Zene koje ne vole sex

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Derer

Buduća legenda
Poruka
43.114
Iliti "frigidne"
Sta mislite gde je tu problem:think:
Lose prvo sexualno iskustvo, odabir losih partnera, neki problem u glavi ili....?
Ako izuzmemo da nisu asexualne ili gej
I kako to da se nikad ne prica o muskarcima koji ne vole sex nego samo zene ?
Ja znam da ste vi sve ovde yebachice :zcepanje: ali ono...znate drugaricinu drugaricu....taj rad.
?

Iliti "frigidne"
Lose prvo sexualno iskustvo, odabir losih partnera, neki problem u glavi ili....?
Ja znam da ste vi sve ovde yebachice :zcepanje: ali ono...znate drugaricinu drugaricu....taj rad.
?
nisam nesto googlo tu asexualnos il nisu dosle u prave ruke il im je neki drugi vid zabave bolji

frigidne je valjda da ne osecaju seks, ne znaci da ne vole... mozda vole ali ne mogu, tj zele ali ne mogu ne ide
valjda se i vezuje za neku osobu seks, zasto su s nekim s kojima im ne ide
mozda neko moze da oseca seks ali da to ne voli, da ima krivicu. valjda je glupo voleti seks ili ne voleti kad je to ugradjeno u coveka... postoje mozda problemi a mozda nesto sto nekom izgleda problem nije
tu su valjda zene osetljive i bolje da nemas nego da je lose nekad se tako razmislja i po meni je to dobro razmisljanje i veci je problem ako izadjes odatle

zene vole seks,samo ne sa onim ko ne zna kako treba da se ...

pa glupo je svaljivati sve na muskarce valjda, kao da su zene neki balvani a ovi treba sve
prosto ima negde neka kvaka i to je to, te zene se nekako najcesce sklanjaju... problem je kad odlepis pa se vise ne ponasas u skladu sa sobom, ni tamo ni vamo. ili predjes u neke ostrokondje
neki ljudi valjda lakse pale odmah ali mislim da to ne znaci da su oni srecniji mozda je to i usud, jer ti za zivot treba ipak uglavnom vishe :I mislim ako resis seks nije sve u tome

Iliti "frigidne"
?

problem u glavi plus loša iskustva plus možda strogi roditelji plus nezadovoljstvo svojim izgledom

ma sex
il se yebeš il se čuvaš
a te čuvačice
pitaj sv kurza koji klik tu dodje
a što znam tih poštenih koje čekaju neke iluzorne
dobro manje od ku rava ali...
nema tu logike.
mislim u životu inače nema logike.
ali u slobalu svima poručujem -
ka raj te se
čak i ako su ružni/i
bolje da ima nego da nema

Imam stvarno kolegicu koja nikad nece propustiti da na pocetku svake teme o seksu kaze: Fuj. ne mislimo da folira, deluje takav tip da joj je sve fuj pa i seks, bez obzira sto je u braku i sto ima decu.

Sa druge strane nije mi cudno da neko ne uziva u seksu. Nekom izvor pravog zadovoljstva nesto a nekome drugom nesto drugo. I naravno da nisu zene usamljene u tome, muskarci su pod "obavezom" da budu savrseni ljubavnici pa ni jedan skoro ne bi ni za zivot priznao da smatra da je seks precenjen.

Imam stvarno kolegicu koja nikad nece propustiti da na pocetku svake teme o seksu kaze: Fuj. ne mislimo da folira, deluje takav tip da joj je sve fuj pa i seks, bez obzira sto je u braku i sto ima decu.

Sa druge strane nije mi cudno da neko ne uziva u seksu. Nekom izvor pravog zadovoljstva nesto a nekome drugom nesto drugo. I naravno da nisu zene usamljene u tome, muskarci su pod "obavezom" da budu savrseni ljubavnici pa ni jedan skoro ne bi ni za zivot priznao da smatra da je seks precenjen.

Glumi puritanstvo verovatno.

ništa ne bi dodao
jedino ovo oko izgleda se ne slažem, jer upravo je suprotno...te koje nisu nešto preterano lepe kompenzuju to slobodnijim ponašanjem sa muškarcima (ne kažem da su promiskuitetne, samo slobodnije), pa im je samim tim lakše do seksa doći

pa ako su skrndelji, ne znači da preziru svoje telo...imaš i lepih žena koje misle da su debele ili ružne, posledica nesigurnosti

Normalno je da se zene gnusaju seksa, muskih nagih tela i sl. Fuj, kakav seks.

A sada ozbiljno, mogu da razuemem ako je neka devojka bila silovana ili nesto, to su ogromne traume, ali uzmimo da to nije slucaj.

Pitanje je tu ko ima veci libido, a ko se pravi, neki kazu da muskarci imaju veci libido, vise testosterona ili sta vec, mada ja mislim da je situacija ista skoro.
E sad, sto se obicno za zenu koja voli seks kaze da je "laka" to je druga prica.
Ne znam, cudno bi mi bilo da neko ljudsko bice ne voli seks, ima i takvih, ali velika vecina voli.

Sto se uzroka tice, mozda vidi seks kao ponizenje, neko zivotinjsko praznjenje, a sto onda ona da dozvoli sebi da je neko potcini i ponizi tako?
Mozda je iz neke rasturene porodice gde je otac nasilnik, pa na neki nacin mrzi muskarce samim tim i seks sa njima.
Mozda nije svesna svoje seksualnosti pa gleda seks kao nesto lose, a oseca potrebu za tim, ali eto "ne voli ona seks, to je fuj", a sta je u glavi, druga prica. :zper:
A mozda se pravi fina na tom pitanju, jer kao sto rekoh, zensko kada kaze da voli seks, pomisle ljudi da samo drzi rasirene noge i da menja partnere ko carape, sto opet ne mora da znaci, tako da, sto da oni misle da je ona laka, bolje da ona to ne voli, to ne zna i ne radi.

Можда још увек нису пронашле неког ко ће их заиста привући, него су то отаљавале онако ради реда, мада је можда мало и чудно да жена не пронађе таквог до неких година.

Back