Žene koje lako kleknu

pitam se da li dotična novinarka oseća krivicu što je navukla ministra svojim nesmotrenim čučnjem? kako ta žena spava noću? "Alo" je juče objavio njenu sliku, klasična milfara.
možda da mu podudla da se iskupi? Sviđa mi se kad ovako razmišljam.
Ali ne, šta da je to rekao mojoj sestri... loše se osećam kad tako sagledam

Da li muškarci vidite nešto loše u izjavi koju je rekao Ministar odbrane Bratislav Gašić da "voli novinarke koje lako kleknu" - razume se, da nije bila izrečena u javnosti.

Ne može ministar tako nešto da izjavi. A nisam žena pa ne mogu da kažem. Činjenica je da volim one koje lakše kleknu. Ne vidim ništa pogrešno.

Da li muškarci vidite nešto loše u izjavi koju je rekao Ministar odbrane Bratislav Gašić da "voli novinarke koje lako kleknu" - razume se, da nije bila izrečena u javnosti.

nista posebno reko covek sta voli...
milion puta sam tako nekim finim curama rekao pa su se smeskale, cak udovoljavale...
dokaz kolko je ovo drustvo feministicko i porazeno i kolko se naduvavaju neke nebitne stvari.
a inace smenjen je, jer je docekao Generala Lazarevica legendu Kosovskog rata iz haga:cool: .
inace lose radi i nije za to mesto i treba ga smeniti zbog hiljadu drugih razloga a ne femi-nacistickih ,ustvari nije smeo da bude postavljen tu uopste.

- - - - - - - - - -

inace drugu pozu sam imao na umu :per:

Back