- Poruka
- 91.687
Žene dostižu vrhunac seksualne zainteresovanosti iizmeđu 30 i 45 a muškarci između rođenja i smrti.
To kaže gore na slici. Koliko je ovo tačno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kaže i ovo
Seksualni vrhunac se odnosi na period života kada ste najsposobniji za čest seks visokog kvaliteta. Istraživanja sugerišu da žene dostižu svoj seksualni vrhunac u 30-im godinama, dok muškarci dostižu vrhunac u kasnim tinejdžerskim godinama.
pa jel tačno il nijesta mi sad trebamo ovde da napisemo![]()
proveri!pa jel tačno il nije
ja od kad pamtim za sebe za muškarce je tačnoproveri!
ne znam sad u koju ti grupu spadas?ja od kad pamtim za sebe za muškarce je tačno![]()
pa u muškune znam sad u koju ti grupu spadas?
nemoj da pricas?pa u mušku
a jel znaš da ima par forumaša koji misle da sam ženskonemoj da pricas?
i ja mislim ponekada jel znaš da ima par forumaša koji misle da sam žensko
pa u uvodu kaže od kad se rodimo pa dok ne crknemo. Još nisam crko a ne mislim uskoroi ja mislim ponekadnego za muskarce ovde mi je neodredjeno za godine
pa zato i kazem neodredjeno(: cekam od do iskustvapa u uvodu kaže od kad se rodimo pa dok ne crknemo. Još nisam crko a ne mislim uskoro![]()
to mora neko drugi da kaže. Neko ko je kasno krenuo i rano prekinuopa zato i kazem neodredjeno(: cekam od do iskustva
da li je studija obradila udate žene?Da vidim šta kaže gugl...
Jedna studija je pokazala da su žene između 27 i 45 godina imale češće i intenzivnije seksualne fantazije od mlađih ili starijih žena. Takođe su imali više seksa i veća je verovatnoća da će ga imati ranije u vezi.
ne znam sad u koju ti grupu spadas?
pa u mušku
ko Rambo, kad ga pita voditelj "Šta ste nasledili od oca, a šta od majke...?"nemoj da pricas?
pa i njih neko obrađuje...da li je studija obradila udate žene?
kako je ovo glupo jbtkaže i ovo
Seksualni vrhunac se odnosi na period života kada ste najsposobniji za čest seks visokog kvaliteta. Istraživanja sugerišu da žene dostižu svoj seksualni vrhunac u 30-im godinama, dok muškarci dostižu vrhunac u kasnim tinejdžerskim godinama.
smešno da ali netačnopa i njih neko obrađuje...![]()