- Poruka
- 3.223
Naveo si me da te pitam, da li si ti ikad doživeo išta lepo sa i jednom ženom.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naveo si me da te pitam, da li si ti ikad doživeo išta lepo sa i jednom ženom.![]()
Opomenuo bih te da povedeš malo računa šta izjavljuješ.
Vređaš mi lozu, time i mene, Njegoš nije bio prolupali sektaš.
Svoje zlo idi istresaj negde drugde.
Molim da se držimo teme.
Hvala.
- - - - - - - - - -
To nije tema.dobro
onada da preformulisem, slazem se sa postom kolege toi<3toi![]()
Ja sam morao neke da startujem direktno, i da ih "razbijem".i jos daje slabe znakove a kad je startujes kao nahranija je ego i iebala bi se da joj ne udje,ne nisam takve startovo
Ja sam morao neke da startujem direktno, i da ih "razbijem".
Sinoć sam baš jednu, na jednom četu. Riba ima stil navlačenja pričom o sexu.![]()
Izgleda da sam preterao, moguče da dođe u moj grad da me vidi![]()
Ne, ću da joj sviram u gajde.Ako dodje da te "vidi" prvo je natrti da joj skines tenziju
Pa šta da ti kažem, kad sve znašmudar covek bio onaj njegos kad je rekao - blago onom ko rano poludi, ceo zivot mu prodje u veselju
Pa šta da ti kažem, kad sve znaš![]()
Mada voliš da čačkaš u dušu, ali mogu da ti priznam da si ipak žena![]()
Ne kradi ljubav, već je prihvati kao poklon jer žene to zaslužuju.![]()
Ipak bih ime muškarca napisao velikim početnim slovom.![]()
Da, predpostavio sam da gaji neke simpatije prema meni, što jeste pozitivno sa njene strane, ali jedini problem je u tome što se brzo ljuti, suviše je brza nekad.dobro si joj skrstio, ne ume da bekne
mislimi da se loyi na tebe, a ovamo se folira da voli one od 30 god, ne daj da ti blokira ljubav
a tvoja je generacija, tu negde oko 57
jos i da pusite one cigare 57 bas bi bilo sik