hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.155
pa popune se onda mesta za visoke pa će morati malo niži pa još niži...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis da klece?
ma daaaa...pa dobro, muškarci isto imaju pećinsku psihu.. žene samo one koje lako šire noge, koje spremaju dobru klopu i nemaju ništa protiv da ih muž udara toljagom ili šamara kad ima loš dan.. ostale žene im uglavnom nisu dovoljno dobre za brak..
ma daaaa...
a, ti nisi ta
pa zato jesen doooooođeeeee,
ti se ne udaaaadeeee :muzika:
pa naravno da nisam ta..
a inače da li si ti možda nekako stekao utisak da ja želim da se udam? ako je tako, da odmah menjam stil pisanja, da ne budete svi ovde u zabludi..
pazi, sve je moguće, vidiš da ponekad imam neke muške stavove.. čudan je ovaj internet, nikad ne znaš da li je neka cica sa seksi nikom možda neki brkati debeljko bez kose i zuba..
pa dobro, muškarci isto imaju pećinsku psihu.. žene samo one koje lako šire noge, koje spremaju dobru klopu i nemaju ništa protiv da ih muž udara toljagom ili šamara kad ima loš dan.. ostale žene im uglavnom nisu dovoljno dobre za brak..
pa naravno da nisam ta..
a inače da li si ti možda nekako stekao utisak da ja želim da se udam? ako je tako, da odmah menjam stil pisanja, da ne budete svi ovde u zabludi..
makaridov, jel vidiš šta mi piše u potpisu? moraće neka druga da ti sprema pećinu.. a i sve ostalo..![]()