Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Žene dostižu vrhunac seksualne zainteresovanosti između 30 i 45 a muškarci...
Ja sam najnapaljeniji kad upoznam ribu,ne bih silazio s nje danima a njima trebaju meseci prilagodjavanja da se full opuste,retke su uopsteno koje vode racuna o sebi pa se to sve lose vidi u 20im jos
jeste nemaju bolja posla od pisanja prežvakanih studija.
ko mi ovde na krsti
mi smo samo eho
Ali u vezi teme…netačno skroz za zenit uživanja u sexualnom ili bilo kom drugom smislu
zenit se dostiže tek kad predješ sve nivoe igre..stabilizuješ egzistenciju imaš svoj prostor, deca ne smetaju više…
Ja sam najnapaljeniji kad upoznam ribu,ne bih silazio s nje danima a njima trebaju meseci prilagodjavanja da se full opuste,retke su uopsteno koje vode racuna o sebi pa se to sve lose vidi u 20im jos
Ma i to je fejk na silu brze se zivi pa ko muve bez glave ne znaju de udaraju
Msm moze da mi se pojavi bolja ili gora osoba posle par dana od duze veze ,necu biti u tripu nikakvom da odugovlacim,znam na cemu sam sam sa sobom nemam potrebu da pricam o bivsim i da se preispitujem
Msm samo da kasnije sazrevaju jer se kasno upuste u odnose i redje,ne mora da se menjaju muskarci a to upravo rade kad zakasne,mogu same sa sobom da experimentisu i s jednim deckom opustanje,ne moze niko da me ubedi da nisu najbolje i 20im,tad se ne ide mozgom a mozak pravi barijere u ovom slucaju