dog face
Poznat
- Poruka
- 7.500
pitanje za forumase - je volite zene koje se ponasaju kao prijateljice noci u krevetu ?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pitanje za forumase - je volite zene koje se ponasaju kao prijateljice noci u krevetu ?
pa znas ono balkanikus mentalna barijera da je muzjak koji osvaja kvalitetima,nije golja da placa i te forePa skribomaniši onda.
Nikad nisam imao sex sa nekom prijateljicom noći i voleo bih da mi neko pojasni po čemu se taj sex razlikuje od sexa sa nekom prijateljicom dana?
Pa skribomaniši onda.
Nikad nisam imao sex sa nekom prijateljicom noći i voleo bih da mi neko pojasni po čemu se taj sex razlikuje od sexa sa nekom prijateljicom dana?
Ne... Mogu samo da dodam da je tesko naci zenu koja ne uziva u samaranju(tretiranju kao rvaku, ponizavanju), vucenju za kosu, pogrdnom oslovljavanju u krevetu i sl... Ima ih, ali to su cesto one koje su imale losa iskustva sa tim, loseg bacjea... Ja to uglavnom ne volim i moram da glumim zbog njih, sta cu, volim da osetim da skroz uzivaju...
pa znas ono balkanikus mentalna barijera da je muzjak koji osvaja kvalitetima,nije golja da placa i te fore
e pa aako nisi imao onda ovaj, kako da ti kazem, ne mozes pisati ovde![]()
vidim ja Gholube da tebi ne bi bio problem ni da se izrazis sa kurrrva![]()