T Tárrega Primećen član Poruka 996 04.07.2013. u 01:10 - ŽENE KOJE UŽIVAJU U POVREĐIVANJU MUŠKARACA...? #251 hirajgoagain: zasto muskarci vole kucke : ) Kliknite za proširenje... Ne, to nisu kučke...kučka nikada ne bi mogla da me povredi. Zapravo, taj epitet je glup. Može da me povredi samo izuzetna žena. Jer sa onom prizemnom sortom uredno negujem distancu.
hirajgoagain: zasto muskarci vole kucke : ) Kliknite za proširenje... Ne, to nisu kučke...kučka nikada ne bi mogla da me povredi. Zapravo, taj epitet je glup. Može da me povredi samo izuzetna žena. Jer sa onom prizemnom sortom uredno negujem distancu.
hirajgoagain Zaslužan član Poruka 127.158 04.07.2013. u 01:13 - ŽENE KOJE UŽIVAJU U POVREĐIVANJU MUŠKARACA...? #252 moras da budes ljubitelj kuchki inace si ebo majmuna
T Tárrega Primećen član Poruka 996 04.07.2013. u 01:14 - ŽENE KOJE UŽIVAJU U POVREĐIVANJU MUŠKARACA...? #253 hirajgoagain: bog ce me posetiti Kliknite za proširenje... Bog ne ide u vizite, samo je volja njegova kojoj se sve pokorava. Mora da dolazi neko drugi. Ambasador, onaj krilati možda da ti najavi nešto? hirajgoagain: aj sredi ove tu sve, mozes? Kliknite za proširenje... Ne znam na kog tačno ciljaš ali sam uočio mnoge koji su odavno sređeni. Ovde se oglašavaju samo nihove duše odvojene od suštine koju zapravo nikada nisu ni imali...
hirajgoagain: bog ce me posetiti Kliknite za proširenje... Bog ne ide u vizite, samo je volja njegova kojoj se sve pokorava. Mora da dolazi neko drugi. Ambasador, onaj krilati možda da ti najavi nešto? hirajgoagain: aj sredi ove tu sve, mozes? Kliknite za proširenje... Ne znam na kog tačno ciljaš ali sam uočio mnoge koji su odavno sređeni. Ovde se oglašavaju samo nihove duše odvojene od suštine koju zapravo nikada nisu ni imali...
hirajgoagain Zaslužan član Poruka 127.158 04.07.2013. u 01:17 - ŽENE KOJE UŽIVAJU U POVREĐIVANJU MUŠKARACA...? #254 pa videcemo za ambasadora jao kako je to lepo takvi stavovi ta sujeta naivna
T Tárrega Primećen član Poruka 996 04.07.2013. u 01:19 - ŽENE KOJE UŽIVAJU U POVREĐIVANJU MUŠKARACA...? #255 hirajgoagain: inace si ebo majmuna Kliknite za proširenje... Za ovo mož` da popiješ samo anatemu od onog ambasadora što će da te obiđe. A možeš da završiš i kao stalno zaposlena na vojnom poljoprivrednom gazdinstvu za kaznu. Zbog poganosti reči tvojih. - - - - - - - - - - hirajgoagain: jao kako je to lepo takvi stavovi ta sujeta naivna Kliknite za proširenje... A ko je sujetan ima da ga obiđe Al Paćino. Pa ti vidi bato.
hirajgoagain: inace si ebo majmuna Kliknite za proširenje... Za ovo mož` da popiješ samo anatemu od onog ambasadora što će da te obiđe. A možeš da završiš i kao stalno zaposlena na vojnom poljoprivrednom gazdinstvu za kaznu. Zbog poganosti reči tvojih. - - - - - - - - - - hirajgoagain: jao kako je to lepo takvi stavovi ta sujeta naivna Kliknite za proširenje... A ko je sujetan ima da ga obiđe Al Paćino. Pa ti vidi bato.
hirajgoagain Zaslužan član Poruka 127.158 04.07.2013. u 01:20 - ŽENE KOJE UŽIVAJU U POVREĐIVANJU MUŠKARACA...? #256 e kad bi me malo preskocili mozda kasnije - - - - - - - - - - aha napni se, tek sto nije pa ima smisla : ) : ) Poslednja izmena: 04.07.2013.
e kad bi me malo preskocili mozda kasnije - - - - - - - - - - aha napni se, tek sto nije pa ima smisla : ) : )
T Tárrega Primećen član Poruka 996 04.07.2013. u 01:26 - ŽENE KOJE UŽIVAJU U POVREĐIVANJU MUŠKARACA...? #257 hirajgoagain: e kad bi me malo preskocili mozda kasnije - - - - - - - - - - aha napni se, tek sto nije pa ima smisla Kliknite za proširenje... Ne, pazi, uputstvo. Ovako. Ti spavaš i sleti ti ambasador na uzglavlje postelje meke. Malo dođeš sebi, čupneš mu jedno perce, potpališ ga plinskim ognjem, onjušiš malo i odeš u trista lepih... Prokrekećeš momentalno i počne da kipi sve iz svih fijoka... Drži se.
hirajgoagain: e kad bi me malo preskocili mozda kasnije - - - - - - - - - - aha napni se, tek sto nije pa ima smisla Kliknite za proširenje... Ne, pazi, uputstvo. Ovako. Ti spavaš i sleti ti ambasador na uzglavlje postelje meke. Malo dođeš sebi, čupneš mu jedno perce, potpališ ga plinskim ognjem, onjušiš malo i odeš u trista lepih... Prokrekećeš momentalno i počne da kipi sve iz svih fijoka... Drži se.
hirajgoagain Zaslužan član Poruka 127.158 04.07.2013. u 01:26 - ŽENE KOJE UŽIVAJU U POVREĐIVANJU MUŠKARACA...? #258 sad cu neizvesno iscekivati i ko zna koliko dugo dovidjenja cao, to Poslednja izmena: 04.07.2013.
T Tárrega Primećen član Poruka 996 04.07.2013. u 22:36 - ŽENE KOJE UŽIVAJU U POVREĐIVANJU MUŠKARACA...? #259
T Tantiventor Primećen član Banovan Poruka 565 06.07.2013. u 00:16 - ŽENE KOJE UŽIVAJU U POVREĐIVANJU MUŠKARACA...? #260