Karakteristike zenskih lavova?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SINDI:POBITI G.O.V.N.A I GOTOVA STVAR!![]()
joj, izvini to je bilo jace od meneops:
prosto sam morala![]()
![]()
Ja sam lavica, tipican primer svog znaka...iako nema pravog sjaja napravicu sliku laznog samo da sam u centru paznje...tesko onom ko pokusa da me ponizi...mrtav je a zivi...dacu i oko i ruku za prijatelja, kad se zaljubim propadam u svakom smislu ako nije uzvraceno...tesko onom ko me tada trpi jer je smak sveta...a ako je pa uzvraceno blago onom ko je sa mnom deset puta mu se vraca i malo ljubavi....pomoci cu svakom iako mu oci nisam videla a sujeta mi je toliko jaka da cu da brda razvalim dok mi se ne kaze da sam u pravu samo da bi mogla da zaspim...ako hoce neko da me bas ubije da umrem u najtezim mukama neka me samo ignorise...boze jezim se...Lelena:![]()
Ajoj zaboravih sex majko mojaaaaaaaaa...tu se umire u slatkim mukama tek da obavestim one koji ne znaju...ali biti izabran eeeee...ariela:Ja sam lavica, tipican primer svog znaka...iako nema pravog sjaja napravicu sliku laznog samo da sam u centru paznje...tesko onom ko pokusa da me ponizi...mrtav je a zivi...dacu i oko i ruku za prijatelja, kad se zaljubim propadam u svakom smislu ako nije uzvraceno...tesko onom ko me tada trpi jer je smak sveta...a ako je pa uzvraceno blago onom ko je sa mnom deset puta mu se vraca i malo ljubavi....pomoci cu svakom iako mu oci nisam videla a sujeta mi je toliko jaka da cu da brda razvalim dok mi se ne kaze da sam u pravu samo da bi mogla da zaspim...ako hoce neko da me bas ubije da umrem u najtezim mukama neka me samo ignorise...boze jezim se...Lelena:![]()
Margott:onda imash uvid i u druge lavice, bez ovna... ne znam shta je onda nejasno... i da, lavice jesu teshki materijalisti... sujetne su i opsednute dominacijom... tako da, nemojmo se lagati... a blizance necu ni da komentarishem... kao ni shkorpije i vodolije...
Iz iskustva... Lavice i Ovnovi su teski materijalisti (i opsednuti dominacijom takodje oba znaka), Blizanci tu i tamo (mada prilicno sujetni vecina koje ja znam), Skorpije nemam pojma, ali Vodolije :? ... materijalisti su one ciji je podznak Rak i cini mi se Bik (tako sam nesto citala). Ne vidim iskreno nista tooooliko lose u svemu vezanom za ostale, jedino zaista Lavice... mogu da budu zesci manipulatori, ali opet, puno toga je i do podznakaMargott:onda imash uvid i u druge lavice, bez ovna... ne znam shta je onda nejasno... i da, lavice jesu teshki materijalisti... sujetne su i opsednute dominacijom... tako da, nemojmo se lagati... a blizance necu ni da komentarishem... kao ni shkorpije i vodolije...
ariela:Ajoj zaboravih sex majko mojaaaaaaaaa...tu se umire u slatkim mukama tek da obavestim one koji ne znaju...ali biti izabran eeeee...