- Poruka
- 23.062
Imam utisak da zene mnogo gore psuju nego muskarci. Cuo sam neke psovke prvi put u zivotu i to od zena. Takodje njihovo ponasanje ne da vise nije damsko vec kocijasko. Posledica nemanja seksa ili nesto drugo?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam utisak da zene mnogo gore psuju nego muskarci. Cuo sam neke psovke prvi put u zivotu i to od zena. Takodje njihovo ponasanje ne da vise nije damsko vec kocijasko. Posledica nemanja seksa ili nesto drugo?!
Šteta za tebe što se nisi rodio u prvoj polovini IX veka jer verujem da bi se tamo našlo neko žensko i po tvom ukusu.Imam utisak da zene mnogo gore psuju nego muskarci. Cuo sam neke psovke prvi put u zivotu i to od zena. Takodje njihovo ponasanje ne da vise nije damsko vec kocijasko. Posledica nemanja seksa ili nesto drugo?!
šta ti misliš da kod kuće recituju Bajrona?baš čuh sinoć klinku, nekih 13,14 godina...urla iz sve snage "puši ******", "***** te u usta"...šta reći, divno i ženstveno...
upravo suprotno, što više orgazama doživi to kasnije postane histeričnija...u prvom momentu se i smiri, ali kad prođe dejstvo oksicotina, i ostalih hormona...postaje jako razdražljiva i nervozna...postaju postepeno psihički uništene, mnoge završe i na antidepresivima, i sa raznim dijagnozama...
ovo važi i za muškarce...![]()
šta ti misliš da kod kuće recituju Bajrona?
ja imam toliku ćerku ali je nikad nisam čula da izgovori psovku
znaš li zašto!
nije mogla da je čuje u našoj kući
Kolko hejtera žena, lebtijebem.![]()
Kolko hejtera žena, lebtijebem.![]()
iskrenije je biti prostakusha koja psune, nego dama koja proguta psovku zarad utiska koji ce ostaviti .
sve su to gluposti .
psujte suptilno i umetnichki, bice vam oproshteno :trep:
umjetnički i sa stilom,umjereno da...ali ekstreme ne mogu nikako da svarim...ružno je i gadno i kad muško kaže "bem te u usta", a kamo li žensko..
te zaslužuju samo da ih se opali djokom preko čela, i ništa više..![]()
nego?nema veze sa keksom
aj ne zahebavaj
bas vala, i ja mrzim kad se neko pravi mnogo fin, odma mi je tu nesto sumnjivoiskrenije je biti prostakusha koja psune, nego dama koja proguta psovku zarad utiska koji ce ostaviti .
he...msm da pre ona koja precuti to "bem te u usta" zudi da bude opaljena djokom preko chela
no dobro ...svako ima neki fetish .