Žene imaju seks iz obaveze?

mozda su isprepadane da nisu dovoljno dobre, seksi, interesantne, pa ne preduzimaju neke rizicne korake tipa neko zavodjenje... nepoverenje
ili su toliko razocarane isprepadane svim i svacim da ne smeju nista da pokusaju i probaju, a mozda ni muskarci ne saradjuju kako bi one volele, samo sto je nekako lakse uvek zensko napraviti glupom da je seksualno cudna-nenormalna nego tipa? mozda su krsh kao par
sto pisem ovo je l smesno, a sta ima veze (:
uvek mozete zamisliti da je tamo negde sve super i kako treba
mozda i one previse ocekuju jamesbonda
nije vam lako ali ko zna. kako oni neki deluju srecno bas ih mrzim a lepi su en mogu da ih mrzim

nije da one nece, nego im nije dostupno ono sto bi htele, eto, kad bi dosao superprinc one bi se radile svaki dan, ali je suvise sve komplikovano pa se valjda i zaboravi otkud znam
a ima i tekst o okultnom uticaju seksa?!?!?
posto ponavljam mozda sam poludela OK prihvatam
e a zamislite ta zena krene da juri muza svaki dan, je l bi on to hteo

Sprovedu istrazivanje na grupi zena, pa i njih 30 da uzmu, one cine 100%, zar ne?

Hm, pa i ne slazem se bas da ove informacije treba uzeti zdravo za gotovo.

Sve smo mi razlicite.

Razliciti su nam afiniteti, zelje, potrebe.

Meni je nezamislivo da imam seks jer to tako "treba", je l' te? :lol:

Zelim to zbog sebe, zbog oboje, a ne samo zbog njega.

A ne u smislu - Hajde da to zavrsimo, da si miran i zadovoljan, pa da ja posle mogu da gledam film ili citam knjigu, bez tvog cackanja. - Ne, to nije tako. :lol:

Zar nije uvredljivo da neko spava s vama pro forme? Reda radi?

Kao, u vezi, braku, kako god, pa da ispunimo to mehanicki kao sto moramo otici na fax, posao, u nabavku u prodavnicu, srediti kucu... :lol:

Mislim, dajte...

Kolika god da je meni ili nekom drugom potreba za intimnoscu, ako partner u tom trenutku ne uziva, vec je u - cinim ti uslugu - fazonu, bolje da ucutkam u sebi zelju, nego da dozvolim sebi resenja br. 2.

Back