Zene i psovanje = dama ili prostakusa

Imam utisak da zene mnogo gore psuju nego muskarci. Cuo sam neke psovke prvi put u zivotu i to od zena. Takodje njihovo ponasanje ne da vise nije damsko vec kocijasko. Posledica nemanja seksa ili nesto drugo?!

baš čuh sinoć klinku, nekih 13,14 godina...urla iz sve snage "puši ******", "***** te u usta"...šta reći, divno i ženstveno...
upravo suprotno, što više orgazama doživi to kasnije postane histeričnija...u prvom momentu se i smiri, ali kad prođe dejstvo oksicotina, i ostalih hormona...postaje jako razdražljiva i nervozna...postaju postepeno psihički uništene, mnoge završe i na antidepresivima, i sa raznim dijagnozama...
ovo važi i za muškarce...:kafa:

baš čuh sinoć klinku, nekih 13,14 godina...urla iz sve snage "puši ******", "***** te u usta"...šta reći, divno i ženstveno...
upravo suprotno, što više orgazama doživi to kasnije postane histeričnija...u prvom momentu se i smiri, ali kad prođe dejstvo oksicotina, i ostalih hormona...postaje jako razdražljiva i nervozna...postaju postepeno psihički uništene, mnoge završe i na antidepresivima, i sa raznim dijagnozama...
ovo važi i za muškarce...:kafa:
šta ti misliš da kod kuće recituju Bajrona?
ja imam toliku ćerku ali je nikad nisam čula da izgovori psovku
znaš li zašto!
nije mogla da je čuje u našoj kući

šta ti misliš da kod kuće recituju Bajrona?
ja imam toliku ćerku ali je nikad nisam čula da izgovori psovku
znaš li zašto!
nije mogla da je čuje u našoj kući

nije to samo kućno vaspitanje, zavisi i od društva u kom se kreću...a uveliko i od medijskih nakaza poput pinka, tv prve, i ostale boranije od kanala...

- - - - - - - - - -

Kolko hejtera žena, lebtijebem. :lol:

plitak si...volimo normalnu žensku čeljad....a povraćamo na vulgarne seljankuše i prostitutke...
žensko koja sebi dozvoli da kaže "***** te u usta.." je ološ...

Poslednja izmena:
Nemam nista protiv psovanja. Kada nekome iskipi kafa normalno je da ce reci "au u pm".
I ja sam cesto psujem, pa mozda sam i vulgaran vise nego sto treba, zato ne mogu da smislim zene koje kolutaju ocima na moje reci uz "joj vidi ovog prostaka". :roll:

A najgore su mi one koje se gnusaju psovki, ali zato kada opletu u svadji sa nekim, pa i majku i oca i celu familiju pohvataju.

iskrenije je biti prostakusha koja psune, nego dama koja proguta psovku zarad utiska koji ce ostaviti .

sve su to gluposti .

psujte suptilno i umetnichki, bice vam oproshteno :trep:

umjetnički i sa stilom,umjereno da...ali ekstreme ne mogu nikako da svarim...ružno je i gadno i kad muško kaže "bem te u usta", a kamo li žensko..
te zaslužuju samo da ih se opali djokom preko čela, i ništa više..:lol:

umjetnički i sa stilom,umjereno da...ali ekstreme ne mogu nikako da svarim...ružno je i gadno i kad muško kaže "bem te u usta", a kamo li žensko..
te zaslužuju samo da ih se opali djokom preko čela, i ništa više..:lol:

he...msm da pre ona koja precuti to "bem te u usta" zudi da bude opaljena djokom preko chela :lol:

no dobro ...svako ima neki fetish .

Back