nas napraviti
narod polu idiota.Pa ako nikada,ni na jednom mestu,ne mozemo raspravljati (svaka rasprava jr dobra za razvoj mozga),pa valjda necemo i od ovog Foruma,
napraviti neku Filijalu onog idiotskog "PINK" kanala,koji na svojim "programima",zaludjuje zene i decu ovoga vec moralno,intelektuano,finansijski i ne znam
sve cega naroda.Ako je bilo ko na ovom Forumu,bilo sta lose,glupo,neukusno,bezobrazno morao da procita na nekom mom Postu ili Blogu,ja se najiskrenije
izvinjavam svim ucesnicima ovoga Portala.Neka svi nastave da gledaju "obrazovni" program Rijaliti filmova,a moja malenkost se povlaci od daljeg ucesca
i saradnje na istom. S postovanjem Lord Gledston.!!!

zxy;bt308296:
Jeste ,tako je,i današnji naslov iz novina to potvrdjuje,evo ga pa ko ne veruje nek pročita,a ja znam,msm slažem se sve:lol:

РАДНИЦИ СЕКС-ШОПА У СРБИЈИ ОТКРИВАЈУ: Жене су опуштеније у куповини! Највише се траже вибратори, креме, маске и ...

Pametne zene, sta ih briga Andjela Merkel. :D

Lord Gledston;bt308297:
Sibirski Tigar -- Ti si u sustini,potpuno u pravu.Veoma inteligentno si kroz uvijenu diskretnu formu (svaka cast prijatelju) otkrio da zenska populacija,ustvari
nije u stanju da sagleda realno stanje u nasem drustvu (stanje u svetu uopste),jer nema taj intelekt kojim mi muskarci raspolazemo (neki vise,neki manje).
Sto se tice recenih "teskih" tema,o kojima , ja mislim da treba svi mi da se bavimo (ne samo politicari) da bi ovo nase drustvo bilo mnogo zdravije.Sto se tice
tzv."lakih" tema,pa zar nemamo dovoljno onih idiotskih,moronskih rijaliti programa,koji ce nas (one koji to djubre gledaju) totalno zaglupeti i od nas napraviti
narod polu idiota.Pa ako nikada,ni na jednom mestu,ne mozemo raspravljati (svaka rasprava jr dobra za razvoj mozga),pa valjda necemo i od ovog Foruma,
napraviti neku Filijalu onog idiotskog "PINK" kanala,koji na svojim "programima",zaludjuje zene i decu ovoga vec moralno,intelektuano,finansijski i ne znam
sve cega naroda.Ako je bilo ko na ovom Forumu,bilo sta lose,glupo,neukusno,bezobrazno morao da procita na nekom mom Postu ili Blogu,ja se najiskrenije
izvinjavam svim ucesnicima ovoga Portala.Neka svi nastave da gledaju "obrazovni" program Rijaliti filmova,a moja malenkost se povlaci od daljeg ucesca
i saradnje na istom. S postovanjem Lord Gledston.!!!

Lorde golube, pisi sta zelis samo malo promesaj, daj malo i seksa...;)

Slazem se sa svime sto ste ovde napisali,ali objasnjenje nemam
Primetila sam da zaista ima par devojaka/zena koje ucestvuju u razgovorima na zadate teme ali uglavnom su tu muskarci,ne znam zbog cega ali sigurno ne zato sto zene ''nisu u stanju da sagleda realno stanje u nasem drustvu'' i ne zato sto ''nemaju taj intelekt kojim vi muskarci raspolazete''

SibirskiTigar;bt308293:
Žene vole da se šale,opuštenije su od muškarcaca, naravno sve u granicama.
Na žalost ovde preovlađuju ozbiljne teme, najčešće vezane za politiku ili socijalu
ili se zakuka zbog nekih davno prošlih godina i propuštenih ljubavi.Daj malo života :D

Tooooo Tigre....

Comment: Žene itekako imaju i mišljenja i stavove, a što pišu ili ne, pa može im se...

na POLITICI npr na par tema sam zaključila da (na moje razočarenje) ljudi tako zadrto brane svoje stavove, čak i kad neko drugi prostre dobre argumente za suprotno - ne, stav s ebrani, a što je sav šupalj, nema veze...

Back