- Poruka
- 42.365
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo prevod:
Kad zena ovako nesto kaze, ja moram da dodam da je ne razumem...Optimalno je imati partnera s kojim se uzajamno podržavamo i zajedno uređujemo život. Ali to ne bi trebalo da je društvena norma, već stvar slobodne odluke, iz ljubavi, ne očekivanja.
Jel ti znas da zene razlikuju partnera od seksualnog partnera....ili ne znas.....saznaces, kasnije..Evo prevod:
Postoje studije koje pokazuju da su žene koje nisu u braku i nemaju decu u proseku zadovoljnije, zdravije i finansijski nezavisnije. Moguće je i dobro je da žene danas imaju više opcija.
Ne radi se o potcenjivanju porodičnog ili veličanju samačkog života. Štaviše, svaka žena, svaki čovek bi trebalo da može da živi životom koji mu odgovara.
Optimalno je imati partnera s kojim se uzajamno podržavamo i zajedno uređujemo život. Ali to ne bi trebalo da je društvena norma, već stvar slobodne odluke, iz ljubavi, ne očekivanja.
Molim moderatorke da obrišu moje prethodne postove, ovde je sve na jednom mestu i preglednije
@RužnaKoLopov @mačka zagrebačka
To je prevod dela uvodnog postaKad zena ovako nesto kaze, ja moram da dodam da je ne razumem...
Ali ako to kaze drugarica, onda je razumem.....ali zena uopsteno , to sigurno ne razumem...
Sta sve zene podrazumevaju pod zajedno uredjivanje to je horor film...asertivnost, sine, gde ces vece zlo...
Ali kontrapunkt je korisna stvar ako postoje deca a i mimo toga, to odobravam zenama, zvuci suprotno ali odobravam.....znaci sagovornika u debati i timskom da, a ovo zajedno uredjivanje zivota, pa jos demokratija uuuuuu pa populizam pa standard.......ode sve u .....
Ne radi se o potcenjivanju porodičnog ili veličanju samačkog života. Štaviše, svaka žena, svaki čovek bi trebalo da može da živi životom koji mu odgovara.
Ne objavljujte takve stvari, ko ce se brinuti za nas ?Postoje studije koje pokazuju da su žene koje nisu u braku i nemaju decu u proseku zadovoljnije, zdravije i finansijski nezavisnije. Moguće je i dobro je da žene danas imaju više opcija.
Ima još
@Sensei
puca od inteligencije,inače muški bez žena žive beskonačno
Da znam, ima ona jedna žena iz Njujorka, možda čak i najstarija u celim SAD koja se nikad nije udavala niti imala dece.Postoje studije koje pokazuju da su žene koje nisu u braku i nemaju decu u proseku zadovoljnije, zdravije i finansijski nezavisnije. Moguće je i dobro je da žene danas imaju više opcija.
Ima još
@Sensei
Kaže da žene ulazu sve u partnera da on može da raste i da se ostvaruje dok ona venepuca od inteligencije,inače muški bez žena žive beskonačno![]()
jel može prevod za nas što ne šprehujemo dojč?
Za to moram da uđem na Instagram, a mrsko mi jeŽena priča engleski
Pojačaj
Za to moram da uđem na Instagram, a mrsko mi je
Eto, i toNije ti mrsko već ne poznaješ engleski
![]()
Kad čujem patetičnu muziku u pozadini, to me odma asocira na prevaru, propagandu ili nekakvo uvaljivanje proizvoda
Nažalost, sad je svaki YT video nešto od toga.
Nisam ni slušalaŽena priča engleski
Pojačaj
gde nadje ovog pametnog batu?