Žene koje lako kleknu

vučko

Ističe se
Poruka
2.199
Da li muškarci vidite nešto loše u izjavi koju je rekao Ministar odbrane Bratislav Gašić da "voli novinarke koje lako kleknu" - razume se, da nije bila izrečena u javnosti.

Poslednja izmena od moderatora:
doggy-style.png

to je takva glupost
njega smenjuju po nekoj direktivi pa mu nasli tu trivijalnost tek da imaju povod
mogao je da joj kaze i "volim kurvice kao ti da mi dudlaju klececi" pa ne bi bilo nista da ne postoji prethodna namera da ga skinu

to je seksizam, prostakluk, lik mi je ogavan. plasirao je malograđanski humor.
ali da je kao zbog toga dobio otkaz je čisto glumatanje.
šta ćemo sa diplomama sline, tome i slično? to nije primitivizam već kriminal. kakav je to selektivni pristup.

to je seksizam, prostakluk, lik mi je ogavan. plasirao je malograđanski humor.
ali da je kao zbog toga dobio otkaz je čisto glumatanje.
šta ćemo sa diplomama sline, tome i slično? to nije primitivizam već kriminal. kakav je to selektivni pristup.

Ako je nepoznatoj novinarki rekao to je seksizam, a ako je rekao nekoj "poznatoj :per:" to je onda macoizam.

- - - - - - - - - -

E sad, sta je od ta 2 to je pravo pitanje?

Da li muškarci vidite nešto loše u izjavi koju je rekao Ministar odbrane Bratislav Gašić da "voli novinarke koje lako kleknu" - razume se, da nije bila izrečena u javnosti.

Molim žene i devojke da se uzdrže komentara. Hvala.

sad sam zamislio scenu u glavi, da je ta žena recimo neka moja sestra, ili supruga...a da sam ja u blizini...vjerovatno bi ga izlupao...:think:

Ako je nepoznatoj novinarki rekao to je seksizam, a ako je rekao nekoj "poznatoj :per:" to je onda macoizam.

- - - - - - - - - -

E sad, sta je od ta 2 to je pravo pitanje?
ima ono
what's the difference between harassment and flirting?
being attractive.

lik se zeyebo, verovatno je popio malo i usta su sama pošla, navukla ga neka guska svojim egzibiocionizmom... ali tako je to kad si na odgovornoj funkciji, nemaš slobodu, svi jedva čekaju da ti nešto napakoste, moraš biti jako obazriv...

Molim žene i devojke da se uzdrže komentara. Hvala.

Nisam za muvanje na radnom mestu i nije to smeo da uradi dok je imao na sebi odelce i titulu ministra. U civil i kaficka pa onda budi hebac.

- - - - - - - - - -

A to da je neko zlostavljanje ili sl, ne slazem se. Mislim da svako treba da ima pravo da sexualno reaguje na nekoga i ne bude kaznjen dokle god to ne prelazi granice povredjivanja necijeg prostora ili bas bas verbalne uvrede. Ipak sexualnost je posebna drustvena kategorija i nije isto kao kada nekome opsujes majku ili pretis. Ovo je nesto sto je dvosmisleno, ok jeste na ivici, ali pa sta. Jel bi neko od muskih odmah zvao Jevropsku uniju ako bi vam neka devojka rekla isto?

Postoje neke norme ponasanja javnih licnosti narocito drzavnih zvanicnika. Izjava nije bila data da bi se izrazili afiniteti prema odredjenom tipu zena ili aktivnosti, nego sa namerom da se neko javno omalovazi i uvredi i u tom kontekstu se jedino moze i posmatrati i analizirati. Da je rekao to nekome na pijaci nikoga ne bi ni bilo briga.

P. S. Ovo je javni forum. Ne mozes zabranjivati nikome da pise na topic-u ako zeli.

Poslednja izmena:
Postoje neke norme ponasanja javnih licnosti narocito drzavnih zvanicnika. Izjava nije bila data da bi se izrazili afiniteti prema odredjenom tipu zena ili aktivnosti, nego sa namerom da se neko javno omalovazi i uvredi i u tom kontekstu se jedino moze i posmatrati i analizirati. Da je rekao to nekome na pijaci nikoga ne bi ni bilo briga.

P. S. Ovo je javni forum. Ne mozes zabranjivati nikome da pise na topic-u ako zeli.

Ko...?

sad sam zamislio scenu u glavi, da je ta žena recimo neka moja sestra, ili supruga...a da sam ja u blizini...vjerovatno bi ga izlupao...:think:

Bas to.Stvarno mi je zao te zene.Pa mozda ima decu,muza,roditelje...i pojavi se jedno zadriglo,pijano govece i tako nesto joj kaze i to javno.Nego se bagra osilila.Vidi da moze da radi sta hoce,da narod samo cuti i trpi i onda se prosto utrkuju koji ce vise ovom otupelom narodu da se naruga.Evo,keramicar je presao igricu.

Bas to.Stvarno mi je zao te zene.Pa mozda ima decu,muza,roditelje...i pojavi se jedno zadriglo,pijano govece i tako nesto joj kaze i to javno.Nego se bagra osilila.Vidi da moze da radi sta hoce,da narod samo cuti i trpi i onda se prosto utrkuju koji ce vise ovom otupelom narodu da se naruga.Evo,keramicar je presao igricu.

ma da, duva se klipan, mnogo se osilio...
sve čak i da nije to izjavio, trebalo bi ga nalupati jer pripada Vučiću...:lol:

Back