Žene koje kradu, ubijaju ljubav

gost 270414

Veoma poznat
Poruka
13.578
Da li ste doživeli, primetili, da neke žene kradu ili ubijaju ljubav vašu? :)

Primer, da bi bilo jasnije. :)

Nalazite se na četu/Forumu, i primetite da vas neke žene prate u stopu, kopiraju, i videvši to, očekujete da vam se obrate, ili vi kontaktirate nju.
Međutim, one izbegavaju kontakt, svaku priču, ili se ograniče na površnost. Ostajete vremenski dugo u nedoumici, oduzela vam je vreme u kojem je podstakla vaše emocije, podstrekujući vašu ljubav, koja počinje da tumara, gubi se, jer nije nigde našla mesto da se skrasi.

Da li imate ovakva iskustva, i šta mislite o takvim ženama? :lol:

Dame, da li sebe nalazite u ovakvim situacijama prema muškarcima, ili primečeujete da to druge žene rade? :lol:

21770_4sampanjac-shutterstock_41894872_iff.jpg

Poslednja izmena:
ne shvatam brate pomagaj ako boga znaš
Ljubav ti je blokirana sa njene strane, drugu žensku nemožeš da imaš sve dok se neka žena ne zainteresuje za tebe i stane se boriti za tebe, i pobedi nju, otera je.
Nisi u stanju da vidiš iskrenu naklonost drugih žena prema tebi.

Jednostavno, moraš praviti veče pauze što se tiče interneta, što više šetnje, onako penzinonerski, nogu pred nogu. Složiče ti se prava slika u glavi, u duši, i značeš kako da reaguješ, postupaš.
Jednostavno ignoriši je, pa čak je stavi na ignore da nevidiš njene tekstove. Savladaj to u sebi, nemoj je čitati! Budi jak!

Tako češ otovriti sebi put opet ka normalnom životu, i svoju ljubav i dušu sačuvati, dati je onoj, koja te zavređuje :lol:

Ljubav ti je blokirana sa njene strane, drugu žensku nemožeš da imaš sve dok se neka žena ne zainteresuje za tebe i stane se boriti za tebe, i pobedi nju, otera je.
Nisi u stanju da vidiš iskrenu naklonost drugih žena prema tebi.

Jednostavno, moraš praviti veče pauze što se tiče interneta, što više šetnje, onako penzinonerski, nogu pred nogu. Složiče ti se prava slika u glavi, u duši, i značeš kako da reaguješ, postupaš.
Jednostavno ignoriši je, pa čak je stavi na ignore da nevidiš njene tekstove. Savladaj to u sebi, nemoj je čitati! Budi jak!

Tako češ otovriti sebi put opet ka normalnom životu, i svoju ljubav i dušu sačuvati, dati je onoj, koja te zavređuje :lol:

ja mislim da je najbolje da joj nekako nađemo dečka. po mogućstvu crnca

zene su se generalno prodale
verovatno su uvek bile takve ali nije bilo drustveno-ekonomskih prilika da to izadje na videlo
pravom mushkarcu ostaje da posteno placa ili ga lazu i izigrava budalu
Da, za neke se može reči, koje to svesno rade. :lol:

Ali večina žena nije svesana svojih postupaka, nevide koji je efekat njihovog stava.

Netreba dozvoliti da se zapada u takve situacije, da plača, da se folira, itd...

Imaj svoje JA, svoj stav, i svaki čovek može da na navodi ženu na pravi put, ispravi je u pstupcima, jer i jeste to muški zadatak :)

- - - - - - - - - -

ja mislim da je najbolje da joj nekako nađemo dečka. po mogućstvu crnca
Pa sad, da se zezaš možeš. ali koliko ti ide to u prilog? :lol:

Izvinjavam se zbog obimnog citata, neophodan je za sagledavanje situacije. Imamo sada:
Nalazite se na četu/Forumu, i primetite da vas neke žene prate u stopu, kopiraju, i videvši to, očekujete da vam se obrate, ili vi kontaktirate nju.
Međutim, one izbegavaju kontakt, svaku priču, ili se ograniče na površnost. Ostajete vremenski dugo u nedoumici, oduzela vam je vreme u kojem je podstakla vaše emocije, podstrekujući vašu ljubav, koja počinje da tumara, gubi se, jer nije nigde našla mesto da se skrasi.
A od ranije:
Na autobuskoj stanici nekolicina putnika stoji čekajući bus, dok malo sastrane stoji stariji muškarac, pristojno obučen, može se reći zgodan.
Dolaze mlade devojke nekih 15 - 20/22 godine, i sve se okupljaju oko njega, dok čekaju bus.
Šta mislite, zašto se okupljaju oko tog starijeg čoveka, i nijedna ne stoji negde podalje, ili sa ostalim putnicima koji su okupljeni u "gomili"?
Šetajući stižem do parka, sedam na slobodnu klupu, oko mene golubovi kljucajući mrvice koje su im bacala deca...
Primetih preko puta mene mladu damu, nekih 25 - 30 godina, na udaljenosti nekih 10-15 metara sedi sama na klupi.
Elegantna, lepa, primaljiva da se nemože opisati!
Vidi se da nije makar ko. Dama na nivou.
Zapalih cigaretu, i dok sam se šalio sa jednim detetom koje je hranilo golubove, pogledam ispod obrva u pravcu dame, i videh da me šmeka, prosto pilji u mene.
Uzvratim pogledom na njeno direktno zagledanje moje malenkosti, onako šmekerski opušteno, ali pristojno.
Osetili smo se.
Nakon kračeg vremena ona ustade i laganim korakom, da laganijem nemože biti, (što znači, "pođi zamnom") krenu kroz park prema kafiću, i sede u baštici za jedan sto.
Imam jednu staru prijateljicu, mislim, u reali, ne sa neta. Takoreći kućni prijatelji.
Pričamo o svemu, kao brat i sestra, o svemu i svačemu, deci, porodici, problemima, itd..
Međutim, ona je umislila da se ja ložim na nju. Indirektno, skoro direktno mi to rekla. Pao sam na leđa od iznenađenja! Umislila je da pošto sam toliko otvoren i prijateljski nastrojen prema njoj, nikako preterano, da se ložim na nju. Nikad joj nisam dao do znanja, ukazao bilo čime da bi hteo nešto sa njom da imam, nešto više od prijateljstva.
Niti sam kad imao namere, niti imam!
Međutim, ona je umislila da se ja ložim na nju. Indirektno, skoro direktno mi to rekla. Pao sam na leđa od iznenađenja! Umislila je da pošto sam toliko otvoren i prijateljski nastrojen prema njoj, nikako preterano, da se ložim na nju. Nikad joj nisam dao do znanja, ukazao bilo čime da bi hteo nešto sa njom da imam, nešto više od prijateljstva.
Niti sam kad imao namere, niti imam! :
Da ne bude posle kako se autor zaigrao, treba spomenuti i:
...setih se šta mi se zadnje vreme dešava. :lol:
Shvatih zašto je ona prijateljica se naložila na mene, pa susret u parku sa mladom damom, događaj na autobuskoj stanici, i jjoš nebrojenih iznenađujučih "čudnih" ponašanja žena sa kojima sam se susretao, imao neke kontakte...
I konačan odgovor je... paranoidna šizofrenija.

Izvinjavam se zbog obimnog citata, neophodan je za sagledavanje situacije. Imamo sada:A od ranije:Da ne bude posle kako se autor zaigrao, treba spomenuti i:I konačan odgovor je... paranoidna šizofrenija.
:hahaha:

Ti nisi zdrav s'mozgom! :hahaha:

Kojoj sekti pripadaš?

Pod hitno se pozabavi sobom, gadno si zabrazdio... (Bez uvrede). Ako stvarno tako misliš.

Hvala u svakom slučaju što si složio moje citate, predivno! :lol:

Razumni če shvatiti... :lol:

PS

A što se tiče prijateljice, i dalje se ona zanosi, ali sa malo manjim žarom, jer je držim na distanci. :lol:

Poslednja izmena:
Da, za neke se može reči, koje to svesno rade. :lol:

Ali večina žena nije svesana svojih postupaka, nevide koji je efekat njihovog stava.

Netreba dozvoliti da se zapada u takve situacije, da plača, da se folira, itd...

Imaj svoje JA, svoj stav, i svaki čovek može da na navodi ženu na pravi put, ispravi je u pstupcima, jer i jeste to muški zadatak :)

:

Bolje onda da kupis kera ako mora da ga hranis i vaspitavas ko da je debil.

svaka ti ko njegoseva :)
Opomenuo bih te da povedeš malo računa šta izjavljuješ.

Vređaš mi lozu, time i mene, Njegoš nije bio prolupali sektaš.

Svoje zlo idi istresaj negde drugde.

Molim da se držimo teme.

Hvala.

- - - - - - - - - -

Bolje onda da kupis kera ako mora da ga hranis i vaspitavas ko da je debil.
Naveo si me da te pitam, da li si ti ikad doživeo išta lepo sa i jednom ženom. :lol:

Back