zene koje se ponasaju kao prijateljice noci u krevetu

Ne... Mogu samo da dodam da je tesko naci zenu koja ne uziva u samaranju(tretiranju kao rvaku, ponizavanju), vucenju za kosu, pogrdnom oslovljavanju u krevetu i sl... Ima ih, ali to su cesto one koje su imale losa iskustva sa tim, loseg bacjea... Ja to uglavnom ne volim i moram da glumim zbog njih, sta cu, volim da osetim da skroz uzivaju...

Ne... Mogu samo da dodam da je tesko naci zenu koja ne uziva u samaranju(tretiranju kao rvaku, ponizavanju), vucenju za kosu, pogrdnom oslovljavanju u krevetu i sl... Ima ih, ali to su cesto one koje su imale losa iskustva sa tim, loseg bacjea... Ja to uglavnom ne volim i moram da glumim zbog njih, sta cu, volim da osetim da skroz uzivaju...

Slazem se.

Cist primer :D

pa znas ono balkanikus mentalna barijera da je muzjak koji osvaja kvalitetima,nije golja da placa i te fore

Džordži ne kaki, pisao sam već 100 puta da nisam nikad platio za sex i da mi je to pri vrhu liste "šta mora da se uradi pre smrti".
Jednostavno se nisu složile kockice i to je to.

- - - - - - - - - -

e pa aako nisi imao onda ovaj, kako da ti kazem, ne mozes pisati ovde :mrgreen:

Nisi Tab da mi zabraniš gde da pišem, a pišem ponajviše zato što me nervira ta licemerna metafora iz predratnih palanki "prijateljica noći".
Što je problem da se kaže prostitutka?

;) Pa mslm stvaarno.

- - - - - - - - - -

vidim ja Gholube da tebi ne bi bio problem ni da se izrazis sa kurrrva :hahaha:

Pa nije ni to lepo. Uvredljivo je prema tim ženama zato što se koristi često u pežorativnom kontekstu. To je ista priča kao i sa nazivom Q-rac - samo po sebi, to je samo srpsko ime za penis, ali te niko neće na pijaci oterati u penis, pa jadni Q-rac ni kriv ni dužan postade bezobrazna reč

Back