Zene i psovanje = dama ili prostakusa

plitak si...volimo normalnu žensku čeljad....a povraćamo na vulgarne seljankuše i prostitutke...
žensko koja sebi dozvoli da kaže "***** te u usta.." je ološ...

Nisam nikog prozvao lično ali eto, ti si se sam javio. Kul, poštujem.
Čast izuzecima, ovaj pdf je isti kao pdf žene. Par normalnih a ostalo je kokošinjac koji baca hejt na suprotni pol.
U vezi psovanja...ako ti nekoj ženi kažeš nešto slično ima svako pravo da ti uzvrati istom merom. I zbog toga nije ološ kao što si naveo.

Kolko hejtera žena, lebtijebem. :lol:

Zasto odmah o hejtovanju? Ovo je objektivno sagledavanje zena.

Ozbiljno, neke psovke sam cuo samo da zene iizgovaraju. Zaprepastio sam se, ali zato glume da su dame, fine... Otisao svet dodjavola.

- - - - - - - - - -

Evo ti dama. Ali izgleda da upražnjava seks. Biće da je nešto drugo.. :kafa:

Nema sanse. Velika je to kolicina frustracija. Cak ako i upraznjava seks pitanje je da li dozivljava orgazam. I opet dok im je sve potaman, stvarno da osedis. Jos se ljute samo kad ih kresnes i odes. Ko ce svetu ugoditi.

- - - - - - - - - -

Šteta za tebe što se nisi rodio u prvoj polovini IX veka jer verujem da bi se tamo našlo neko žensko i po tvom ukusu.:lol:

Ih to su bile zene, a ne metiljave kao ove danas.

Nisam nikog prozvao lično ali eto, ti si se sam javio. Kul, poštujem.
Čast izuzecima, ovaj pdf je isti kao pdf žene. Par normalnih a ostalo je kokošinjac koji baca hejt na suprotni pol.
U vezi psovanja...ako ti nekoj ženi kažeš nešto slično ima svako pravo da ti uzvrati istom merom. I zbog toga nije ološ kao što si naveo.

neće biti baš da je isti, na pdf-u "udate žene" bleji njih desetak udatih nezadovoljnih žena u braku koji im je žešće dosadio, koje pričaju razne bljuvotine, varaju te nesretnike... i nekoliko njih razvedenih mrziteljki...a ima dosta i muških paćenika tamo..
moj udio u rasturanju tog žalosnog pdf-a je ogroman...svaka meni čast...:zkez:
doduše, i ovaj je na izdisaju..

neće biti baš da je isti, na pdf-u "udate žene" bleji njih desetak udatih nezadovoljnih žena u braku koji im je žešće dosadio, koje pričaju razne bljuvotine, varaju te nesretnike... i nekoliko njih razvedenih mrziteljki...a ima dosta i muških paćenika tamo..
moj udio u rasturanju tog žalosnog pdf-a je ogroman...svaka meni čast...:zkez:
doduše, i ovaj je na izdisaju..
Da znas da si u pravu. Svratim po neki put na pdf zene kad ono tamo sve kocijasice. Recnik neprimeren najprostijim ljudima. Sta sve izgovore jos kada ih dirnes... A sto vole da se bune kada ih podbodes odmah potezu ovo je zenski pdf, zenska prava, mnogo uvrediteljne.

Back