Da li je averzija zena prema vezbama sa tegovima opravdana ili ne?
Sta bi postigle tim vezbama i do kog opterecenja je preporucljivo da se izlazu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoje razne vjezbe i sportovi da se zategne tijelo a ne samo vjezbe sa tegovima .Ja sam u mladosti bio gimnasticarNaravno od fizicke konstrukcije zene zavisi do koje tezine ce ici ali u sustini zene u teretani ne rade masu vec definiciju i zatezeno telo sto opet podrazumeva manje tezine mislim da je to ok. zasto da ne !
Ovoj ne bih medju noge bez dve rakije !
Kazes sa 60-70%.da, vezbanje sa opterecenjem je preporucivo za zene
rad sa opterecenjem pospesuje produkciju kostanog tiva i tako sprecava osteopozu
to se postize samo prilikom vezabnja sa opterecenjem
svako od nas ima neku fiziolosku snagu
gledam zene koje rade addukciju i abdukciju sa samo 5 ili 10kg opterecenja, a angazuju ceo glutealni misic
naravno da je takvo vezbanje bez ikakvog efekta
da bi imalo smisla, potreno je raditi sa 60 - 70% opterecenja koje angazovana misicna grupa moze da savlada
posto je hormonalni sastav zenskog tela baziran na zenskim hormonima, i vrlo malo na testosteronu, sanse nema da bez dodatno uzetih suplemenata bude formirana ruzna misicna masa koja ce da deformise telo
Kazes sa 60-70%.Ima li neki razlog zasto se ne ide do maksimuma?
Uglavnom zbog povređivanja. To je zona gde i iskusni PL i WL ne ulaze često i nepripremljeni. Tako da je za rekreativce koji nemaju sklonosti ka tim disciplinama to nepotrebno izlaganje riziku. 60-70% je apsolutno dovoljno, čak većina devojaka radi i sa manjim intezitetom, ni to nema nekog velikog efekta.Kazes sa 60-70%.Ima li neki razlog zasto se ne ide do maksimuma?
Da li je averzija zena prema vezbama sa tegovima opravdana ili ne?
pa kako, ima zena po teretanama, a valjda ne moras biti nesto ne znam kako nabildovan od tegova
da, vezbanje sa opterecenjem je preporucivo za zene
rad sa opterecenjem pospesuje produkciju kostanog tiva i tako sprecava osteopozu
to se postize samo prilikom vezabnja sa opterecenjem
svako od nas ima neku fiziolosku snagu
gledam zene koje rade addukciju i abdukciju sa samo 5 ili 10kg opterecenja, a angazuju ceo glutealni misic
naravno da je takvo vezbanje bez ikakvog efekta
da bi imalo smisla, potreno je raditi sa 60 - 70% opterecenja koje angazovana misicna grupa moze da savlada
posto je hormonalni sastav zenskog tela baziran na zenskim hormonima, i vrlo malo na testosteronu, sanse nema da bez dodatno uzetih suplemenata bude formirana ruzna misicna masa koja ce da deformise telo